Ay tabii hayatım ya. Burda dalga geçerek konuşanların hepsinin başına geldiğinde yüzlerinin düşeceğinden eminimBir kere olur “aa bu oyuncu abimin-kardeşimin eşine ne kadar çok benziyor.” diyebilir. Ama her defasında ve farklı farklı kişilerde elti hakkında benzetme yapılırsa sanırım bende bozulurdum. Çünkü bazen bi dizide bir oyuncu oluyor eşimin akrabalarından birine benziyor atıyorum aa senin şu şu akrabana benziyor demi? diye söylüyorum. ama aynı akrabaya sürekli sürekli benzetsem eşimde de aynı rahatsızlık durumu olurdu. Sarışın-esmer konusuna gelince herkes beğendiği tarz farklıdır. Benim yöremde kara kaşlı kara kızlara bayılırlar, başka yerde sarışınlar güzel derler falan filan. Dış görünüşte bir yere kadar bazen enerjisi bile insanı beğenmeye yeter.
İyi günlerSize soracak değilim, ben durmayı tercih etmiyorum sadece. İyi günler
Ben ve erkek kardeşim doğduğumuzda saçlarımız resmen beyaza yakın sarımış büyüdükçe normal sarı oldu o yüzden inanırım yani. Biz çerkesiz etkisi olanlar belki bilemem . Ama bu anlattıklarınıza inanırım çünkü bizim köyümüzde herkes sarışınAnneannem i büyükler anlatırdı (annemde görmemiş 1.5 yaşında annesiz kalmış) Boyu çok uzunmuş kıyasladıkları kişi 180 civarı birisiydi. Sarısın mavi gözlü bir kadınmış. Yaşadıkları yerde güzelliği anlatılırmış hatta nazardan genç yaşta öldü vs. Demişler.
Annem kumral yeşil-ela gözlü, ölen dayım platin saç mavi gözmüş (ben görmedim ) genetik bir geçiş var sanırım. Ben o kadar uzun degilim 170 civarı ama saçım platine çok yakın bir sarı. Kaşlarım var ama gün ışığında belli, güneş vurduysa kaş görünmüyor bu sebepten kaşıma işlem yapıyorum.
Bir gün kuaförüm açık sütlü kahve ama böyle küllü kumralı andıran bir renge boyamış o kadar güzel olmuştu ki aynaya bakmaktan kendimi alamıyordum. Ama işte dip gelince sanki ağarmış bir saç gibi görüntü oldu.
Evet azınlık olunca dikkat çekiyor fakat ciddi manada sadece vitrin yani. O kadar zor ki. Birincisi çok alerjik oluyorsunuz, güneş büyük problem, canım sıkıldı saç rengi değiştireyim olmuyor, yazın güneste görme sorunu çok fazla bir de kırsal bölgede sosyal zorlukları vs. Burda bayan arkadaşlarım daha rahat giyinirken, ben bir tık daha kapalı giyiniyorum sebebi ise o şehrin en güzeli değilim ama işte dediğiniz gibi değişik olunca insan rahatsız oluyor.
Eşim ve ailesi ingiliz, türk mutfağından onlara ne yemek yapsam diye konunuz var amaEşim esmer Türk canım
Ayy albino muhabbet kuşu olan arkadaşım bana da öyle sesleniyorIste o platin sari Turkiyede yok pek nadirdir benim gordugum bir elin parmaklarini gecmez. Kahverengiden bir gram acik olan her saça sari diyolar.
Fotosunu ekledim benim sari denilen sacim.
Ben Albino bir kac kadini takip ediyordum bir ara evet zorluklari cokmuş onlar acisindan ama Elf peri gibi gorunuyorlar bence.Kendilerine sorsan tabi ki bir cok olumsuz şey soylerler.
Bence acik renk sac boyaya daha uygun sari sactan siyah dip gelenler oyle geziyorken daha acik dip o kadar kotu olamaz ya geldikce boyatilir.
Aslında bilinç altında yatan sebep bu gibi lanse etmişsiniz "Doğal sarışınım" derken. Belki esmer, kumral vs. Dir ama daha güzel olabilir bir kadın. Aura denen şey var ya asıl o çok önemli.Konu bu değil :)
Canım burda biliyorlar yabancı olduğunu da esmer Türk gibi yazacaktım Türk yazsın bırakmışım. Yukarıda bahsetmiştim yabancı ama esmer sarı tonlu saçları da koyu yani benle zıt.Eşim ve ailesi ingiliz, türk mutfağından onlara ne yemek yapsam diye konunuz var ama
Tabii öyle aura her şeydir. Ben biraz sessiz biriyim belki ondandır. Görümcem bağırarak konuşur güler vs tonlar kendini belki eksiğim mi bilmiyorum kiAslında bilinç altında yatan sebep bu gibi lanse etmişsiniz "Doğal sarışınım" derken. Belki esmer, kumral vs. Dir ama daha güzel olabilir bir kadın. Aura denen şey var ya asıl o çok önemli.
Ayy albino muhabbet kuşu olan arkadaşım bana da öyle sesleniyorcidden vitrinden ibaret gece ve güneş yokken mükemmel ama vampir gibi güneşe gelemiyoruz Tatil resmi çektirmekten haz etmem mesela cidden komik bir kırmızı
Ya 0.5 ml. Falan uzamışken renk sari mı? Beyaz mı? Anlaşılmıyor. Sanki ağarmış gibi onun için haz etmiyorum. Mevzu saç ağırması değil ağırmış saçı uygun renge boyamamış gibi
Saçım kuru hele kışın çok kırılıyor. Eşim evi dysonla alırken bizim beyaz kedi var, onun kılımı? Senin mi? Ayırt edemiyorum diyorkedinin üstüne yıkıyorum
Türkiye şartlarında sizin renkte sarı
Dert işte herkes kendininkini büyük sanarmisOlsun kendinizi gömmeyin esmerin de bit ton kıl derdi oluyor. Bir arkadasim var teni beyaz saclari siyah belindeki kılları kolundaki kıllari agda yapmaya uğrasiyordu devamli.
Disardan bakinca herkes mükemmeliceri girince herkesin dert yakindigi biseyi vardir ne renk olursa olsun.
Sizin saç renginizi gördüm baya sarısınız yaaOlsun kendinizi gömmeyin esmerin de bit ton kıl derdi oluyor. Bir arkadasim var teni beyaz saclari siyah belindeki kılları kolundaki kıllari agda yapmaya uğrasiyordu devamli.
Disardan bakinca herkes mükemmeliceri girince herkesin dert yakindigi biseyi vardir ne renk olursa olsun.
Çiğ değil güzel bir sarı tok tok böyleSizin saç renginizi gördüm baya sarısınız yaa
Eltiniz Türk mü pekiDert işte herkes kendininkini büyük sanarmis
Ben konu açıp şöyle tenliyim böyle gözlüyüm, eltimde şöyle demedim kiNet çirkin hareket ya. Nerden tutsam elimde kalıyor
hiç öyle taraklarda bezim olmaz kişi kendinden bilir işi demişler aklınıza ilk o geldiyse okuduktan sonra sizinle alakalıdır benimle değil
Eşim İngiliz ama öyle sarılarından değil saçları filan koyu yani kahve gözlü eşimin de ailesinin de Türk gibilerEltiniz Türk mü peki
Eşiniz ingiliz ise belki esmerliği güzel geliyordur
Hani farklı olan beğenilir yaa
Ama yine de haklısınız sürekli söylemenin anlamı ne
Bir kere söyledin anladık sus be adam
Demiş kadar oldunuz işte fikriniz neyse zikriniz de o geldiniz akıttınız ziftiBen konu açıp şöyle tenliyim böyle gözlüyüm, eltimde şöyle demedim ki
Ayy evet doğruOlsun kendinizi gömmeyin esmerin de bit ton kıl derdi oluyor. Bir arkadasim var teni beyaz saclari siyah belindeki kılları kolundaki kıllari agda yapmaya uğrasiyordu devamli.
Eşim İngiliz ama öyle sarılarından değil saçları filan koyu yani kahve gözlü eşimin de ailesinin de Türk gibiler
Ay evet çarpıyım bi ağzına dedim kavga edeyim ama edemedim sustum gittim
Ay eşime taktığım için eşim diye okuyorumSoruya neden ısrarla cevap vermiyorsunuz? Eltinizin türk olup olmadığı soruluyor
Sizin eşiniz bana ingiliz değil de ingilterede yaşayan pakistanlı veya türevlerinden biriymiş gibi geliyor. Kardeşlerden birinin Türk, diğerinin gürcüyle evlenmesi, tüm ailesinin esmer olması, aile ilişkilerinin yapış yapış olması (avrupalılardaki o bireysellik yok sizin konularınıza göre, sürekli görümce kaynana meseleleriniz var), tüm hastane işleri için ingiltereyi değil kayseriyi tercih etmeniz…. Bu arada yadırgamak için söylemiyorum bunu, kimin hangi ırktan evlendiğiyle ilgilenmiyorum. Ama sanki siz bu durumdan biraz utanıyo gibisiniz. Bir yerde Türk bir yerde yabancı demişsiniz ama ırk belirtmemişsiniz. İlk defa bu konuda ingiliz demişsiniz ilginç.Eşim İngiliz ama öyle sarılarından değil saçları filan koyu yani kahve gözlü eşimin de ailesinin de Türk gibiler
Ay evet çarpıyım bi ağzına dedim kavga edeyim ama edemedim sustum gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?