Eşim film-dizilerdeki güzel kadınları eltime benzetiyor

Ay tabii hayatım ya. Burda dalga geçerek konuşanların hepsinin başına geldiğinde yüzlerinin düşeceğinden eminim

Ben ve erkek kardeşim doğduğumuzda saçlarımız resmen beyaza yakın sarımış büyüdükçe normal sarı oldu o yüzden inanırım yani. Biz çerkesiz etkisi olanlar belki bilemem . Ama bu anlattıklarınıza inanırım çünkü bizim köyümüzde herkes sarışın

Ayy albino muhabbet kuşu olan arkadaşım bana da öyle sesleniyor cidden vitrinden ibaret gece ve güneş yokken mükemmel ama vampir gibi güneşe gelemiyoruz Tatil resmi çektirmekten haz etmem mesela cidden komik bir kırmızı

Ya 0.5 ml. Falan uzamışken renk sari mı? Beyaz mı? Anlaşılmıyor. Sanki ağarmış gibi onun için haz etmiyorum. Mevzu saç ağırması değil ağırmış saçı uygun renge boyamamış gibi

Saçım kuru hele kışın çok kırılıyor. Eşim evi dysonla alırken bizim beyaz kedi var, onun kılımı? Senin mi? Ayırt edemiyorum diyor kedinin üstüne yıkıyorum

Türkiye şartlarında sizin renkte sarı

Konu bu değil :)
Aslında bilinç altında yatan sebep bu gibi lanse etmişsiniz "Doğal sarışınım" derken. Belki esmer, kumral vs. Dir ama daha güzel olabilir bir kadın. Aura denen şey var ya asıl o çok önemli.

Eşim ve ailesi ingiliz, türk mutfağından onlara ne yemek yapsam diye konunuz var ama
Canım burda biliyorlar yabancı olduğunu da esmer Türk gibi yazacaktım Türk yazsın bırakmışım. Yukarıda bahsetmiştim yabancı ama esmer sarı tonlu saçları da koyu yani benle zıt.

Aslında bilinç altında yatan sebep bu gibi lanse etmişsiniz "Doğal sarışınım" derken. Belki esmer, kumral vs. Dir ama daha güzel olabilir bir kadın. Aura denen şey var ya asıl o çok önemli.
Tabii öyle aura her şeydir. Ben biraz sessiz biriyim belki ondandır. Görümcem bağırarak konuşur güler vs tonlar kendini belki eksiğim mi bilmiyorum ki

Olsun kendinizi gömmeyin esmerin de bit ton kıl derdi oluyor. Bir arkadasim var teni beyaz saclari siyah belindeki kılları kolundaki kıllari agda yapmaya uğrasiyordu devamli.
Disardan bakinca herkes mükemmel iceri girince herkesin dert yakindigi biseyi vardir ne renk olursa olsun.

Dert işte herkes kendininkini büyük sanarmis

Sizin saç renginizi gördüm baya sarısınız yaa

Dert işte herkes kendininkini büyük sanarmis
Eltiniz Türk mü peki
Eşiniz ingiliz ise belki esmerliği güzel geliyordur
Hani farklı olan beğenilir yaa
Ama yine de haklısınız sürekli söylemenin anlamı ne
Bir kere söyledin anladık sus be adam

Net çirkin hareket ya. Nerden tutsam elimde kalıyor

hiç öyle taraklarda bezim olmaz kişi kendinden bilir işi demişler aklınıza ilk o geldiyse okuduktan sonra sizinle alakalıdır benimle değil
Ben konu açıp şöyle tenliyim böyle gözlüyüm, eltimde şöyle demedim ki

Eltiniz Türk mü peki
Eşiniz ingiliz ise belki esmerliği güzel geliyordur
Hani farklı olan beğenilir yaa
Ama yine de haklısınız sürekli söylemenin anlamı ne
Bir kere söyledin anladık sus be adam
Eşim İngiliz ama öyle sarılarından değil saçları filan koyu yani kahve gözlü eşimin de ailesinin de Türk gibiler
Ay evet çarpıyım bi ağzına dedim kavga edeyim ama edemedim sustum gittim

Ayy evet doğru aslında kimse kusursuz değil. Sadece sarışına seçilmiş kadın muamelesi yapmaları ilginç arka planı bilen yok. Bilmeden hoşuna gidenlere benim bakış

Eklentiler

• 1000081617.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 6
Eşim İngiliz ama öyle sarılarından değil saçları filan koyu yani kahve gözlü eşimin de ailesinin de Türk gibiler

Soruya neden ısrarla cevap vermiyorsunuz? Eltinizin türk olup olmadığı soruluyor

Sizin eşiniz bana ingiliz değil de ingilterede yaşayan pakistanlı veya türevlerinden biriymiş gibi geliyor. Kardeşlerden birinin Türk, diğerinin gürcüyle evlenmesi, tüm ailesinin esmer olması, aile ilişkilerinin yapış yapış olması (avrupalılardaki o bireysellik yok sizin konularınıza göre, sürekli görümce kaynana meseleleriniz var), tüm hastane işleri için ingiltereyi değil kayseriyi tercih etmeniz…. Bu arada yadırgamak için söylemiyorum bunu, kimin hangi ırktan evlendiğiyle ilgilenmiyorum. Ama sanki siz bu durumdan biraz utanıyo gibisiniz. Bir yerde Türk bir yerde yabancı demişsiniz ama ırk belirtmemişsiniz. İlk defa bu konuda ingiliz demişsiniz ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…