Evet çünkü,onlarda kalmıştık gece sabah kahvaltı yapıp hastaneye gidecektim o vesile ile sorduklarında sölemiştim.başka biri biliyormuydu kv görümce fln mantar olduğğunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çünkü,onlarda kalmıştık gece sabah kahvaltı yapıp hastaneye gidecektim o vesile ile sorduklarında sölemiştim.başka biri biliyormuydu kv görümce fln mantar olduğğunu
bir hayat kadınıyla aldatılmış olsanız da affettim diyebiliyor musunuz?4 yıl sonra yüzleştirmek zaten olmaz sanırım..
Eşime evet maalesef ne kadar laf ettiysem de itiraf ettiremedim ..
Büyüklerinde normal kavgaymış sanıp araya girmesi ; kayınvalidemin duyduğuna inanma vs.. gibi nasihatları derken ayrılmadık ama benim içimi kemirdi evet aldattı ben buna eminim buna şüphem yok..Ben sadece 4 yıl önceki olayın üzerinden yıllar geçsede eşime olan güvensizliğimi şüphelerimi yenemedim haliyle..Sorunum eşimin beni aldatıp aldatmaması değil :/ Mesele ben bu evliliği yürütüyorum afettim dedim ama içimde affedemiyorum en ufak şeyinde şüpheci yaklaşıyorum,arkadaşlarımla takılıcam deyip 1-2 saat dışarı çıksa acaba başka hem cinslerlemi takılıyor die içimi kemiren durumdan nasıl kurtulacağım , unutamıyorum ama bitiremiyorum bilmiyorum
Evet çünkü,onlarda kalmıştık gece sabah kahvaltı yapıp hastaneye gidecektim o vesile ile sorduklarında sölemiştim.
Evet çünkü,onlarda kalmıştık gece sabah kahvaltı yapıp hastaneye gidecektim o vesile ile sorduklarında sölemiştim.
bir hayat kadınıyla aldatılmış olsanız da affettim diyebiliyor musunuz?
bakın buna hayret ederim işte...anladım ki,siz konuyu çözmek değil unutmak istiyorsunuz..biz de boşuna çablamayacalım çözmek için..
unutmak için düşünmeyin yeter,yolda fahişe falan görürseniz kafanızı çevirin,tv de kanal değiştirin,unutursunuz böylece..ama yine de test yaptırın ki,hastalık varsa tedavi olursunuz..
Arkadaşlar beni iyice geniş mideli biri yaptınız ama.. Ben defalardır içimde affedemedim dedim kızım için bir şans verdim dediiim..evet evlilğime devam ettim kızım için annemin vefatının olması babamında beni kabul etmemesi ve kv nın konuşmaları , büyüklerin araya girmeleri beni bu karara ittti..bir hayat kadınıyla aldatılmış olsanız da affettim diyebiliyor musunuz?
bakın buna hayret ederim işte...anladım ki,siz konuyu çözmek değil unutmak istiyorsunuz..biz de boşuna çablamayacalım çözmek için..
unutmak için düşünmeyin yeter,yolda fahişe falan görürseniz kafanızı çevirin,tv de kanal değiştirin,unutursunuz böylece..ama yine de test yaptırın ki,hastalık varsa tedavi olursunuz..
o sebeple daha iğrenç değil mi zaten..belki binlerce adamla yatmış olan bir kadın...parayla ...daha iğrenç geliyor bana..hayat kadını olması bence sadece hastalık taşıması ihtimalinden dolayı önemli
Bugün 25 yaşındayım , evet bugün olsa aynı senin gibi cvp verirdim ama ozaman 19 yaşındaydım ve söylemişimsence de herkes fazlasıyla gereksiz ayrıntı bilmiyo mu ben mi yabaniyim bilemedim ben şahsen kaynanama mantarım var Jinekoloğa gidicem demem o gün kaldık kahvaltı edildi işlerim var çıkıyorum bu yani
o sebeple daha iğrenç değil mi zaten..belki binlerce adamla yatmış olan bir kadın...parayla ...daha iğrenç geliyor bana..
madem öyle,affettim diyorsunuz,her ne olduysa..4 yıldır neden böylesiniz..içiniz almıyor demek ki...Arkadaşlar beni iyice geniş mideli biri yaptınız ama.. Ben defalardır içimde affedemedim dedim kızım için bir şans verdim dediiim..evet evlilğime devam ettim kızım için annemin vefatının olması babamında beni kabul etmemesi ve kv nın konuşmaları , büyüklerin araya girmeleri beni bu karara ittti..
Dahada içine girerseeek söyleyeyim;Ben eşime her fırsatta onu afettmediğimi bana dokunduğunda o kadınlada neler yaptığını gözümün önüne getirdiğimi vs.. buna benzer bir çook cümlelerle yıldırdım zaten , ben anlatamadım sanırım kendimi
Bu demektir ki ozaman daha öncedemi aldatılmışım mantar cinsel yolla bulaşıyor çünküsistit mantara çevirmez yani bencede benden sık sistit olan yoktur heralde
Bugün 25 yaşındayım , evet bugün olsa aynı senin gibi cvp verirdim ama ozaman 19 yaşındaydım ve söylemişim
,sistit mantara çevirmez yani bencede benden sık sistit olan yoktur heralde
Bu demektir ki ozaman daha öncedemi aldatılmışım mantar cinsel yolla bulaşıyor çünkü
,
ayyy o ne pis hastalık öyle 2 kere oldum ömrümde canımdan can gitti resmen psikolojim çöktü..sık geçiriyorum demişsin,Allah yardımcın olsun cnaım valla..
konuya gelirsek bildiğim kadarıyla evet mantara çevirmiyor..öncesi de olabilir..ama 500.. kere deyeceğim gibi,bir tset yaptrımasında fayda var..hepatit c den aids e kadar Allah korusun her tür hastalık var bu kadınlarda..