• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim film-dizilerdeki güzel kadınları eltime benzetiyor

Bidahakine göz doktorundan randevu almamı ister misin kocam de gerek yok derse bi gözünü morart 😃 merak ettim bu elti kaç yaşlarında eşinizden küçük mü büyük mü
Gözünü çıkarayım bence 🤣😂 Eşimden küçük 31 yaşında, eşim bu yıl 34 oluyor. ben de 27

Vallahi billahi benzemiyorlardı tekrar tekrar baktım yok yani alakaları yoktu, demek ki eltim eşimin gözünde çok güzel ne diyim ki kelimeler kifayetsiz
Allah esırgesın dillendirmeyın böyle şeyleri içinizde bile olsa . Dediğiniz gibi sürekli yapıyorsa yine yapar o zaman artık bunun sizi rahatsız ettiğini net bi tavırla dile getirirsiniz

Allah esırgesın dillendirmeyın böyle şeyleri içinizde bile olsa . Dediğiniz gibi sürekli yapıyorsa yine yapar o zaman artık bunun sizi rahatsız ettiğini net bi tavırla dile getirirsiniz
Allah esirgesin tövbe tövbe. Ama aklıma da şeytan vesvese veriyor işte.. evet bir daha duyarsam dicem

Mübarek gece de dua edeyım de bidaha öyle şeyler demesin iki tene beben varmış kıyamam yavrucaklara

Gözünü çıkarayım bence 🤣😂 Eşimden küçük 31 yaşında, eşim bu yıl 34 oluyor. ben de 27
Sen daha çıtırsın bebeğim ayrıca sarışın renkli gözlüsün 😃 hahaha şaka biryana bir daha yaparsa tepkini koy ben burdan uyuz oldum adama deli mi ne
bana herkes seni hatırlatıyor misali 😃

Sen daha çıtırsın bebeğim ayrıca sarışın renkli gözlüsün 😃 hahaha şaka biryana bir daha yaparsa tepkini koy ben burdan uyuz oldum adama deli mi ne
bana herkes seni hatırlatıyor misali 😃
Çıtırız kız😂
Evet yani ne mana mesela? Ekrandan biri çıkıyo aaa aynı şu
Sana ne mesela? Dillendirme bile

Ya kızlar eşim sürekli koca gözlü birini görünce ve güzel, aynı “ x “ diyo!
Yemin ederim ki kıskançlıktan filan değil güzele güzel demesini bilen birisiyim, ama eltim normal güzellikte bi kadın, ve gözleri de iri değil? benim güzelliğim de tâ kayınvalidemin eski evindeki komşular bile söylüyormuş ne kadar güzel gelinin diye, evet çok güzelim de kime göre, çünkü ben doğal sarışınım, renkli gözlüyüm ama eltim kahve gözlü koyu saçlı. Yani eşim onu güzel bulyorsa sarışın sevmiyor demektir mi? Ben mi kuruntu ediyorum? aklımda artık eşim eltimi mi beğeniyor gibi saçma sapan şeyler gelmeye başladı tövbe tövbe
Canım bende sarışınım eşimde sarışın bu arada ama herkes sarışın kadın sevmiyor veya esmer de sevmiyor farklı bi durum bu herkesin güzellik kavramı farklı. Bazı insanlar vardır düzdür gerçekten mesela eltinizi beğenir ve bunu benzetir söyler diyelim ama bazı insanlar da vardır sizin kendi öz benliğinizi çürütmek için özgüveninizi bitirmeniz için başkalarını över ki bu bence hepsinden tehlikeli eğer sizin güzelliğiniz konuşuluyor ise ve eşiniz görmezden geliyor ise çok güzelsin diyemiyor ise hatta eleştirel tavır ile yaklaşıyor ise bir de su burcu ise biraz korkun ve manipüleye gelmeyin. Devam ederse sizde yakışıklı birini kaynınıza benzetin 😀 bir de bir şey daha var ki çok önemli güzelliği taşımak siz dünya güzeli olun özgüvensiz olduktan sonra kimse güzelliğinizi görmez çirkin olun özgüveniniz öz saygınız olsun herkes size hayran kalır buna da aura diyorlar sanırım bu da önemli

Son düzenleme:
Canım bende sarışınım eşimde sarışın bu arada ama herkes sarışın kadın sevmiyor veya esmer de sevmiyor farklı bi durum bu herkesin güzellik kavramı farklı. Bazı insanlar vardır düzdür gerçekten mesela eltinizi beğenir ve bunu benzetir söyler diyelim ama bazı insanlar da vardır sizin kendi öz benliğinizi çürütmek için özgüveninizi bitirmeniz için başkalarını över ki bu bence hepsinden tehlikeli eğer sizin güzelliğiniz konuşuluyor ise ve eşiniz görmezeen geliyor ise çok güzelsin diyemiyor ise hatta eleştirel tavır ile yaklaşıyor ise bir de şu burcu ise biraz korkun ve manipüleye gelmeyin. Devam ederse sizde yakışıklı birini kaynınıza benzetin 😀 bir de bir şey daha bar ki çok önemli güzelliği taşımak siz dünya güzeli olun özgüvensiz olduktan sonra kimse güzelliğinizi görmez çirkin olun özgüveniniz öz saygınız olsun herkes size hayran kalır buna da aura diyorlar sanırım bu da önemli
Çok doğru konuştun canım valla!! Bana geçmişi hatırlattın.
Yok hatta bir akrabası bu kız sana nasıl baktı gibi bir cümle kurmuştu, Avrupa’ya gelmek için seninle evleniyor demiş(eşim İngiltere’de yaşıyordu) hala küsler
Hahah kısasa kısas 🤣😂 öyle yapıcam
Özgüven varsa bile böyle yapa yapa kalmayacak bende bi şey

Çıtırız kız😂
Evet yani ne mana mesela? Ekrandan biri çıkıyo aaa aynı şu
Sana ne mesela? Dillendirme bile
Asko eminim esinin de kötü niyeti yoktur olsa pat diye sana söylemez zaten ama sinir bozucu neticede o yüzden gözlük kullanmasını tavsiye edebilirsin bidahakine 😃.
Çok özür dilerim şu espiriyi yapmadan da gidemicem 😃
Oğlum o senin yengen yengen 😃😃

Çok doğru konuştun canım valla!! Bana geçmişi hatırlattın.
Yok hatta bir akrabası bu kız sana nasıl baktı gibi bir cümle kurmuştu, Avrupa’ya gelmek için seninle evleniyor demiş(eşim İngiltere’de yaşıyordu) hala küsler
Hahah kısasa kısas 🤣😂 öyle yapıcam
Özgüven varsa bile böyle yapa yapa kalmayacak bende bi şey
Ne burcu eşin güzel şimdi aydınlandın arada Yaş farkı da var bu kadar saf olmayın kızlarım ❤️

Esim eltimi mi begeniyor derken, kardesinin karisina o gözle bakacak bir adam olduğunu düşünüyorsunuz yani? O zaman bosanmaniz gerekir?
Düşünüyorum evet vallahi. Çocuklar var 2 tane
Erkelerin yarısı bunu düşünüyor düşünenlerin yüzde ikisi dile getirir diye bir yazı okumuştum yine kadınlar kulübünde. Maalesef işte

Asko eminim esinin de kötü niyeti yoktur olsa pat diye sana söylemez zaten ama sinir bozucu neticede o yüzden gözlük kullanmasını tavsiye edebilirsin bidahakine 😃.
Çok özür dilerim şu espiriyi yapmadan da gidemicem 😃
Oğlum o senin yengen yengen 😃😃
Hahahahahahahaha ay kahkaha attım gece gece 😂😂😂 yengen yengennn

Aslan burcu aslında ama bilmiyorum ki
Siz ne burcusunuz aslan burcu erkeği çok egolu özgüvenli görünür ama görünenin tam aksine çok eziklik kompleksleri olan takıntılı bireyler olurlar yani bu manipüle durumu söz konusu olabilir

Hahahahahahahaha ay kahkaha attım gece gece 😂😂😂 yengen yengennn
Bayıldım kız ben sana😃 bu espriyi yapıp yapmamak da çok kararsız kalmıştım acaba kaldırır mı diye gayet de özgüveni yerinde bir fıstıksın salla gitsin 😃

Siz ne burcusunuz aslan burcu erkeği çok egolu özgüvenli görünür ama görünenin tam aksine çok eziklik kompleksleri olan takıntılı bireyler olurlar yani bu manipüle durumu söz konusu olabilir
Ben terazi burcuyum arkadasim, evet biraz egosantrik halleri var ama takmıyordum belki ondan böyle yapıyordur bilemem

Back