Eşim..Evliliğim..

Merhaba bayanlar..Neresinden başlayıp anlatsam bilmiyorum..6 yıldır evliyim ve dünyalar tatlısı bir kız evladımız var..Bir çok sorunlarımız oldu maddi manevi ama hepsine göğüs gerdik beraber,halada mücadelemiz devam ediyor,çok şükür huzurumuzda yerinde..Ama;
Bundan 4yıl önce eşimin beni aldattığını duydum 1 gecelik kadınlardan , eşim bir yakınımıza kendisi itiraf etmiş ve oda bana anlattı,ben ise eşimin tek kelimesinden anladım doğru olduğunu..(Ayrıca aldatığı gecenin sabahı bana çook ilgili ne istersem o gün yapmıştı,suçluluk duygusu sanırım.)Eşimle konuştum ozamanlar sonuna kadar inkar etti..Bana söyleyen kişiyide ele vermedim hiç bir şekilde kelime oyunlarıyla konuyu açtım..O günden sonra eşime olan tüüüm güvenim sarsıldı..Eve geç gelse o tarz kadınlara gittiğini düşünyorum..Hergangi bir zamanda bu tarz konular açıldığında onu affetmeyeceğimi ve asla güvenmediğimi dile getiriyorum..Ve inanın bu güvensizlik çok yıpratıyor beni..Eşimi seviyorum,oda beni çook seviyor çook eminim heryerde söylüyor dile getiriyor tavırlar davranışlar sevgi baki..Ama o bir geceyi affedip,unutup önüme bakamıyorum.Bazen bu konudan dolayı kavga bile ediyoruz..Ama elimde değil yıktı güvenimi,bir daha yapmayacağını nerden bilebilirim?Ve bu mevzu aklıma gelince otomatikman gerilip eşime tavırlarım değişiyor, ne oldu diye sorunca üstünü kapatıyorum..Ben bunu 4 yıldır aşamadım,sürekli kuşkuyla şüpheyle yaklaşıyorum,telefonlarını açmasa , eve geç gelse , pazar günü bazen arkadaşlarla çıkıcam dediği zaman bile aklımı beynimi kalbimi kemiriyorum..Bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorum.Eşimlede konuştum bu durumu beni bu duruma bu hale sen getirdin,dediğimde ben seni aldatmadım gül koklamadım hiç bir zaman diyor sadece..İnanmıyorum inanmayacağım güvenmiyorum güvenemiyorum..
Siz zaten affetmişsiniz eşinizi. Zamanla da bu konuyu unutmaya çalışın. Birbirinizi seviyorsunuz en nihayetinde.

yakasından tutun evlilik terapistine götürün ya bunu çözeriz diyin ya orda itiraf edersin yoksa boşanırız diyin.hep içinizde "ne malum bir kere yapan 2. yi 3. yü de yapmasn?"sorusunun artık son bulması lazım yoksa boşanma süreciniz daha sancılı olur.inkar ettikçe gözümde küçülüyorsun filan diyin.eğer evliliğiniz önemliyse gelmek zorunda bunu şart koşun.tam olarak sevginiz bitmeden.yada çocuğunuzu ortaya koyun onun için filan diye onu harekete geçirmek için.onun o anki derdi neymiş ki yuvasına tekrar geri dönüp sizinle mutlu olacağından emin olmuş ayrıca.itiraf ettirdiğinizi kayda alma fırsatızın olması sizin yararınıza ortak bilgisayara yazılımı iyi bilen biri ile gizli günlük koyup takip edin ayrıca aldatmayı itiraf eden kişinin da kaydını alın gizli tanık gibi sesini bu programlardan anlayan biri ile değiştirip dinletin.misal size söyleyen kadınsa erkek sesine çevirin. siz ona konuyu açtığınızdan beri itiraf edeni yakalamak için fırsat kolluyordur.

belki yalan iftira neden ele vermeyeceğim söyledyeni diyorsunuz evlilik bu şaka mı size söyleyen kişi de taşıyamayacağı yükü yüklenmeseymiş ya yüzleştirin ikisini ya da eşinizin önüne koyup durmayın bu meseleyi.

En kısa sürede terapiste gidip tüm karmaşıklığımı anlatıcam her insan kaldıramayabiliyor dış etkileri yada oda olabilir buda olabilir gibi durumları bunu çözmeden bana rahat yok,eşimle beraber psiyatr gitmek..Tüm görüşler için teşekkürler arkadaşlar konuyu kapattıracağım tekrardan sağolun dinleyip sonuca varmak adına yazdıklarından dolayı,hoşçakalın..

Benim konudan çıkardığım;
*Yenge denilen şahıs sana iyilik olsun diye anlatmış ama burada kadına gene iftira atıldı(demekki aldatılan kadına hayatta bildiğini söylemiyeceksin eşimde gözün var olayına dönüyor)

*Koca hem eşini anlatıyor hemde çirkefçe bağırıp çağırıyor.Aldattı ama şuan için mükemmel bir eş ve cinsel hayat süper.Yaptığı yanına kar kaldı herzamnki gibi

*Konu sahibi seni hele hiç anlamadım burada bile bazı ip uçlarından aldatıldığını anladık ve ya hadi ihtimal var diyelim.Nasıl bu adama dokunuyorsun miden nasıl alıyor.Hadi dokundun diyelim nasıl zewk alıyorsun.

Konudan midem bulandı.

Yine adam aklandı.Birde ödül olarak muhteşem bir cinsel hayatı kazandı.Wayy beee

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Bunun üzerine eklenecek hiçbir şey kalmamış....

X