Eşim evlendikten sonra aldığım kilodan ve yüzümdeki tüylerden dolayı rahatsızmış

Love_lover merhaba siz yuzunuzde hangi lazeri uygulattiniiz yıllardır uğraşıyorum bitmiyor aksine gurlesti

Katılıyorum adam çözümsüz değil ki herşeye açık. Sevmese terapi falan aldırmaz dan dan olur.

Ayrıca kilo konusunda kesinlikle baslamalisin bir yerden bunu da onun için değil kendin için yap lütfen!!!!

Umarım kilo verdiğinizde, tüylerinizi aldırdığınızda ona çekici geleceğinizi zannetmiyorsunuzdur, büyük bir saflık bu.
Belki bir süre çekici gelirsiniz, ama sonra da başka bir şey bulacak. Bitmesi gereken ilişkilerin sancıları bunlar, siz de kilo verme çabalarınızla kalırsınız....

Beli tutmaz ç. Kü kalkmaz fiziğine mi takmış Aynaya bakmıyor demekki.. Kendin için zayıflamalısın biran önce

Eşiniz aslında doktor aracılığıyla söylemiş yoksa söylemeyecekmiş kırıcı olmamak adına işte kendileri değişse de bizler çok belirtmeyiz ama kadınlardan ne olursa olsun bakım zayıflık beklerler. Yüz için lazer önermem benimde rahatsızlığımdan var yıllarca lazere gittim bir işe yaramadı iğneli epilasyon en kalıcı çözümdür sağlam bir uzman bulursanız vakit kaybetmeden gidin. Vücut içinde lazere devam etmelisiniz. Kilo zaten biraz dikkat sıkı spor bol yürüyüş suyla çözülecek bir şey moralinizi bozmadan devam edin derim. Bağrışmadan sözlerden herkes etkilenir bende etkilenirim saygı önemli saygı bitince çekicilikte azalıyor. Kendi probleminden dolayı da stresli ve mutsuz olabilir buda tuzu biberi olmuş inşallah kısa sürede çözersiniz. Her şeyi önce kendiniz için yapın bu arada sonra ilişkinizin yönüne bakarsınız.

Hayır sevmiyor. Adam eşi kıllı diye eşinden uzaklaşmış. Gerçekten sevse içine atmak ve soğumak yerine aman kıl nolcak derdi.
Ya kil olayina herkesin tepkisi farkli bence, kocamin memesi ciksa aman ciksin cok seksi demem ben mesela, bi cozum bulsun isterim, tedavisine destek veririrm falan ama olsa da farketmez diyemem

Kimse kimseyi her haliyle beğenmez.

Önce bu fikirden kurtulun !

Ayrıca sadece eşinize beğendirmek için değil , kendi kendinizi beğenmek için kilo verin ve bakım yapın.

Ya kil olayina herkesin tepkisi farkli bence, kocamin memesi ciksa aman ciksin cok seksi demem ben mesela, bi cozum bulsun isterim, tedavisine destek veririrm falan ama olsa da farketmez diyemem
Ben olsa da sorun değil derim. Yani herkes farklı. Ben daha çok manevi şeyler ve zeka konusunda hassasım.

tüylerine laf edemez yahu o kadar hakkı kim veriyor ona, o nasıl doktor bu ne ya onlar maymun gibi gezsin biz kaymak gibi yeni bir akım başlatıcam herkes sevsin tüylerini lazere felanda gitmeyin lazerin derinizi yıpratıcı etkisii var çabuk yaslanirsiniz kendiniz istediğiniz zaman 5 li jiletler var banyoda 2 dakika yapıp çık yeter bu erkeklere fazla bile...istemediğin zamanda sevgili tuycuklerini sal gitsin onlarla birlikte yasa onları kabullen onlar senin bir parçan...1 ayı üçe ayır ...birinci kısımda jiletle tüysüz, 2. Kısımda tüyler çıkmak üzere pürüzlü, 3. Kisimda uzasın rahatlasın ....uzun halini görsün temiz halinin kıymetini anlasın madem ...kendi şeyi kalkmıyor senin tüyünü suç buluyor şuna bak ...şeyi kalkacak olan tüylü muylu der mi tövbe estağfurullah

Yuzune erkek gibi jiletle sakal trasi mi yapsin, oldu olacak onlar hepten sertlesince sakal da biraksin, kendini sevmek boyle bisey degil ya, kendini sevmek kendine bakmak demek, saglikli ve temiz olmak demek.

Yüzünüzdeki kılları alın şahsen hemcinslerimle konuşurken bakıyorum pek hoş görünmüyor , cinsellikle alakalı değil ki bu bildiğiniz özbakım

gerçek sevgi bu değil bence bi insanı her haliyle kabul edebilmek lazım

peki siz kendinizi her halinizle seviyor musunuz, şuanki bedeninizden bi 30 kilo fazla olduğunuzda heyt yavrum lömbür lömbür olmuşum diyor musunuz Kendimizin bile kendimizi kabul etmediği bu dünyada eşlerimizden böyle ütopik şeyler beklemeyin.

Canim benim seni çok iyi anlıyorum. Bence iyi bir therapist değilmiş o kişi. Direk acikca soylemesini istemesi yada esinizmi yanlis ifade etti kendini bilmiyorum ki. Sonuçta evlenmeden önceki ile suan ki kilonuz arasinda bence cok kilo farki yok. Tabii bazen 5 kilo bile fark ediyor ama umutsuz bi durum degilki. Toparlayin kendinizi. Haksızlık yapmayın kendinize. O kadar da az cekici gelmiyorsunuzdur esinizede 5 kilo aldiniz diye inanın. Hakli olarak kirildiniz belki yanlis anladiniz iyice. Sanirim maddi durumunuz el veriyor. Kilo vermek zor biliyorum ama ben tatlıya olan duskunlugumu azaltmak için biorezonans yaptırdım
Gercekten duskunlugum gitti %90. Birde istah kapatın ve az yediren akupunktur varmış. Birde onları deneyin. Herseyin basi sağlık. Kilo verilir gider. Uzmeyin kendinizi ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…