• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim film-dizilerdeki güzel kadınları eltime benzetiyor

Kesinlikle. Moralim bozuldu yüzüm düştü belli etmemeye çalıştım ama anlamamıştır inşallah. Çünkü ilk değil bu:( birkaç kez oldu
Aslında bır güzel kavga edıcen mıçaçan azına ama anlayışlımı naz cekermı senı kıskanıo benım eşim dıye ortaya düşer mı öle insanlarda var bılıosun

Aslında bır güzel kavga edıcen mıçaçan azına ama anlayışlımı naz cekermı senı kıskanıo benım eşim dıye ortaya düşer mı öle insanlarda var bılıosun
Yok asla gidip demez eşim seni kıskanıyor vs diye zaten ben eltimi kıskandığımdan değil eşim neden beni görmüyor gibi bi komplekse girdim sanırım

Ya hayatım ama arkadaşın o eşin bunu yapsa bi kızı çekip sana atsa güzel bi hanım, aa aynı abimin eşi vs normal mi karşılarsın? Ve birkaç kez
Ya canım karsındaki kocan el oğlu değil ki sor Allah aşkına tv deki tüm kadınlar nie eltıme benziyor baktığın her kadında onun simasını mı görüyorsun die . Eğer bunu sordun die aklına karpuz kabuğu girecek kadar eşşekse oda onun sorunu . Eğer dediğin gibi her gördüğünü alakası olmadan o die sana yansıtıp duruyorsa kusura bakmasın

Bana sorduğunu cevaplayayım . Benım kocam benım aklımda en ufak soru işareti bırakmaz konuştuğu lafın sorumluluğunu alan biridir . Bende kocamdan bunu dersem ne düşünür die korkmam direk söylerim bu konuşma devamlılık arz ediyor beni rahatsız ediyor dediğim anda farkında değilse farkında değilim özür dilerim der farkındaysa öyle lafı evirip çevirmez ama yengeme de benziyor der . Bunu dedi die adama sapık muamelesi yapmam
Abisinin karısına farklı düşünceye girecek karakterde biri olmadığını bilirim hadi diyelim insanoğlu şaşar beşer 🤣 oturup ben çirkin miyim beni güzel bulmuyor mu aman sarışın mı sevıyor Benı beğenmez mi die kendımi yıpratamam yallah anasının evine

Bılıyorum kıskanmadıgını aynen bıde bı erkek başka bı kadını ovmemelı. Ben sevmıorum.
Net!
Eltiniz aklinda yer etmis demek ki zirt pirt bir tek onu birilerine benzetiyorsa.
Ne sacma seyler
Evet anlamadığım bu, türkan şoray de esra bilgiç de ne bileyim ya bir de eltim onlara benzemiyor ki? Yani ekrandakilere
Neden benzetiyor anlamadım. Alakaları yok dedim, yok ya baya benziyorlar diyor
Gözüne mi öyle geliyor anlamadım

Net!

Evet anlamadığım bu, türkan şoray de esra bilgiç de ne bileyim ya bir de eltim onlara benzemiyor ki? Yani ekrandakilere
Neden benzetiyor anlamadım. Alakaları yok dedim, yok ya baya benziyorlar diyor
Gözüne mi öyle geliyor anlamadım
Yok öle dusunmeyelım. Bı güzel kavga çıkar mıç güzelce. Dusunceleeını şöyle

Ya canım karsındaki kocan el oğlu değil ki sor Allah aşkına tv deki tüm kadınlar nie eltıme benziyor baktığın her kadında onun simasını mı görüyorsun die . Eğer bunu sordun die aklına karpuz kabuğu girecek kadar eşşekse oda onun sorunu . Eğer dediğin gibi her gördüğünü alakası olmadan o die sana yansıtıp duruyorsa kusura bakmasın

Bana sorduğunu cevaplayayım . Benım kocam benım aklımda en ufak soru işareti bırakmaz konuştuğu lafın sorumluluğunu alan biridir . Bende kocamdan bunu dersem ne düşünür die korkmam direk söylerim bu konuşma devamlılık arz ediyor beni rahatsız ediyor dediğim anda farkında değilse farkında değilim özür dilerim der farkındaysa öyle lafı evirip çevirmez ama yengeme de benziyor der . Bunu dedi die adama sapık muamelesi yapmam
Abisinin karısına farklı düşünceye girecek karakterde biri olmadığını bilirim hadi diyelim insanoğlu şaşar beşer 🤣 oturup ben çirkin miyim beni güzel bulmuyor mu aman sarışın mı sevıyor Benı beğenmez mi die kendımi yıpratamam yallah anasının evine
Yine de insan takıyor işte ya 😂 akşam akşam keyfimi kaçırdı

Allah bağışlasın . Adam belki farkında değildir sakince söyleyın . Kocam neresi benziyor Allah aşkına nie her kadını ona benzetion die arkasına da bi sinsi gülücük çakın .
Amin teşekkür ederim 🤍
Dedim ya alakaları yok filan, yok ya baya benziyor diyor

Bence miktir gitme olmaz baya bı kavga çıkar anlar heralde eşşek değilse öküz
Büyük eşşek büyük. Ben de aynılarını yapacağım ama. Evliliğimizin ilk başında da kızlara bakarken yakalıyordum uyardım bu ne böyle benim yanımda bir de diye, ben de yapacam dedim ve ben de erkeklere bakmaya başladım sonra o da bakmayı kesmişti anlamıştı aynısı kendine yapılınca

Kafaları yersin 😂 hala ısrarla yok yaa baya benziyorlar fitili kulağımda
Bidahakine göz doktorundan randevu almamı ister misin kocam de gerek yok derse bi gözünü morart 😃 merak ettim bu elti kaç yaşlarında eşinizden küçük mü büyük mü

Back