Eşim galiba beni yanına yakıştıramıyor

3 yaşta bir sıkıntı göremedim ben ama

Yahu millet kendinden 15 yas büyüğüyle evlenıyor kaç tane örnek var ünlülerde görüyorsunuz. 3 yaş dediğiniz nedir ki ? Boşuna kompleks yapmışsın kendine.
Ama yazdıklarından bana da eşin seni götürmek istemiyormus gibi geldi. Bu durumu saçma buldum eğer o kompleks yapıyorsa ağzına gerçekten kürekle vur.

Bence hüsnü kuruntu yapıyosun.
Alkol var diye adam getirmek istemiyormuş arkadaşına da söylemiş.
Kaldı ki Ayşe gidiyorsa kusura bakma onun salaklığı. Hem hamile haliyle virüsün tavan yaptığı bir ortamda neyine güveniyor?
Zorla virüs mü kapmak istiyorsun?
Ayrıca kocanın yaşı da taktığı bir durum yok anlattıklarına göre.
Fazla komplekslisin. Biraz rahat ol. Madem bu kadar takacaktın bu durumu evlenmeseydin.

Eşimden 2 yaş büyüğüm. hiç takıntım olmadı neden olsun ki. Sonuçta çıtır adam aldım

Yaş konusu tamamen senin alinganligin bence, ayrica madem bu kadar sorun yaratacaktı yaş mevzu neden evlendiniz?
Düğüne senden utandığı için mi götürmüyor orayı cok anlamadim ben.
Cift olarak alkol kullanmıyorsanız rahatsiz olacağını düşünüp oyle bir ortama sokmak istememiş olabilir

Sanki aranızda 10 yaş var ve siz 40 eşiniz 30 yaşında gibi bir tribe girmişsiniz şuan.. Çok gereksiz.. Bence abartıyorsunuz ve eşinizin de bunu problem ettiğini düşünmüyorum.. Gerçekten alkol konusunda siz o ortama sokmak istemiyor olabilir..

Esinizden 3 yas buyuk olmaniz emin olun ki anlasilmiyordur bile,buna yormaniz cok ilginc geldi bana acikcasi

VALLA GÖRÜMCEM 10 YAŞ BÜYÜK HİÇ DERT ETMİYOR SEVEN ERKEK DERT ETMEZ BELLİ Kİ SEVMİYOR KUSURUA BAKMA YANİ

Bence gereksiz alınganlık. Doğru yani virüs var. Arkadaşı da yaş muhabbetinden falan değil düpedüz kendi eşi yalnız kalmasın diye sizi getirmesi için bastırıyor.

Siz biraz alınganlık yapmışsınız yaş konusunu. Bunun onunla ilgili olduğunu sanmıyorum.
eşinizde başka bir tuhaflık var bence ya. Gerçekten sizi o ortama sokmak istemiyor virüsten de olabilir. Cümbür cemaat nikaha gitmeyelim kafasında da olabilir ama neden yaşan söylemiş hiç aklım basmadı benim.

Yaşınızı çok problem ediyor olsa evlenmezdi diye düşünüyorum. Ama sizi götürmek istememesinin sadece virüs mü yoksa başka bişey mi olduğunu öğrenmeye çalışın konuşun açık açık

Çoğunluk gibi düşünüyorum, alınganlık ediyorsunuz.
Hepi topu 3 yaş var aranızda, yazdığınız hiçbirseyde eşinizle yaş farkiniza bağlanacak birşey yok.
Ne arkadaşının fotoğrafınıza yaptığı yorumda nede eşinizin nikaha beraber gitmeyi istemeyisinde.

Ortamın size uygun olmayacağını düşünmüş, diğer arkadaş nikahtan sonra eşini annesine bırakacağı için sizin de gelmeniz konusunda ısrarcı olmuş.

Ayrıca eşinize beni yanına yakıştıramıyor musun gibi cümleler kurmayın. Eşinizin kafasında böyle birşeyi yer ettirmeyin.

Bacim bilmiyorum ama 3 yas öyle takinti edinecek bir Yas degil. Hani 10 yas filan büyük olsan neyse. Seni yanina yakistirmasa neden evlensin. Basina silah dayamadiniz ya? Belki kiskaniyordur. Belki erkek erkege takilmayo daha cok seviyordur. Ne bileyim birsürü baska sebeb olabilir.

Sevmedigi halde seninle evlenmesini gerekecek bir sebeb var mi? Ne bileyim sen zengin o fakirmi? Seven bir adam Kadinin her halini begenir cünki. Yanina yakistirmamasi demek sevmiyor demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…