Eşim evlendikten sonra aldığım kilodan ve yüzümdeki tüylerden dolayı rahatsızmış

Bende ev tipi lazerlerin ilk versiyonlari var, yillar once almistim, yeni cikanlar gibi guclu degil hatta. Simdi fiyatlari cok uygun onlarin. Diger bolgelerimde cok tuy yok ama yuzumde hormon ilaclarina bagli tek tuk tuy cikmaya basladi,arada lazerle yakiveriyorum, ustu yaniyor zaten, temizlenmis oluyor, 1-2 hafta sonra koku de dokuluyor. Fikir olur diye soyleyim dedim.

Ay burdaki yorumlara bak. Sanki kadının kılını tüyünden tiksinen adam maymundan önce doğmuş gibidir eminim. Kadın elinden geleni yapıyormuş zaten azcik kilodan incecik tüyden tiksiniyosa kadın mı suçlu yani. Sanarsin buradaki herkes süper bakımlı gezio yalandan kim ölmüş. Kadın zaten kendi için elinden geleni yapıyordur. Elinde olmayan şeyler için niye kendini strese soksun. Yani yüz tüyü kolay çözülen bişey deil bikere. Lazer işe yaramaz çoğaltır. İğneli desen uzun sürer ve leke iz problemi olabilir. Yüze ağda desen zaten cildi yoran sivilce yapan birşey. Napsin bu kadın yani.

Kol kılı gayet normal bir şey ben eskiden alırdım ama artık almıyorum zaten sarı. Cildim o kadar hassas ki, ne ağda ne bir şey. Yüzümdekileri epilasyon makinesiyle aliyorum ve iple. Sari oldugu icin sansliyim. O kadar kila tuye takik olmayan adamlar var, killi seven var yani seksi bulan :) bukadar takik olmak da ne bileyim.

Adam sizden ömür boyu kılsız ve zayıf olma garantisi istemiyor ki.
Adam sizden soğumamış ki.
Aksine sizin bedeninizi de ruhunuzu da bence sizden daha çok düşünüyor.
Siz kırılmayın üzülmeyin onu yanlış anlamayın diye size bile açmamış kendini,içine atmış bunun için destek alacak duruma gelmiş.
Böyle naif seven,hassas düşünen,sizi kendinden bile korumaya çalışan adamı üzmeyin ya.
Benim eşim de kıla tüye çok takıntılıdır,bir hanımın saçından başka tüyü kılı olmamalı der.kendindekilerden de rahatsız olur aldırır.ama benim kronik rahatsızlıklarım var bazen hastalanırım bıyıklar eşiminkinden uzun olur,bacaklar desen belgrad ormanı,özel bölge amazon ormanları bide çenemde sırtımda filan da çıkar ilaçlardan....gece gören korkar....bir ay filan sürer bu.iyileşmeye başlayınca ilk iş beden temizliğimi yaparım,eşim resmen parladın be hayatım sıhhatler olsun der.ayyy çok mu kötüydüüüüm diye yılışırım, e yani benden daha erkektin der, koçum alırım bi maşallahını der makas alırım yanağından güleriz geçer gider.
Siz de bedensel özelliklerinizi tiye alın karalar bağlamayın,adam sizin ruhunuzu sevmiş evlenmiş,kıldan tüyden meseleler için hayatı zindan etmeyin kendinize.bir de şunu unutmayın,kocanız sizi her halinizle gerçekten seviyor sadece sizin için daha iyisini daha güzelini istiyor

Polistik over olabilir bir de kadın doğum a görünmeni tavsiye ederim

Ben eşime kıllıyım diyorum eşim oh ne güzel az kıllı olman çok seksi diyor. Sanırım bu erkek kadın olayı değil. Karakter olayı. Allah yardımcın olsun.

Hayır sevmiyor. Adam eşi kıllı diye eşinden uzaklaşmış. Gerçekten sevse içine atmak ve soğumak yerine aman kıl nolcak derdi.

Hayır sevmiyor. Adam eşi kıllı diye eşinden uzaklaşmış. Gerçekten sevse içine atmak ve soğumak yerine aman kıl nolcak derdi.
O zaman ben de eşimi sevmiyorum.eşimin kilosu çok olmamasına rağmen işi gereği hep oturduğu ve vakti zamanında çok sağlıksız beslendiği için göbeği vardı.ben de birlikte olurken aramızda bir göbek olmasından hoşlanmıyordum.onu kırmadan söyleyebileceğimi bildiğimden terapiste gitmeyi değilde kendim anlatmayı tercih ettim.ben anlattım o anladı ve spora başladı çok da kısa bir sürede göbek filan kalmadı.ben mutlu o mutlu.anlattığımda hiç de aaa sen beni sevmiyorsun artık bi göbeğim var diye benden soğumuşsun demedi aksine keşke daha önce söyleseydin dedi.birbirimizde rahatsız olduğumuz hoşlanmadığımız şeylerin olması birbirimizi sevmediğimiz anlamına gelmez.hepimiz insanız kilo alırız tüylerimiz çıkar bazen kendimizi salarız temizliğimize bakımımıza önem vermeyiz bunlar çok insani durumlar.yatağımız bedenimiz yemeğimiz hayatımız dahil herşeyimizi paylaştığımız kişi bizi niye uyaramasın,onu rahatsız eden uzaklaştıran şeyleri neden söyleyemesin?mesela benim de dişimde bir sorun vardı,tedavi oldum sanıyordum ama geçmemiş,eşim bir gün öpüşürken canım ağzında tuhaf bir koku var bir baktıralım dedi,gittik doktora iltihap varmış.e adam şimdi beni beğenmiyor sevmiyormu oldu?

Şimdi burda bir kadın arkadaşımız deseki eşim kilo aldı,orasında burasında kıllanma problemi var,kendinde kilo verme enerjisini bulamıyormuş bende bu durumlardan çok rahatsız oluyorum,bana eskisi gibi çekici gelmiyor,onu kırmamak için içime attım attım günden güne uzaklaştım,bana kırılmasın diye terapiye bile gittik orada doktor anlattı durumu ama hala bir değişiklik yok,bana da çok darılmış,onu sevmediğimi düşünüyor.
Hemen ne deriz: okadar iyi niyetine rağmen böyleyse boşa öküzü,bu dünyaya onun kılını tüyünü kilosunu gereksiz alınganlıklarını çekmeyemi geldin deriz.
Mesele kadın olmak erkek olmak değil,insan olmak.kimse karısının kılını tüyünü kilosunu beğenmek zorunda diil,kimse kocasının kılını tüyünü kilosunu beğenmek zorunda diil.
Adam sevmese artık seni beğenmiyorum ayrılalım derdi,terapiste gidelim sorunlarımızı halledelim demezdi.

Canim pandemi biticek insallah lazere baslarsin yine. Ozaman a kadar kilini tuyunu izatmadan al temiz gorun. Ben cok bakimli biriyim. Kisi kendini severse bakarsa hem kendisi hem cevresi guzel enerji yayar. Bi rahatsizliginiz varsa tedavi olun yoksa diyet spor verin o kilolari. Saglikli degil zaten, esinizden once o kilolari kendiniz sevmeyin. Bu sira evde guzel alimli giyinin cekici taraflarinizi on plana cikarin. Ciftler birliktelikleri icin bazen emek vermek zorunda kalirlar. Bunlari yapmak size yuk gibi gelmesin. Evlilik kolay mi? Bakin siz de esinizde cinsellikte sorunlar yasamissiniz. Piskoloji herseydir. Toparlayin birbirinizi, askla muhabbetle, dokunmakla asarsiniz bu sorunlari

Valla uzuuuun bi açıklama yazmışsın ama zaten ben bu savunduğuna ters bi şey söylemedim ki sen de soğudum eşimden göbekli diye yazmamışsın. Eş dediğin kişinin yanında ne olursa olsun insan rahat edebilmeli. Ki biz de eşimle birbirimizle kusurlarımız hakkında konuşuyoruz ama bi kez bile bu sebeple psikolojimiz bozulacak kadar birbirimizden soğumadık.

Ki bi şey daha ekleyeceğim hayat bu geri gelmesi mümkün olmayan kayıplar yaşayabiliriz kolumuz yanar, saçımız dökülür ve hatta altımıza kaçırabilecek bi rahatsızlığa yakalanabiliriz. Bu hanımefendinin kocası bu gibi durumda ne yapardı acaba? Neymiş 10 kg almış neymiş kılları midesini bulandırmış. Hanımefendi çok haklı. Eşi de onu hanımefendinin sevdiği kadar sevmiyor.

İyi de kadın pandemiden lazere gidemiyorum bakımımı yapıyorum arada geciktiği oluyor demiş. Daha napsın bu kadın? Askeriyede mi yaşıyor sürekli sinek kaydı takılacak yoksa evinde mi?

Ya güzel arkadaşım bizim psikolojimiz bozulmuyo ama adamınki bozuluyo,olabilir.bunun için konu sahibinin kırılmasına yada kompleks yapmasına gerek yok diyorum.
Bak sana ne anlatacam: benim bir hastalığım var,oturduğum yerden kalkınca bir süre doğrulamıyorum iki büklüm yamuk bir şekilde kalıyorum ve çok küçük adımlarla yürüyebiliyorum.normalde de bir yana doğru eğik ve hafif topal yürüyebiliyorum.oğlum bebekken belini tutar topallar benim taklidimi yapardı....eşim bu yüzden beni eleştirse ve benden uzaklaşsa çok üzülürüm kırılırım. Ama kilo aldım diye tüylenmem fazla diye eleştirse bundan rahatsızım senden uzaklaşıyorum dese tüylerimi alır kilo veririm. Bunu önce kendime saygımdan sonra eşime saygımdan sonra ilişkimize saygımdan yaparım.düzeltilmesi benim elimde olanlara Eyvallah,senin dediğin gibi benim elimde olmayanlara çözümsüzlere kırılırım.
Ya neyse işte atışmayalım şimdi sana ve konu sahibine hayırlı bayramlar dilerim

Çıkış yönü derken, ağda gibi aşağıdan yukarıya mı yoksa erkeklerin traş olduğu gibi yukarıdan aşağıya mı alıyorsunuz?

Bunları eşinizin paylaşması bile sizin kâriniza en azından eşinizi memnun etmek için bı değişim yapabilirsiniz kendinize. Oturup kafa yormazssiniz niye böyleydi niye şöyleydi diye. Erkekler dile getirmiyor maalesef ama takildiklaru şeyler var üzülmeyin güzel şeyler olur inşallah

Kırılıp üzülmekte haklısın ama şöyle düşünüyorum ben eşime güzel gözükmeye gayret ederim herhalde. Kıldan tüyden kilodan rahatsız olması gayet normal.

Bu arada kadın doğuma gittin mi hiç? Polikistik over falan olabilir mi? Androjen üretip kıllanma yapabilir

Geçmiş olsun. Hayırlı bayramlar diliyorum.

@chagilesssiz hangi lazerdeb yaptırdınız benimde yıllarca bitmedi lazerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…