- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
bak o konuda da ben uzman oldum.bazı antibiyotikler yapıyor mantar.prospektüsünde de yazar zaten.genelde geniş spectrumlu olanlar hem de..ben sık kullandığım için biliyorum..ıyy fena bişey..canım. mantar olmadım hiç ne yolla bulaşıyo inan bilmiyorum o yüzden seni iskillendirmek istemem daha öncesi var diye ama şunu biliyorum sistit mantara çevirmez ama bi arkadas yazmış antibiyotik mantar yapabiliyomuş bilgiçlik yapmayım
ahhh nemişim çok fena..bende bir ilaç vardı,doktor vermişti,suya atılan granül bir ilaç..ne zaman azıcık yanma olsa ondan içiyorum..başlamadan bitir.yor..antiseptik bişey..maydanoz suyu içe içe eridim quarta
bak o konuda da ben uzman oldum.bazı antibiyotikler yapıyor mantar.prospektüsünde de yazar zaten.genelde geniş spectrumlu olanlar hem de..ben sık kullandığım için biliyorum..ıyy fena bişey..
evet cinsel yolla da bulaşabiliyor bu arada..ama eşle beraber kullanıldığını duymadım hiç..konu sahibi öyle yazmış ya..
ahhh nemişim çok fena..bende bir ilaç vardı,doktor vermişti,suya atılan granül bir ilaç..ne zaman azıcık yanma olsa ondan içiyorum..başlamadan bitir.yor..antiseptik bişey..
aynen aynen..purinol olmasın adı pek güzeldir fışır fışır
Canım arkadaşım sen dedin bi akrabasına anlatmış diye. Belki de doğru değildir nerden biliosun ki ? Belki o akraba senin yuvanın dağılmasını istiyor belki seni kıskanıyor belki sizi mutlu görmek dahi istemiyor. Bence bu durumu değerlendir derim. Boşu boşuna günahını alma eşinin emin olmadan. Hem sen dedin eşim beni çok seviyor inanıyorum diye. Sevginize gölge düşürme derim her denilenede inanma yazık etme yuvanızaMerhaba bayanlar..Neresinden başlayıp anlatsam bilmiyorum..6 yıldır evliyim ve dünyalar tatlısı bir kız evladımız var..Bir çok sorunlarımız oldu maddi manevi ama hepsine göğüs gerdik beraber,halada mücadelemiz devam ediyor,çok şükür huzurumuzda yerinde..Ama;
Bundan 4yıl önce eşimin beni aldattığını duydum 1 gecelik kadınlardan , eşim bir yakınımıza kendisi itiraf etmiş ve oda bana anlattı,ben ise eşimin tek kelimesinden anladım doğru olduğunu..(Ayrıca aldatığı gecenin sabahı bana çook ilgili ne istersem o gün yapmıştı,suçluluk duygusu sanırım.)Eşimle konuştum ozamanlar sonuna kadar inkar etti..Bana söyleyen kişiyide ele vermedim hiç bir şekilde kelime oyunlarıyla konuyu açtım..O günden sonra eşime olan tüüüm güvenim sarsıldı..Eve geç gelse o tarz kadınlara gittiğini düşünyorum..Hergangi bir zamanda bu tarz konular açıldığında onu affetmeyeceğimi ve asla güvenmediğimi dile getiriyorum..Ve inanın bu güvensizlik çok yıpratıyor beni..Eşimi seviyorum,oda beni çook seviyor çook eminim heryerde söylüyor dile getiriyor tavırlar davranışlar sevgi baki..Ama o bir geceyi affedip,unutup önüme bakamıyorum.Bazen bu konudan dolayı kavga bile ediyoruz..Ama elimde değil yıktı güvenimi,bir daha yapmayacağını nerden bilebilirim?Ve bu mevzu aklıma gelince otomatikman gerilip eşime tavırlarım değişiyor, ne oldu diye sorunca üstünü kapatıyorum..Ben bunu 4 yıldır aşamadım,sürekli kuşkuyla şüpheyle yaklaşıyorum,telefonlarını açmasa , eve geç gelse , pazar günü bazen arkadaşlarla çıkıcam dediği zaman bile aklımı beynimi kalbimi kemiriyorum..Bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorum.Eşimlede konuştum bu durumu beni bu duruma bu hale sen getirdin,dediğimde ben seni aldatmadım gül koklamadım hiç bir zaman diyor sadece..İnanmıyorum inanmayacağım güvenmiyorum güvenemiyorum..
Ve eşim o olaydan sonra beni asla yenge ile görüştürmek istemedi kii uzuuuun süre görüştürmedi..Yalancı o kötü niyetli diyerek kadına çamur attı..
Sırt yengenin eşi neden arayıp sormuyorsun gelip gitmiyorsun dediğinde gitmeye basladı oda nasir senede 2-3 ..
Eşimi korumayacağım , ama pişman olduğunu söylemiş yengeye bilemiyorum inanın artık kendimi kemire kemire bir hal oldum..Eşiniz ''sadece'' sizi aldatmış ama pişman ve iyi bir eş falan değil.
Kendi suçunu örtmek için başka bir kadına iftira atıyor, iğrenç sözler söylüyor. Sizi onunla görüştürmüyor.
Gidip o tarz ortamlarda takılmaya müsait biri, yani zaten elle tutulur bir tarafı yok.
Ayrıca yalancı da, hala doğruyu söylemiyor, yemin falan ediyor. Şimdi sorsam inançlı da diyeceksiniz.
Yani yapabileceğim tek bir yorum var, bildiğiniz de bir şey ama hoşunuza gitmeyecek.
Eşiniz iğrenç bir insan.
Aşmak istiyorsanız beraber yardım almalısınız. Bunun özürü olmaz, ama niye yaptığını bir uzmanla irdelemeli, pişmanlığına şahit olmalısınız.Bende öyle diyordum evlenmeden evlenirken eşime hep dediğim buydu asla affetmem seni diye..
Aile büyükleri işin içine girdi kızın için şans ver dedi ve 4 yıldır tek yanlışını görmedim ilgili aile babası ama benim içim rahat değil aşamıyorum belki nasıl aşacağım ile ilgili bir yardımcı olursunuz diye yazdım..
bakın doktora gidip anlatmakla çözülmek bazı sorunlar..depresyon diyip ilaç yazdıysa kullanmalısınız..bunun aynısıra terapiye de gitmelisiniz..ikisi beraber yürür tedavide..Bundan 8 ay önce gitmiştim BAKIRKÖY Ruh ve Sinir Hastalıklarına ve depresyon demişti dr. çok ağır bir ilaç vermişti kullanamadım..Çokda etklenmedim dr. okadar anlattım çözüm yerine yada konuşmak yerine depresyon deyip ilaç yazmıştı özel bir muayenehane ve iyi bir dr. şart sanırım çünkü bugün buraya anlatmamla dahada karıştı aklım dahada çöktüm eşim için hiç bu kadar kötü düşünmemiştim dedikoducu iftiracı vs.. bu yandan bakmamıştım olaya aldatılmaya atlatmaya odaklandığım için
Kesinlikle bunu yapacağım çünkü şuan fazlasıyla bulandı aklım..Yengemi kocamı kadınmı eniştemi kuzenmi benmi tıkandım..Buraya yazarken muhakkak bunu yaşayan birileri vardır burada düşüncesiyle bana yardımcı olunabilir düşüncesiyle geldim fakat ; herkesin bakış açısı çok farklı elbette bende sizler gibi bakıp göremedim demek ki bazı şeyleri ve daha kötü olmaya başladım. En azından eşimin aldatma olayından sonra düzeldiğini beni sevdiğine inandırmışım kendimi,yenge acaba ne kadar düzgün bir arkadaş? , ben kendimemi güvenmiyorum da yıllardır eşime güvenmiyorum yoksa tamamen yaşamış olduğum bu durumdan dolayı eşime olan güvenimimi kaybettim yada eşim gerçekten iğrenç ve pislik bir insanmı yoksa etrafımdaki herkes mi öyle ?????? Şuan bir çok soru beynimde ve tek başıma bununla mücadele edemem ?? Sizlere lafım yok ama pişman oldum yazdığımada..Ama saygım var herkese sadece daha fazla aklımı karıştırarak yeni bir yıpratma sürecine soktum kendimi..