Eşim..Evliliğim..

4 yıl sonra yüzleştirmek zaten olmaz sanırım..
Eşime evet maalesef ne kadar laf ettiysem de itiraf ettiremedim ..
Büyüklerinde normal kavgaymış sanıp araya girmesi ; kayınvalidemin duyduğuna inanma vs.. gibi nasihatları derken ayrılmadık ama benim içimi kemirdi evet aldattı ben buna eminim buna şüphem yok..Ben sadece 4 yıl önceki olayın üzerinden yıllar geçsede eşime olan güvensizliğimi şüphelerimi yenemedim haliyle..Sorunum eşimin beni aldatıp aldatmaması değil :/ Mesele ben bu evliliği yürütüyorum afettim dedim ama içimde affedemiyorum en ufak şeyinde şüpheci yaklaşıyorum,arkadaşlarımla takılıcam deyip 1-2 saat dışarı çıksa acaba başka hem cinslerlemi takılıyor die içimi kemiren durumdan nasıl kurtulacağım , unutamıyorum ama bitiremiyorum bilmiyorum
bir hayat kadınıyla aldatılmış olsanız da affettim diyebiliyor musunuz?
bakın buna hayret ederim işte...anladım ki,siz konuyu çözmek değil unutmak istiyorsunuz..biz de boşuna çablamayacalım çözmek için..
unutmak için düşünmeyin yeter,yolda fahişe falan görürseniz kafanızı çevirin,tv de kanal değiştirin,unutursunuz böylece..ama yine de test yaptırın ki,hastalık varsa tedavi olursunuz..

Evet çünkü,onlarda kalmıştık gece sabah kahvaltı yapıp hastaneye gidecektim o vesile ile sorduklarında sölemiştim.

onlar söylemiş olabilirlermiki o yengeye bilemdim

ama durduk yere iftira atacağını sanmam kadınında

eşin kaç yaşında kadın kaç yaşında kadının eşiyle arası nasıl bunları bilmek gerek tabiii

Evet çünkü,onlarda kalmıştık gece sabah kahvaltı yapıp hastaneye gidecektim o vesile ile sorduklarında sölemiştim.

sence de herkes fazlasıyla gereksiz ayrıntı bilmiyo mu ben mi yabaniyim bilemedim ben şahsen kaynanama mantarım var Jinekoloğa gidicem demem o gün kaldık kahvaltı edildi işlerim var çıkıyorum bu yani

bakın buna hayret ederim işte...anladım ki,siz konuyu çözmek değil unutmak istiyorsunuz..biz de boşuna çablamayacalım çözmek için..
unutmak için düşünmeyin yeter,yolda fahişe falan görürseniz kafanızı çevirin,tv de kanal değiştirin,unutursunuz böylece..ama yine de test yaptırın ki,hastalık varsa tedavi olursunuz..

hayat kadını olması bence sadece hastalık taşıması ihtimalinden dolayı önemli

Arkadaşlar beni iyice geniş mideli biri yaptınız ama.. Ben defalardır içimde affedemedim dedim kızım için bir şans verdim dediiim..evet evlilğime devam ettim kızım için annemin vefatının olması babamında beni kabul etmemesi ve kv nın konuşmaları , büyüklerin araya girmeleri beni bu karara ittti..
Dahada içine girerseeek söyleyeyim;Ben eşime her fırsatta onu afettmediğimi bana dokunduğunda o kadınlada neler yaptığını gözümün önüne getirdiğimi vs.. buna benzer bir çook cümlelerle yıldırdım zaten , ben anlatamadım sanırım kendimi

sence de herkes fazlasıyla gereksiz ayrıntı bilmiyo mu ben mi yabaniyim bilemedim ben şahsen kaynanama mantarım var Jinekoloğa gidicem demem o gün kaldık kahvaltı edildi işlerim var çıkıyorum bu yani
Bugün 25 yaşındayım , evet bugün olsa aynı senin gibi cvp verirdim ama ozaman 19 yaşındaydım ve söylemişim

Arkadaşlar beni iyice geniş mideli biri yaptınız ama.. Ben defalardır içimde affedemedim dedim kızım için bir şans verdim dediiim..evet evlilğime devam ettim kızım için annemin vefatının olması babamında beni kabul etmemesi ve kv nın konuşmaları , büyüklerin araya girmeleri beni bu karara ittti..
Dahada içine girerseeek söyleyeyim;Ben eşime her fırsatta onu afettmediğimi bana dokunduğunda o kadınlada neler yaptığını gözümün önüne getirdiğimi vs.. buna benzer bir çook cümlelerle yıldırdım zaten , ben anlatamadım sanırım kendimi
madem öyle,affettim diyorsunuz,her ne olduysa..4 yıldır neden böylesiniz..içiniz almıyor demek ki...
4 yıl da olmuş olsa,hala karar vermeniz için geç değil...
kararlar uygulanmak içindir..ya 4 yıl önce verdiğiniz karraın arkasında duracaksınız,ya da kara değiştireceksiniz...

iyi hastalık kapmamışsınız valla
bu yolla bulaşan kanser virüsü bile var

sistit mantara çevirmez yani bencede benden sık sistit olan yoktur heralde
,
ayyy o ne pis hastalık öyle 2 kere oldum ömrümde canımdan can gitti resmen psikolojim çöktü..sık geçiriyorum demişsin,Allah yardımcın olsun cnaım valla..
konuya gelirsek bildiğim kadarıyla evet mantara çevirmiyor..öncesi de olabilir..ama 500.. kere deyeceğim gibi,bir tset yaptrımasında fayda var..hepatit c den aids e kadar Allah korusun her tür hastalık var bu kadınlarda..

Bu demektir ki ozaman daha öncedemi aldatılmışım mantar cinsel yolla bulaşıyor çünkü

canım. mantar olmadım hiç ne yolla bulaşıyo inan bilmiyorum o yüzden seni iskillendirmek istemem daha öncesi var diye ama şunu biliyorum sistit mantara çevirmez ama bi arkadas yazmış antibiyotik mantar yapabiliyomuş bilgiçlik yapmayım

,
ayyy o ne pis hastalık öyle 2 kere oldum ömrümde canımdan can gitti resmen psikolojim çöktü..sık geçiriyorum demişsin,Allah yardımcın olsun cnaım valla..
konuya gelirsek bildiğim kadarıyla evet mantara çevirmiyor..öncesi de olabilir..ama 500.. kere deyeceğim gibi,bir tset yaptrımasında fayda var..hepatit c den aids e kadar Allah korusun her tür hastalık var bu kadınlarda..

maydanoz suyu içe içe eridim quarta :KK70:

Vajinal mantar cinsel yolla karşı tarafa geçer. Yani bir erkek eğer mantar taşıyor ise bu cinsel ilişki sırasında kadına geçebilir. Fakat kadında enfeksiyon yapıp yapmaması kadının genital bölgesinin iyi korunup korunmadığına bağlıdır. Erkekteki mantar kadına geçse bile kadında enfeksiyonu kapmayı kolaylaştıracak hamilelik, antibiyotik kullanımı, hijyensizlik gibi bir faktör yoksa kadında enfeksiyon görülmez. Kadındaki mantar enfeksiyonu erkeğe geçerse ondada illaki enfeksiyon oluşturacak diye bir koşul yoktur çünkü mantar vücuttaki doğal bakteri ortamı tarafından kolaylıkla uzaklaştırılabilir bir mikro organizmadır. Eğer bölgesel olarak bu koruyucu etkenler uzaklaşmışsa o zaman mantar enfeksiyonu oluşabilir. Mantar enfeksiyonlarında hekimler kadını ve erkeği beraber tedavi etmeyi tercih ediyorlar sürekli mantar alışverişi olmasın diye.

Senin affettiysen sorunun sözde tek gecelik kadın değil olsa affedemezdin, öz güvenin kırılmış senin, farkında değilsin belki, asıl sorunun içten içe kadın olarak sana kusur bulunması, cinsel sorunlar nedeniyle başka kadına gidilmiş olduğunu sanman falan filan, sen kendine inanıp güvenmedikçe çözüm odaklı olmak yerine hamster gibi döner durursun sorun sarmalı içinde, madem kocana düşkünsün, affediyorsun, hep yanımda kalsın istiyorsun, cinsel uyumunuzla ilgili terapi görün, koku gibi sorunun varsa tedavi ol, aranızdaki sorunları çözmeye bak. Aldattığına eminim diyorsun. Şimdiyse aldattığına ilişkin şüphe uyandıracak hiç bir şey yok diyorsun. Aslında sen de biliyorsun aldatan insanın sevgisinden şüphe etmen gerektiğini, üstüne gidip durman bundan da böyle yapıp durmandan bir sonuç çıkmaz. Aldatan bi daha da aldatır korkusu var ve sevgisine ve saygısına(saygı da diyorum çünkü aldatma gurura onura yapılan bir saygısızlıktır) olan güvenin sarsılmış aile danışmanına gidin birbirinize güvenmek için ve aldatma sorununu çözmek için.

Son düzenleme:
X