Eşim film-dizilerdeki güzel kadınları eltime benzetiyor

İnanın önemli olan ne ırk ne doğduğu yer kendini iyi yetiştiren her yerde yetiştiriyor. Ingilitere sistemine güvenmediğim için Türkiye’ye gidiyorum hem tatil hem kontrol. Burda sıra hiç gelmiyor zaten
Utanmıyorum asla. Ama eşimin eltime benzetmesi güzel kadınları tabii ki moralimi bozuyor. Gördüğü sarışını neden bana benzetmiyor ekranda, onun gibi şeyler konu zaten sürekliliği

Ay eşime taktığım için eşim diye okuyorum eltim Gürcü

Çok ilginç bir konu. Eşiniz ve erkek kardeşi İngiliz ama hep bu taraftan evlenmiş ilginç bir şekilde. Bu arada eşinizin niyeti iyi gelmedi bana, birini benzetirsin ok, ama birkaç kadını birden eltiye benzetiyorsa aklında o elti vardır. Bir kişi sevdiği kişiden sık sık bahsetmek ister çünkü, şu an aşığım oradan biliyorum.

Siz de misilleme yapın, ortak bir erkek arkadaşınız hakkında aynı şeyi yapın, ancak o zaman empati kurar. Daha önce de başka kadınlara bakarken yakalıyordum demişsiniz, pek sağlam pabuç değil gibi eşiniz. Siz daha çok gençsiniz, 27 yaşındasınız daha. Keşke bu adama bu kadar çabuk güvenip de çocuk yapmasaydınız. Bir durum olduğunda kolayca boşanıp başka bir evlilik yapardınız eğer isteseydiniz.

Kocanıza söyleyin aklını başına alsın, yoksa seni bırakırım deyin ve bunda ciddi olun. Her zaman gidebileceğinizi ona gösterin, bir ayağınız dışarda olsun. Sizi kaybetme korkusu olsa bunları yapamaz

Eltim gürcü asıllı ama göçmen şu an Amerika’da yaşıyor. Yani gürcüstabda doğmamış
Evet kaybetme korkusu olmadığı için böyle yapıyor bence de
Ben de hiç o bi ayağım dışarıda olayını beceremem nasıl yapsam ki

Eşi pakistanlıymış ya şu an daha oturdu konu kafamda. Öteki türlü tüm aile üyeleri esmer olan, sürekli iç içe yaşayıp birbirine karışan ve ailedeki oğulların asla avrupalı kadınlarla evlenmediği ingiliz aile profilini kafamda canlandıramamıştım.

Kayınbabam İngiliz gerçekten İngiliz, bu arada soyadımız İngilizce kayınvalidem göçmen. Ama bu demek değil ki kafanızda bu oturuyor. Kalabalık aileyi ben seviyorum sadece sorun sevmiyorum. Ama eşimi ırkı yüzünden eleştirmenize şaşırdım

Eleştirmedim yahu niye eleştireyim? Sadece açtığınız konulara göre hiç avrupai tipler gibi gelmedi ben gurbetçiler sanmıştım. İngiliz deyince sorguladım. İsterseniz papua yeni gineliyle evlenin beni alakadar etmiyor.

Kayinpeder ingiliz kaynananiz mi pakistanli

Ben gurbetçiyim aslında onlar burda doğmuşlar büyümüşler ha ama benim Türkiye’de gördüğüm eğitim, görgü başka tabii ki, Türkler ingilizlerden de daha görgülü saygılı bana göre

Kavga sebebi bu yahu denir mi öyle

Kayınpederim İngiliz kayınvalidem Lübnan asıllı burda doğmus

Kayinpederin de anne ya da babasi lubnanli ya da pakistanli olabilir. Hatirladim sizi simdi kayinpeder ailenize gitmenize laf eden biriydi hatta ben de yorum yapmistim o konunuza. Evet

Kayinpederin de anne ya da babasi lubnanli ya da pakistanli olabilir. Hatirladim sizi simdi kayinpeder ailenize gitmenize laf eden biriydi hatta ben de yorum yapmistim o konunuza. Evet
Hah evet O konu ayrı, normalde etmez bi şey demez ama kaynım ve eltim Amerika’dan geliyor neden kalmıyorsun da Türkiye’ye gidiyorsun diye söylenmişti
Yok kız İngiliz adam, kalabalık aile seven İtalyanlar gibi herkes bir arada olsun istiyor kp

Şimdi ben doğru mu anladım
1-Konu sahibi sarışın bir Türk
2-Konu sahibin kp İngiliz kv Lübnanlı
3-Konu sahibinin kocası sarışın bir İngiliz değil
4-Elti Gürcü ama Amerika'da mı yaşıyor?
Elti konu sahibinden küçük, daha geç evlenmiş ve Amerika da yaşıyor ise adam benzetsin ne zararı var doğru düzgün görmediğinden benzetiyordur diye düşünüyorum.

Böyle okuyunca benim bile beynim yandı ama aynennn böyle işte
Eltim gürcü asıllı ama amerika’da doğmus buyumus Londra’da uni okurken kaynımla tanışmışlar sonra almış adamı Amerika’ya goturmus eltim aslında 6 yıldır evli yani benden çok önce bu ailedeymiş. olabilir valla doğru düzgün görmediği için

Şu sitede belki de ne kıskanç kişi benimdir ama öyle bir niyeti olmayan o kadar iyi anlaşılıyor ki.bence hiç öyle bir niyeti yok.egosu da yok.güzelse güzeldir yani.niye o dediklerinden bahsetsin durup dururken.sarışınlıktan bahsetme nedeni kocasının esmer kadınlara bakıp yorum yapması.o zaman niye benimle evlendi ki diyor? Esmerlerden daha güzelim ya da sırf sarışın olduğum için güzelim ana fikri yok.güzelim karısı varken niye gözü onu bunu görsün ki diyor.

Kesinlikle. Asla ama asla öyle bir niyetim olmadı olamaz. Zaten kendimi açıklamam eşimin ekranda görüp benzettikleriyle benzememem. Benimle evli sonuçta

Mesajın sıcaklığı içimi ısıttı amin, siz de mutlu kalın

Sizde komşunun oğluna benzetin film jonlerini ne güzel kaslı falan aynı bizim komsunun oğlu gibi deyin cildirip cinnet geçirsin boş boğaz eşiniz .Ne gereksiz muhabbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…