Eşim galiba beni yanına yakıştıramıyor

Doğru ifade edemedim galiba ama öyle bir ortam değil söz konusu. Çünkü kısıtlamadan dolayı sadece 1 saat sürecek bir nikah. Uzun uzun takılabilecek bir ortam olmayacak. Zaten ne kadar kalabalık olsalar da eşim sadece o yazıştığı arkadaşıyla takılıyor. Onunla birlikte 1 saat sonra kalkacak devamında diğerleriyle bir yerlere gitmek söz konusu değil zaten. Yani sizin söylediğinizi anlıyorum ama bu öyle sohbet ortamı olacak bir şey değil zaten.

benim kiz kardesim de esinden buyuk, aynen hic lafi bile gecmiyor, hatta ben kiz kardesime abla diyorum enisteme ismi ile hitap ediyorum (yasitiz), yine sorun olmuyor.

Belki yaş değil ama beğenmediğini düşünüyorum.

o konuşmayı nasıl yaşa bağladınız keza adamın fotoda yakın durun oğlum muhabbeti ile de yaşın ilişkisi yok

eşiniz aslında o arkadaş grubu ile çok uyumlu da değil

o ortama eşli girmek istemiyor hatta arkadaşını da vazgeçirmek istiyor

arkadaşı da aslında eşinin annesi orada olmasa gitmez de işte gidecek kadını annesine bırakacakmış zaten

siz de gelin ısrarı da kendi eşi yalnız o ortamda kalmasın sizinle arkadaş olsun diye

eşim beni ortamına sokmuyormuş diye düşünmek bir kere bile aklıma gelmedi

aynı işi yapıyoruz ortak bir çok tanıdığımız var ama aynı kişilerle dahi farklı ortamlardayız

şu virüs yoğunluğunda nikaha gitmek bana yük gelir hele de cidden 25 bekar erkek arasına gitmek

adamlar muhabbet edecekler ne bileyim sigara içmeye çıkacaklar vs eşini çağırsak mı çağırmasak mı modu olacak

lakin her şeyi yaşa bağlarsanız bu evlilik zor yürür

herkes unutmuştur bile aradaki yaş farkını da zaten yaş farkınız da yok sayılır

eşinizin bekar arkadaş ortamına girme zorunluluğu yok ki ortamı da bilmiyoruz belki önceden kendileri evli arkadaşları hakkında geyik vs yapmışlardır bel altı muhabbet vardır kendi eşini oraya sokmak istemez

bak biraz önce bir iş yapıyorum eşime Xin eşinin adı neydi dedim

nereden bileyim ben X in eşinin adını dedi hem arkadaşımın eşinin adını bilen erkeğe çıkar adım dedi yenge geyiğine bağladı

ben iş yapmak için kadının adını sordum sadece dedim güldük söyledi adını

takıntılarınızdan sıyrılmak için gerekirse destek alın ama bunu acilen yapın evliliğin başındaki temellerin sağlam olması lazım

Bu konuda kompleksli olduğumu en başında belirttim zaten. Evet yaş konusu bende takıntı haline geldi. Yani ne olsa buna yoruyorum ama sonuçta sebep bu değilse bile eşim beni yanında götürmek istemedi sonuç bu.

Bence bu yaş olayını problem eden sizsiniz, eşiniz değil. Gerçi 3 yaş sorun edilecek bir fark değil. Ama kompleks yapmışsınız artık. İç dünyanızda bu sorunu çözün.

Nikaha götürmek istemeyişi bana normal geldi. Erkekler bazen arkadaşlarıyla yalnız takılmak isterler.

Hayret bir şeysiniz. Eşinizin sizin yaşınızı kompleks haline getirdiğine dair en ufak bir ifade yok konuşmada. Konuşmayı okumanız da ayrı bir saygısızlık. Neresinden çıkardınız bir de haklı çıktım demişsiniz. Pes. Ayrıca arkadaşımın eşi hamile olsa ben de getirme derim.

Bence takıntı yapıyorsun erkeklerin gelmesinve alkol almalarindan dolayı götürmek istememiş bence bu seni sevdiğini gösterir alkol alan kişiler istediği kadar masası ayrı olsun kafa güzel sana laf atsa eşin üzülecek ne gerek var

benim kiz kardesim de esinden buyuk, aynen hic lafi bile gecmiyor, hatta ben kiz kardesime abla diyorum enisteme ismi ile hitap ediyorum (yasitiz), yine sorun olmuyor.

Yani, normali bu zaten. 3-5 yaş genç olmak bir meziyet, ya da üstünlük değil ki, kompleks yapılsın, endişe edilsin.
Bu konuda kompleksli olduğumu en başında belirttim zaten. Evet yaş konusu bende takıntı haline geldi. Yani ne olsa buna yoruyorum ama sonuçta sebep bu değilse bile eşim beni yanında götürmek istemedi sonuç bu.

Ama lütfen yapmayın bunu kendinize...hani siz 50 adam 30 olsa nispeten anlarım da, 3 yaşcık için....adamlar 15 yaş genç kadınla evleniyor da gayet doğal görüp, gerine gerine geziyorlar... Hem kadına en yakışan şeydir özgüven. Siz kendinizi aşağı çekerseniz ışığınız söner.

Sizi yanı yakıştırmasa zaten evlenmezdi adam...çok varlıklı falan mısınız da farklı sebeplerle evlensin?

Akşam işten gelince uzak durun konuşmayın biraz hatta yatak odasında takılın merak etsin.
Sorunca açık açık "arkadaşının ısrarla bahtsızlık abidesini getir demesine rağmen bana anlatırken neden farklı söylediğini anlamaya çalışıyorum" deyin.
En azından ben olsam yüzleşirdim gibi geliyor içimde hiç tutamam :)

Ben eşimden 3 yaş büyük olsam, bu konu arakadaş ortamlarında açıldığında çıtır gül gibi çocuğu kaptım derim ve herkesten önce ben gülerim
Çok kompleks yapmışsınız bence

bende aynı espriyi yapıp kahkahhayyı patlatıyorum ,

bence sende çok takma kafaını konu saihibi

Yaş sıkıntı edilecek bişey değil bende eşimden büyüğüm annemde babamdan büyükmüş eşime çok dalgasını geçerim hatta bunun . Sizin bence problem yaştan kaynaklı değil başka şeyler olabilir

Ben hiiç takmazdım. O düğüne de giderdim. Beni beğenmiyorsa evlenmeseydi. Ayrıca kimsenin eşi üç yaş büyük diye utanacağını ortamına sokmayacağını falan da düşünmüyorum

Kayinvalidem kayinpederimden uzun.
Ben de esimden uzunum.
Ogluma da uzun gelin alicam bu bizim aile gelenegimiz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…