Eşim..Evliliğim..

Gece2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.198
47
Merhaba bayanlar..Neresinden başlayıp anlatsam bilmiyorum..6 yıldır evliyim ve dünyalar tatlısı bir kız evladımız var..Bir çok sorunlarımız oldu maddi manevi ama hepsine göğüs gerdik beraber,halada mücadelemiz devam ediyor,çok şükür huzurumuzda yerinde..Ama;
Bundan 4yıl önce eşimin beni aldattığını duydum 1 gecelik kadınlardan , eşim bir yakınımıza kendisi itiraf etmiş ve oda bana anlattı,ben ise eşimin tek kelimesinden anladım doğru olduğunu..(Ayrıca aldatığı gecenin sabahı bana çook ilgili ne istersem o gün yapmıştı,suçluluk duygusu sanırım.)Eşimle konuştum ozamanlar sonuna kadar inkar etti..Bana söyleyen kişiyide ele vermedim hiç bir şekilde kelime oyunlarıyla konuyu açtım..O günden sonra eşime olan tüüüm güvenim sarsıldı..Eve geç gelse o tarz kadınlara gittiğini düşünyorum..Hergangi bir zamanda bu tarz konular açıldığında onu affetmeyeceğimi ve asla güvenmediğimi dile getiriyorum..Ve inanın bu güvensizlik çok yıpratıyor beni..Eşimi seviyorum,oda beni çook seviyor çook eminim heryerde söylüyor dile getiriyor tavırlar davranışlar sevgi baki..Ama o bir geceyi affedip,unutup önüme bakamıyorum.Bazen bu konudan dolayı kavga bile ediyoruz..Ama elimde değil yıktı güvenimi,bir daha yapmayacağını nerden bilebilirim?Ve bu mevzu aklıma gelince otomatikman gerilip eşime tavırlarım değişiyor, ne oldu diye sorunca üstünü kapatıyorum..Ben bunu 4 yıldır aşamadım,sürekli kuşkuyla şüpheyle yaklaşıyorum,telefonlarını açmasa , eve geç gelse , pazar günü bazen arkadaşlarla çıkıcam dediği zaman bile aklımı beynimi kalbimi kemiriyorum..Bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorum.Eşimlede konuştum bu durumu beni bu duruma bu hale sen getirdin,dediğimde ben seni aldatmadım gül koklamadım hiç bir zaman diyor sadece..İnanmıyorum inanmayacağım güvenmiyorum güvenemiyorum..

Bu konu için kavga BİLE ediyoruz derken?
Bu zaten kavga edilesi bir konu değil mi?
Bence affedilir bir şey değil.
Bende affedemiyorum,unutmuş gibi davranıyorum ama içimin bir yerinde duruyor atamıyorum bu beni yıpratıyor ayrılmayı denedim evi terk ettim bırakmadı , mücade etti benim için kızımız için her yolu denedi kızımız için şans verdim ama ne kadar beraber olsakta yok aklımdan gitmiyor..Yediremiyorum hırslanıyorum bu sefer eşime tersleniyorum ne yapmalıyım bilmiyorum. Psikologada gittik beraber geçen yıl unutacaksın diyor dr. eşiniz sizi aldatmamış diyor..

sevmek güvenmektir. sevmenin yegane kriteri güvendir. eğer eşin seni gerçekten aldatmış ise (kulaktan duyma değil, birisinin söylemesi değil) ve bunu itiraf etmişse tek seçeneğin var, gereğini yapmalısın.

Unutamazsın, unutulmaz...
Kendine de çocuğuna da acı çektirirsin sadece.

Bende sunu anlamadım. Eşiniz bildiğinizi biliyormu? Yani ona söyledinizmi sen beni aldatmışsın ben biliyorum diye?

Büyük konusmak istemiyorum esim boyle bisey yapsa ona buyuk zararlar veririm öyle ayrılırım asla kabul etmem ikinci bi kadini ben yetmiyommu sonucta defolsun gitsin
Bende öyle diyordum evlenmeden evlenirken eşime hep dediğim buydu asla affetmem seni diye..
Aile büyükleri işin içine girdi kızın için şans ver dedi ve 4 yıldır tek yanlışını görmedim ilgili aile babası ama benim içim rahat değil aşamıyorum belki nasıl aşacağım ile ilgili bir yardımcı olursunuz diye yazdım..

keşke baştan affetmeseydin
bide gerçekten emin misin o sana söyleyen kişinin doğru söylediğine
bide arkadaşlar da yazmış madem affettin o zaman olayı da unutacaktın...

Çok zor belki sizin için ama unutmanız gerek. Başka yolu yok.

ben anlamadim esin kabul ettimi etmedimi
sana soyleyen aile dostu dogrumu diyor diyorsun , esin zaten ben biliyorum dediginde anlamistir o kisinin sana yetistirdigini ( bunu onune gelene soylemediyse tabi ) hangi kadin durup duruken emin olurki esinin hayat kadinina gittiiginden

affetmesi zor bisey ama madem affettin gerekeni yapip konuyu unutmalisin
unutamiyorsanda affetmemisn demekdir ..

siz bunu yaşadınız mı? yani kızdınız mı bağırdınız mı sonuna kadar aldatılmış olduğunuzu dışınıza vurdunuz mu? eşinize çektirdiniz mi?. yoksa içinizde mi çözmeye çalışıyorsunuz. acınızı sonuna kadar yaşamalısınız... olmuyorsa da zorlamanın bir anlamı yok sanırım....

Bende sunu anlamadım. Eşiniz bildiğinizi biliyormu? Yani ona söyledinizmi sen beni aldatmışsın ben biliyorum diye?
Evet söyledim.Bildiğiniz cinnet geçirdi söylediğim gibi..Hatta bana inanmıyorsan yürü adliyeye gidiyoruz gibi davranışlar sergiledi..Sonuna kadr inkar etti..Gördünmü yakaladınmı ispatınmı var günahıma giriyorsun dedi..Ne zaman bu konu açılsa hala günahımı alıyorsun diyor..Ama durum şöyle daha doğrusu..

Eşim bir gece sabaha karşı 5te geldi..Tek başıma kalmıştım 1 yıllık evliydik..Ben o zamanlar mantar olmuştum ve cinsel ilişki esnasında çok kötü koku geliyordu..İlişkiye girmek istemiyorduk artık..Her neyse o günün sabahı kendini affettirmek için benim günüm ilan etmişti..Açıklaması ise " Eniştem bırakmadı kalkamadım,dükkanda içtik falan acıktım yemek alayım sigaram bitti alayım diye kaçtım aşkım dedi"Aradan 1 ay geçti..Bizim akrabaya açmış konuyu;
yenge karımdan böyle böyle koku geliyor ben eşşeklik yaptım o gece onu aldattım kafam rahat ilişkiye girmekmiydi derdi neydi bilemiyorum artık.Ve beni tamamen bu kokudan dolayı aldattığını soğuduğunu söylemiş..Onada uyuyakalmışım bırakmadılar beni kadın ve enişte sigara alıcam die kaçtım demiş"Ben bu cümleden yakaladım doğruluğunu..Yenge nerden bilsin eşimin sigara almaya gidiyorum die kaçıp eve geldiğini banada aynı kelimeyi söyledi ama enişteden kaçtım dedi..Sonra bu şekilde yüzüne vurdum hep inkar etti halada inkar ediyor..

Ya onunla kendini bir tutma o tek gecelik bi kadın önemseme eşinin başka bi tene deymesi korkunç birsey doğruysa bu saatten sonra önundeki gunlere bak bi ....... icin evlilini bozmaya değmez sen basit bi insan değilsin . Kendin içinde değişimler yap eşinin dikkatini daha farklı yönlerde çek desin ki vay be benim karım neymiş ben naptım

kuşku bir kere girdiği zaman mümükünü yok gitmez...bu kuşkuyla yaşamaya devam ettikçe psikolojin bozulmaya da devam edecek başka çare yok zaten ayrılmıyorsun da...yani verilecek bi tavsiye yok bence çünkü asla kanıtlayamıyorsun sanırım aldatıp aldatmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…