• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim film-dizilerdeki güzel kadınları eltime benzetiyor

Gollum da renkli gözlü, her renkli gözlü sarışın olan güzel olmuyor. Güzellik aura ve çekicilikle de ilgilidir, kadının bakışı alımı çalımı fiziği dikkat çekiyordur. Size güzel gelmese de erkeklerin zevklerine daha çok hitap ettiği için güzel bulunuyordur. Olabilir. Güzele güzel diyebilir, ben de evli barklıyım; yakışıklıya yakışıklı derim.
Sadece renkli gözlü ve sarışın olanlar güzeldir dememiş ki.eltisi kara kaş kara gözmüş ama ona göre çok güzel bir kadın değilmiş.ama kocası televizyondaki ona göre güzel olan kara kaşlı kara gözlü kadınları eltisine benzetiyormuş.eltisinin ona göre çok güzel bir kadin olmamasini esmer olmasina bağlamıyor yani.televizyondaki esmer kadınları güzel buluyor çünkü.sarişınlar daha güzel oluyor anlamı çıkmıyor buradan.eee ben sarışın bir güzel kadınım ama esmerlerden mi hoşlanıyor diyor.
Ayyy sözel mantık sorusu gibi olmuş konu😁.

Son düzenleme:
Ya kızlar eşim sürekli koca gözlü birini görünce ve güzel, aynı “ x “ diyo!
Yemin ederim ki kıskançlıktan filan değil güzele güzel demesini bilen birisiyim, ama eltim normal güzellikte bi kadın, ve gözleri de iri değil? benim güzelliğim de tâ kayınvalidemin eski evindeki komşular bile söylüyormuş ne kadar güzel gelinin diye, evet çok güzelim de kime göre, çünkü ben doğal sarışınım, renkli gözlüyüm ama eltim kahve gözlü koyu saçlı. Yani eşim onu güzel bulyorsa sarışın sevmiyor demektir mi? Ben mi kuruntu ediyorum? aklımda artık eşim eltimi mi beğeniyor gibi saçma sapan şeyler gelmeye başladı tövbe tövbe
Valla kizlar kadin kötü bisey dememis sonucta cok sinir bozucu bisey ama sende buraya yazacana kocana agzini ac diyemedinmi sanane habire benzetme yapiyosun ne alaka diye ben olcam varya bidaha acabiliyomu o agzini … cildirirm ben kiskanclikla alakasi yokk bunun 😠
he bu arada her mavi gözlü sarisinda guzel olmuyor ben ne cirkinler gördüm 🤣

Yok artık Ferhans ya, tekrar oku konuyu Kıskandığı kadın da elti yani, aileden biri. Nereden tutsan elinde kalıyor.
Kuzen, yeğen, ya da arada kan bağı olan biri için söylenmiş olsa ben de aynı tepkiyi verirdim ama bu durum hoş değil.

Yok artık Ferhans ya, tekrar oku konuyu Kıskandığı kadın da elti yani, aileden biri. Nereden tutsan elinde kalıyor.
Kuzen, yeğen, ya da arada kan bağı olan biri için söylenmiş olsa ben de aynı tepkiyi verirdim ama bu durum hoş değil.

Yok hiç demeyeceğim yukarıda arkadaş yazdı karpuz kabuğu misali, şimdi kıskanıyor musun filan der
Aynısı ona yapacağım Kıvanç’a benzeyen kuzenim var aşkı memnu açıp izliyorum normalde de zaten, denk geldiğimde de aa aynı “o” dicem
Kuzenle de aynı şey değil yani.

Valla kizlar kadin kötü bisey dememis sonucta cok sinir bozucu bisey ama sende buraya yazacana kocana agzini ac diyemedinmi sanane habire benzetme yapiyosun ne alaka diye ben olcam varya bidaha acabiliyomu o agzini … cildirirm ben kiskanclikla alakasi yokk bunun 😠
Onu ben sarışınım ama kocam acaba esmerlerden mi hoşlanıyor diye yazmış.güzel bir kadını diye belirtmiş ama sırf sarışın olduğu için dememiş.

Sadece renkli gözlü ve sarışın olanlar güzeldir dememiş ki.eltisi kara kaş kara gözmüş ama ona göre çok güzel bir kadın değilmiş.ama kocası televizyondaki ona göre güzel olan kara kaşlı kara gözlü kadınları eltisine benzetiyormuş.eltisinin ona göre çok güzel bir kadin olmamasini esmer olmasina bağlamıyor yani.televizyondaki esmer kadınları güzel buluyor çünkü.sarişınlar daha güzel oluyor anlamı çıkmıyor buradan.eee ben sarışın bir güzel kadınım ama esmerlerden mi hoşlanıyor diyor.
Ayyy sözel mantık sorusu gibi olmuş konu😁.
ANLAYANALR anlamayanlara anlatmış sonunda 😂 teşekkürlerrr

Ya zaten ben sırf renkliyim diye güzelim demedim kiii?? Ama vardır bi alımım çalımım
Konuyu amacından saprıtanlara prim vermemeniz hoş oldu 🤣

Belki beğeniyordur olabilir yani. De neden ısrarla eltinizin çirkin ve kilolu olduğunu her mesajınızda yazmaya gayret gösteriyorsunuz ? Sizin için öyleymiş eşiniz için o kadınlara benzetilecek kadar güzel demek ki.
Yok değil ki. Ben güzele güzel derim hiç çekinmem
Kiloku evet ama çirkin değil eltim. Hani güzelliğin bi derecesi olur ya çok güzel dediğimiz insanlar olur. Tatlı dediğimiz ya da. Öyle ayırdım

Benim eşim de cevremizden kimseyi agzina almadi suana kadar anlamak icin yapmasi gerekmiyor. 🙄 cirkin bi hareket
Net çirkin hareket ya. Nerden tutsam elimde kalıyor
Evet buraya kendimi övmeye geldim :rolleyes: Çünkü sarışınlar ve renkli gözlüler güzeldir 😄 esmer ve kumrallar siz çatlayıp patlayın:KK53:
hiç öyle taraklarda bezim olmaz kişi kendinden bilir işi demişler aklınıza ilk o geldiyse okuduktan sonra sizinle alakalıdır benimle değil

Düşünün bakalim
Ben çok güzelim, orjinal sarışınım, dillere destan bir güzelliğim var ama kocam olacak şahış balık etli, güzel olmayan ve tatlı sayılabilecek eltimi mi beğeniyor. Düşünecek bir şey yok, konunun özeti bu. Şimdi pirim kasmak için diğer konulara gidiyorum, burası baydı 😏

İngilterede yaşadığınızı söylemişsiniz. Eşiniz Türk mü yabancı mı? Yabancıysa esmer kadınları egzotik ve daha güzel buluyor olabilir. Türkiyede sarışın renkli gözlü birinin daha dikkat çekmesi gibi
Eşim esmer Türk canım
Yaptığı yanlış evet.bir daha yapmasın.ona neymiş kan bağı olmayan kadından?
evet ya?? Ne alaka yani?
Belki kendi güzelliğinizi etraftan duymaktan dolayı sizde bir ego oluşmuştur. Eltinizde daha sıcak ve doğaldır. Eşiniz de onun sadece kalbini değil, bütün olarak seviyordur.

Ayrıca bir sarışın bir esmer yan yana ise sarışın olan güzeldir diyemeyiz. Doğal sarışınım ne demekmiş? Siz önce kendi davranışlarınızı gözden geçirin.
Doğal derken yani eşim beni öyle gördü beğendi ilkten beri yani. Ego ne gezer ben de özgüven de kalmayacak bu gidişle
Ben size hak verdim. Bir defa benzetse neyse. Sürekli sürekli benzetmesi hiç normal değil. Sürekli aklındaymış gibi.
aynen öyle. Hadi ilkte fark etmedi dicem de ikinci üçüncü. kuzeni değil bi şeyi değil

Ben de sarışın ve mavi gözlüyüm ama bu bana bile komik geliyor 😅 Şu an doğudayız ve kadın arkadaşlarıma göre mükemmel güzelim, Ege, Edirne tarafında güzelim, Antalya gibi yerlerde sıradan biriyim 🤣🤣🤣

Güzel bir kadınım bu doğru fakat bunun sarışın olmakla alakası yok. Esmer olup o kadar şahane kadınlar var ki ben bile ağzım açık bakıyorum. Artı olarak sanki dişilik onlarda bas bas bağırıyor. Kaş, göz çok şey ifade ediyor ve o kadınların şu kaş ve göz yapısına hastayım.

Sarışın bacım, güneşte kısılan gözler ve kaybolan kaşlarımızdan niye söz etmiyorsun 🤣 yoğurda bulanır gibi güneş kremi sür, buna rağmen kırmızı ol vs. Güneş bütün foyamızı açığa çıkarıyor 🤣
Konu bu değil :)

Bir kere olur “aa bu oyuncu abimin-kardeşimin eşine ne kadar çok benziyor.” diyebilir. Ama her defasında ve farklı farklı kişilerde elti hakkında benzetme yapılırsa sanırım bende bozulurdum. Çünkü bazen bi dizide bir oyuncu oluyor eşimin akrabalarından birine benziyor atıyorum aa senin şu şu akrabana benziyor demi? diye söylüyorum. ama aynı akrabaya sürekli sürekli benzetsem eşimde de aynı rahatsızlık durumu olurdu. Sarışın-esmer konusuna gelince herkes beğendiği tarz farklıdır. Benim yöremde kara kaşlı kara kızlara bayılırlar, başka yerde sarışınlar güzel derler falan filan. Dış görünüşte bir yere kadar bazen enerjisi bile insanı beğenmeye yeter.

Ben çok güzelim, orjinal sarışınım, dillere destan bir güzelliğim var ama kocam olacak şahış balık etli, güzel olmayan ve tatlı sayılabilecek eltimi mi beğeniyor. Düşünecek bir şey yok, konunun özeti bu. Şimdi pirim kasmak için diğer konulara gidiyorum, burası baydı 😏
Evet demek ki düşünemezmişsiniz her şeyi. Ya da her düşündüğünüz doğru değil. Lütfen gidin.

Back