İnanın önemli olan ne ırk ne doğduğu yer kendini iyi yetiştiren her yerde yetiştiriyor. Ingilitere sistemine güvenmediğim için Türkiye’ye gidiyorum hem tatil hem kontrol. Burda sıra hiç gelmiyor zatenSizin eşiniz bana ingiliz değil de ingilterede yaşayan pakistanlı veya türevlerinden biriymiş gibi geliyor. Kardeşlerden birinin Türk, diğerinin gürcüyle evlenmesi, tüm ailesinin esmer olmasu, aile ilişkilerinin yapış yapış olması (avrupalılardaki o bireysellik yok sizin konularınıza göre), tüm hastane işleri için ingiltereyi değil kayseriyi tercih etmeniz…. Bu arada yadırgamak için söylemiyorum bunu, kimin hangi ırktan evlendiğiyle ilgilenmiyorum. Ama sanki siz bu durumdan biraz utanıyo gibisiniz. Bir yerde Türk bir yerde yabancı demişsiniz ama ırk belirtmemişsiniz. İlk defa bu konuda ingiliz demişsiniz ilginç.
Ay eşime taktığım için eşim diye okuyorumeltim Gürcü
Eltim gürcü asıllı ama göçmen şu an Amerika’da yaşıyor. Yani gürcüstabda doğmamışÇok ilginç bir konu. Eşiniz ve erkek kardeşi İngiliz ama hep bu taraftan evlenmiş ilginç bir şekilde. Bu arada eşinizin niyeti iyi gelmedi bana, birini benzetirsin ok, ama birkaç kadını birden eltiye benzetiyorsa aklında o elti vardır. Bir kişi sevdiği kişiden sık sık bahsetmek ister çünkü, şu an aşığım oradan biliyorum.
Siz de misilleme yapın, ortak bir erkek arkadaşınız hakkında aynı şeyi yapın, ancak o zaman empati kurar. Daha önce de başka kadınlara bakarken yakalıyordum demişsiniz, pek sağlam pabuç değil gibi eşiniz. Siz daha çok gençsiniz, 27 yaşındasınız daha. Keşke bu adama bu kadar çabuk güvenip de çocuk yapmasaydınız. Bir durum olduğunda kolayca boşanıp başka bir evlilik yapardınız eğer isteseydiniz.
Kocanıza söyleyin aklını başına alsın, yoksa seni bırakırım deyin ve bunda ciddi olun. Her zaman gidebileceğinizi ona gösterin, bir ayağınız dışarda olsun. Sizi kaybetme korkusu olsa bunları yapamaz
Eşi pakistanlıymış ya şu an daha oturdu konu kafamda. Öteki türlü tüm aile üyeleri esmer olan, sürekli iç içe yaşayıp birbirine karışan ve ailedeki oğulların asla avrupalı kadınlarla evlenmediği ingiliz aile profilini kafamda canlandıramamıştım.Çok ilginç bir konu. Eşiniz ve erkek kardeşi İngiliz ama hep bu taraftan evlenmiş ilginç bir şekilde. Bu arada eşinizin niyeti iyi gelmedi bana, birini benzetirsin ok, ama birkaç kadını birden eltiye benzetiyorsa aklında o elti vardır. Bir kişi sevdiği kişiden sık sık bahsetmek ister çünkü, şu an aşığım oradan biliyorum.
Siz de misilleme yapın, ortak bir erkek arkadaşınız hakkında aynı şeyi yapın, ancak o zaman empati kurar. Daha önce de başka kadınlara bakarken yakalıyordum demişsiniz, pek sağlam pabuç değil gibi eşiniz. Siz daha çok gençsiniz, 27 yaşındasınız daha. Keşke bu adama bu kadar çabuk güvenip de çocuk yapmasaydınız. Bir durum olduğunda kolayca boşanıp başka bir evlilik yapardınız eğer isteseydiniz.
Kocanıza söyleyin aklını başına alsın, yoksa seni bırakırım deyin ve bunda ciddi olun. Her zaman gidebileceğinizi ona gösterin, bir ayağınız dışarda olsun. Sizi kaybetme korkusu olsa bunları yapamaz
Eşi pakistanlıymış ya şu an daha oturdu konu kafamda. Öteki türlü tüm aile üyeleri esmer olan, sürekli iç içe yaşayıp birbirine karışan ve ailedeki oğulların asla avrupalı kadınlarla evlenmediği ingiliz aile profilini kafamda canlandıramamıştım.
Kayınbabam İngiliz gerçekten İngiliz, bu arada soyadımız İngilizce kayınvalidem göçmen. Ama bu demek değil ki kafanızda bu oturuyor. Kalabalık aileyi ben seviyorum sadece sorun sevmiyorum. Ama eşimi ırkı yüzünden eleştirmenize şaşırdımEşi pakistanlıymış ya şu an daha oturdu konu kafamda. Öteki türlü tüm aile üyeleri esmer olan, sürekli iç içe yaşayıp birbirine karışan ve ailedeki oğulların asla avrupalı kadınlarla evlenmediği ingiliz aile profilini kafamda canlandıramamıştım.
Eleştirmedim yahu niye eleştireyim? Sadece açtığınız konulara göre hiç avrupai tipler gibi gelmedi ben gurbetçiler sanmıştım. İngiliz deyince sorguladım. İsterseniz papua yeni gineliyle evlenin beni alakadar etmiyor.Kayınbabam İngiliz gerçekten İngiliz, bu arada soyadımız İngilizce kayınvalidem göçmen. Ama bu demek değil ki kafanızda bu oturuyor. Kalabalık aileyi ben seviyorum sadece sorun sevmiyorum. Ama eşimi ırkı yüzünden eleştirmenize şaşırdım
Kayınbabam İngiliz gerçekten İngiliz, bu arada soyadımız İngilizce kayınvalidem göçmen. Ama bu demek değil ki kafanızda bu oturuyor. Kalabalık aileyi ben seviyorum sadece sorun sevmiyorum. Ama eşimi ırkı yüzünden eleştirmenize şaşırdım
Kayınpederim İngiliz kayınvalidem Lübnan asıllı burda doğmusKayinpeder ingiliz kaynananiz mi pakistanli
Ben gurbetçiyim aslındaEleştirmedim yahu niye eleştireyim? Sadece açtığınız konulara göre hiç avrupai tipler gibi gelmedi ben gurbetçiler sanmıştım. İngiliz deyince sorguladım. İsterseniz papua yeni gineliyle evlenin beni alakadar etmiyor.
Kavga sebebi bu yahu denir mi öyleYa kızlar eşim sürekli koca gözlü birini görünce ve güzel, aynı “ x “ diyo!
Yemin ederim ki kıskançlıktan filan değil güzele güzel demesini bilen birisiyim, ama eltim normal güzellikte bi kadın, ve gözleri de iri değil? benim güzelliğim de tâ kayınvalidemin eski evindeki komşular bile söylüyormuş ne kadar güzel gelinin diye, evet çok güzelim de kime göre, çünkü ben doğal sarışınım, renkli gözlüyüm ama eltim kahve gözlü koyu saçlı. Yani eşim onu güzel bulyorsa sarışın sevmiyor demektir mi? Ben mi kuruntu ediyorum? aklımda artık eşim eltimi mi beğeniyor gibi saçma sapan şeyler gelmeye başladı tövbe tövbe
Akşam konuyu tekrar açsam mı? Yoksa bi daha demesini mi beklesemKavga sebebi bu yahu denir mi öyle
Kayınpederim İngiliz kayınvalidem Lübnan asıllı burda doğmus
Hah evetKayinpederin de anne ya da babasi lubnanli ya da pakistanli olabilir.Hatirladim sizi simdi kayinpeder ailenize gitmenize laf eden biriydi hatta ben de yorum yapmistim o konunuza. Evet
Böyle okuyunca benim bile beynim yandıŞimdi ben doğru mu anladım
1-Konu sahibi sarışın bir Türk
2-Konu sahibin kp İngiliz kv Lübnanlı
3-Konu sahibinin kocası sarışın bir İngiliz değil
4-Elti Gürcü ama Amerika'da mı yaşıyor?
Elti konu sahibinden küçük, daha geç evlenmiş ve Amerika da yaşıyor ise adam benzetsin ne zararı var doğru düzgün görmediğinden benzetiyordur diye düşünüyorum.
Şu sitede belki de ne kıskanç kişi benimdir ama öyle bir niyeti olmayan o kadar iyi anlaşılıyor ki.bence hiç öyle bir niyeti yok.egosu da yok.güzelse güzeldir yani.niye o dediklerinden bahsetsin durup dururken.sarışınlıktan bahsetme nedeni kocasının esmer kadınlara bakıp yorum yapması.o zaman niye benimle evlendi ki diyor? Esmerlerden daha güzelim ya da sırf sarışın olduğum için güzelim ana fikri yok.güzelim karısı varken niye gözü onu bunu görsün ki diyor.Ben de sarışın ve mavi gözlüyüm ama bu bana bile komik geliyorŞu an doğudayız ve kadın arkadaşlarıma göre mükemmel güzelim, Ege, Edirne tarafında güzelim, Antalya gibi yerlerde sıradan biriyim
Güzel bir kadınım bu doğru fakat bunun sarışın olmakla alakası yok. Esmer olup o kadar şahane kadınlar var ki ben bile ağzım açık bakıyorum. Artı olarak sanki dişilik onlarda bas bas bağırıyor. Kaş, göz çok şey ifade ediyor ve o kadınların şu kaş ve göz yapısına hastayım.
Sarışın bacım, güneşte kısılan gözler ve kaybolan kaşlarımızdan niye söz etmiyorsunyoğurda bulanır gibi güneş kremi sür, buna rağmen kırmızı ol vs. Güneş bütün foyamızı açığa çıkarıyor
Kesinlikle. Asla ama asla öyle bir niyetim olmadı olamaz. Zaten kendimi açıklamam eşimin ekranda görüp benzettikleriyle benzememem. Benimle evli sonuçtaŞu sitede belki de ne kıskanç kişi benimdir ama öyle bir niyeti olmayan o kadar iyi anlaşılıyor ki.bence hiç öyle bir niyeti yok.egosu da yok.güzelse güzeldir yani.niye o dediklerinden bahsetsin durup dururken.sarışınlıktan bahsetme nedeni kocasının esmer kadınlara bakıp yorum yapması.o zaman niye benimle evlendi ki diyor? Esmerlerden daha güzelim ya da sırf sarışın olduğum için güzelim ana fikri yok.
Mesajın sıcaklığı içimi ısıttıAcaba bilinç altınızda size eltinizin çok güzel olduğunu mu söylüyor da, bu kadar açık veriyorsunuz eşinize. oda bilinçli yada bilinçsizce habire gözleri güzel, kaşları güzel diye övüp duruyor... Yani biz birer enerjiyiz ve telepati yöntemi ile onun beynine bu mesajı siz bile gönderiyor olabilirsiniz.. Babam sarışınbuz gibi bi adam .. annem esmer güzeli sımsıcak bir enerjisi var ... Eşiniz de sizi seçip evlendiğine göre diğerleri dış kapının mandalı değil mi ? Üzülmeye gerek yok .. Bende sarışınlara bayılanlardanım .. mutlu kalın
Sizde komşunun oğluna benzetin film jonlerini ne güzel kaslı falan aynı bizim komsunun oğlu gibi deyin cildirip cinnet geçirsin boş boğaz eşiniz .Ne gereksiz muhabbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?