Eşim galiba beni yanına yakıştıramıyor

Pınar Altuğ kocasından 9-10 yaş büyük ama o bile sizin kadar sorun etmiyor. Etmemeli de zaten, önemli olan anlaşabilmek.

3 yas ne ki yani, 10 yas degil ki bu 10 yas olsa bile kadinlar niye yaslarindan utaniyor, erkek 20 yas buyuk olsa bile utanmiyor. Kadinlarimiz toplum tarafindan yapilan sacma asagilanmalari kabul etmesin oncelikle. Adamdan once siz kompleks yapiyorsunuz, yapmayin

Bence kompleks yaptiginiz icin size her sey yas sebep geliyor ... yoksa fotoda sarilmamasi mesela duz kazmaligindan olabilir

Son düzenleme:
3 yaş dedigin nedir ki takilmayin emin olun kimse arkanizdan aaa bak ondan buyukmus falan dememistir.ben olsam takilmaz unuturdum kim kac yasindaymis banane.

Bence tuhaf bende bozulurdum

Konudan bağımsız ,ben konuları okumasam da beni hep 2. sayfaya atıyor .Neden ,algoritma mı bozuk ?

Başlığı okuyunca yok artık dedim ama konuyu okuyunca biraz abartmışsınız gibi geldi başka yaşınızı taktığına dair bir şey yaşamadıysanız bu anlattığınız da abartılacak bir şey yok bence

3 yaş var altı üstü yapmayın. Eşiniz bence içki içip arkadaşlarıyla muhabbet edip kafa dağıtmak için sizi götürmek istemiyor. Sizi beğenmemekle alakası olduğunu sanmıyorum.

siz çekingen utangaç,ortama dahil olamayan biri misiniz acaba belki ondan istememiştir?
ya da arkadaşlarıyla rahatça vakit geçirmek istiyodur orda bir de size bebek bakıcılığı yapmak istemiyodur.
eleştirmek için söylemiyorum ben de ilk girdiğim ortamlarda hiç rahat olamam.

Bence biraz komplekse dönmüş iş ve siz 1 basit şeyden 1000 mana çıkarmışsınız. Ne mutlu çiftler var kadının büyük erkeğin küçük olduğu. Kendisinden büyük erkekle evlenen onu yanında gezdirmektende utanmaz.

Tüm bunların üç yaş gibi komik bir farkla alakalı olduğunu nerden çıkardınız ki, he diyelim ki gerçekten sebep bu, o zaman eşinizin de çevresinin de aklından şüphe etmem gerekir, üfürükten teyyare...

Yaş konusunu abartmamış mısınız sizce de? Yahu kâinat üzerinde sadece siz değilsiniz kendinizden küçük biriyle evlenen. Bu konuda haklı bulamadım sizi.
25 bekâr erkeğin ve alkolün bulunduğu yere eşinizin sizi götürmemesi gayet doğal, çünkü orada arkadaşlık edebileceğiniz bir hemcins zor bulursunuz. Ayrıca erkeklerin içine girip kendinizi neden rahatsız edesiniz?
Hamile eşini getirmek isteyen arkadaş da, muhtemelen eşini düğünden sonra nereye götürmek istiyorsa, o vakte kadar kendisine bir yaren aramak istemiş ve bingo! Sizi hatırlamış. Eşinizin verdiği cevap gayet mantıklı. Hamile birinin kalabalık ortama girmesi çok çok riskli.
Ama eşinizin sizi evlenene kadar arkadaşlarıyla doğru düzgün tanıştırmaması, fotoğrafta sizinle yakın temas kurmaması ve Ayşe isimli vatandaş konusunda yalan söylemesi kafamı karıştırıyor. Yaşla değil, başka bir konuyla alakası var bunların.
Siz de lütfen yaş kompleksini eşinizin yüzüne vurmayın. Yoksa sizin kompleksine gerçekten ikna olur. Ayrıca, mesajları bir daha okumasanız iyi edersiniz.

Bence siz kompleks yapmışsınız bu konuyu. En som aklıma gelecek şey olurda herhalde yaş farkı yüzünden beni götürmek istemiyor diye düşünmek. 3 yaş öyle aman aman bir fark değil zaten. Asıl ben gitmek istemenize şaşırdım tanımadığınız bir sürü insan varken kalabalık nikah ortamında ne yapacaksınız? Eşiniz arkadaşına doğru bir akıl vermiş, eşi gelip bir saat oturup gidecekmiş zaten. Eşinizin telefonunu karıştırmanız da çok yakışıksız bir hareket bu arada. Bu kompleks ile ömür geçmez yalnız

Yani ne bu takinti anlamadim ben sanki senin adam genc delikanlo sen elden ayaktan dusmus nenesin ...ya sacma kuzum, ne var bunda takinti yapacak?

Kamu spotu...takintilarimiz mantikliysa takalim

Gelelim diger mevzuya ,gitme zaten dugune falan en yuksek seviyelerde virus ben esinin yerinde olsam bende gitmem bizim tanidiklar dugune gittiler sulalecek korona oldular

Siz alınganlık etmişsiniz. Eşiniz sizi alkollu ortamdan uzak tutmak adına götürmek istemiyor anladığım. Ki arkadaşının ısrarı bunu destekliyor. Ve biliyor ki o eşini getirse siz gitmediğiniz için sorun çıkaracaksınız. Bu yaş farklı filan eskidendi artık öyle çok örneği var ki siz attığınız için herkesin buna taktığını düşünüyorsunuz. Bir iki konuşulmuştur belki ama üstünde durulmamıştır insanların işi gücün var bunu düşünmezler ki. Gereksiz gerginlik yaratmayın açıkça sorun alkollü ortam olduğu için mi götürmek istemiyorsun nasıl istersen öyle olsun deyin geçin. Artık evlisiniz eşiniz yaşı dert etseydi neden evlendi ki sizinle? Hem bu konuda siz birşey diyen olursa zengin olcaz biz o yüzden kendimden küçük admla evlendim deyin geçin.

Ben herkesin aksine konu sahibine hak verdim. Bir kere adamın kurduğu mantık saçma. Ayşe hamile olunca korona var diye gelmiyorsa eşi de gitmemeli öyle değil mi? Sonuçta aynı evde yaşıyorlar eşine bulaşıp ordan ayşeye geçebilir. Yalan söylemesi falan da değişik. Yaş farkından değil de başka bir şey var gibi. Ya görsel olarak yakıştırmıyor seviyor ama çok toplu ortamlara da girmek istemiyor ya da sakladığı bir şeyler var

Gidilecek yer kıraathane değil /asker uğurlaması değil adamın kendi arkadaşının düğünü...herkes eşinizin alkollü bir ortam olduğu için düğüne sizi götürmek istememiş olabileceğini yazmış ama sonuçta orada bir de gelin var.Damat olan arkadaşının müstakbel eşini sokabileceği ama eşinizin girmenizi istemediği düğün ortamını çok merak ettim Bu hikayeden o düğüne davetli eski bir "kız arkadaş" çıkmasın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…