- 10 Ekim 2014
- 31.848
- 142.639
- 798
Ben herkesin aksine konu sahibine hak verdim. Bir kere adamın kurduğu mantık saçma. Ayşe hamile olunca korona var diye gelmiyorsa eşi de gitmemeli öyle değil mi? Sonuçta aynı evde yaşıyorlar eşine bulaşıp ordan ayşeye geçebilir. Yalan söylemesi falan da değişik. Yaş farkından değil de başka bir şey var gibi. Ya görsel olarak yakıştırmıyor seviyor ama çok toplu ortamlara da girmek istemiyor ya da sakladığı bir şeyler var
Gidilecek yer kıraathane değil /asker uğurlaması değil adamın kendi arkadaşının düğünü...herkes eşinizin alkollü bir ortam olduğu için düğüne sizi götürmek istememiş olabileceğini yazmış ama sonuçta orada bir de gelin var.Damat olan arkadaşının müstakbel eşini sokabileceği ama eşinizin girmenizi istemediği düğün ortamını çok merak ettim Bu hikayeden o düğüne davetli eski bir "kız arkadaş" çıkmasın da
Ben de bazi yorumlara şasirdim. Nikah bu yani, onca bekar erkegin icindeymiş, alkolmuş.
Eşimin de bekar arkadaslari var hepsinin arasinda ben tek kadin olarak bulunup muhabbet ediyorum gayet.
Eşimin beni yanlarina goturemecegi kadar rezil arkadaslari olsa bunu normal karşilamam yani, o zmaan niye onlarla arkadassin derim?
Bazi kadinlar erkeklerle sohbet edemiyor olabilir simdi ona da bisey diyemem ama nikaha gidildi diye oradaki butun herkesle sohbet etmesini gerektirecek birsey yok. Özel buluşma degil, nikah bu.
Nikahtan sonra eşi ayri bir evde kendini karantinaya almayacaksa konu sahibinin evde kalmasinin da hicbir anlami yok.