- 6 Şubat 2010
- 1.471
- 2.160
Adam sizden ömür boyu kılsız ve zayıf olma garantisi istemiyor ki.Cnm Sakinleş önce, seni iyi anlıyorum çünkü eşim ufak bir eleştiri yapsa bile kırılan bir kadınım, benimde bir 5 kilo kadar fazlam vardı eşim şikayet edince diyet ve sporla eski halime döndüm, erkekler istiyorlar ki eşleri hep ilk günkü gibi kalsın Ama kendileri bile çok değişiyor bunun farkında değiller , sana tavsiyem diyetisyene git yada evde kendi imkanlarınla zayıfla, kıl tüy konusunda da bakımına biraz fazla zaman harca , lazer senin için bir çözüm olabilir, etrafımda lazer ile fıstık gibi olan çok var , yani diyeceğim o ki esin için değil kendin için biseyler yap o zaman çok değerli olacaksın herkes için, eşinin sözleri seni kamçılasın daha iyi hale gelmeye bak ... sevgiler
Tabiki bende kilomdan rahatsız oluyorum ben zaten sevgili oldugumuzdan beri hep kilo alıp veren biriyim ama pandemi döneminde birden bire hareketsizlikten kilo aldım. Ki ilk evlendigimizde de aldım hemen diyetisyene gidip geri verdim. Eşim söylemeden önce diyetisyene tekrar randevu almıştım fakat tarihi nisana verdiler yokse kendimi salıp bakımsız olan bir kadın değilim.
Vycudumun bir çok yeri için lazere zaten gittim koltuk altım genitak ve bacaklarım bitmeye yakın gibiler fakat yüzüm 2 yıl gitmeme ragmen bitmesi ağda yapınca da aşırı sivilce cıkıyor ve illaki yüzümdeki tüyler ağdalık olana kadar tekrar uzun görecektir beni. O yüzden hafta sonlarının acıldıgı rahat zamanlarda tekrar lazere gideceğim bende küxüklüğümden beri kıldan dolayı cok kompleksli bir insanım ve hep eşimin bu yüzden benden soğuyaxagını düşünürdüm. O yüzden evlenmeden önce ağdadan önceki tüylere denk gelmesin diye lazer yaptırdım fakat elimde değil ben esmer gür saclı bir kadınım her yerim tüy dolu sırtımdaki tüyleri lazer görmüyor bitmez diye yapmadılar ağda da full sivilce yapıyor ve tahriş ediyor ki o da güzel bir görüntü değil
Yoksa tabiki kendimi salıp çok bakımsız bir kadın değilim her gün işe giderken çok şık giyinip makyajımı falan yapıp çıkarım. Evlendikten sonra bakımsızlaşanlara da çok kızarım fakat demek istedigim şu kullarım hakkında beni ömür boyu hep kılsız göreceksin garantisi veremem ki Max düzeyde buna dikkat etmeye calısıyorum. Kilo verilir o benim elimde fakat bikaç ayda da kilo aldım diye hemen soğumak bana aramızdaki sevgiden şüphe ettirdi. Kendimi cok kötü hissettim.
Hayır sevmiyor. Adam eşi kıllı diye eşinden uzaklaşmış. Gerçekten sevse içine atmak ve soğumak yerine aman kıl nolcak derdi.Adam sizden ömür boyu kılsız ve zayıf olma garantisi istemiyor ki.
Adam sizden soğumamış ki.
Aksine sizin bedeninizi de ruhunuzu da bence sizden daha çok düşünüyor.
Siz kırılmayın üzülmeyin onu yanlış anlamayın diye size bile açmamış kendini,içine atmış bunun için destek alacak duruma gelmiş.
Böyle naif seven,hassas düşünen,sizi kendinden bile korumaya çalışan adamı üzmeyin ya.
Benim eşim de kıla tüye çok takıntılıdır,bir hanımın saçından başka tüyü kılı olmamalı der.kendindekilerden de rahatsız olur aldırır.ama benim kronik rahatsızlıklarım var bazen hastalanırım bıyıklar eşiminkinden uzun olur,bacaklar desen belgrad ormanı,özel bölge amazon ormanları bide çenemde sırtımda filan da çıkar ilaçlardan....gece gören korkar....bir ay filan sürer bu.iyileşmeye başlayınca ilk iş beden temizliğimi yaparım,eşim resmen parladın be hayatım sıhhatler olsun der.ayyy çok mu kötüydüüüüm diye yılışırım, e yani benden daha erkektin der, koçum alırım bi maşallahını der makas alırım yanağından güleriz geçer gider.
Siz de bedensel özelliklerinizi tiye alın karalar bağlamayın,adam sizin ruhunuzu sevmiş evlenmiş,kıldan tüyden meseleler için hayatı zindan etmeyin kendinize.bir de şunu unutmayın,kocanız sizi her halinizle gerçekten seviyor sadece sizin için daha iyisini daha güzelini istiyor
O zaman ben de eşimi sevmiyorum.eşimin kilosu çok olmamasına rağmen işi gereği hep oturduğu ve vakti zamanında çok sağlıksız beslendiği için göbeği vardı.ben de birlikte olurken aramızda bir göbek olmasından hoşlanmıyordum.onu kırmadan söyleyebileceğimi bildiğimden terapiste gitmeyi değilde kendim anlatmayı tercih ettim.ben anlattım o anladı ve spora başladı çok da kısa bir sürede göbek filan kalmadı.ben mutlu o mutlu.anlattığımda hiç de aaa sen beni sevmiyorsun artık bi göbeğim var diye benden soğumuşsun demedi aksine keşke daha önce söyleseydin dedi.birbirimizde rahatsız olduğumuz hoşlanmadığımız şeylerin olması birbirimizi sevmediğimiz anlamına gelmez.hepimiz insanız kilo alırız tüylerimiz çıkar bazen kendimizi salarız temizliğimize bakımımıza önem vermeyiz bunlar çok insani durumlar.yatağımız bedenimiz yemeğimiz hayatımız dahil herşeyimizi paylaştığımız kişi bizi niye uyaramasın,onu rahatsız eden uzaklaştıran şeyleri neden söyleyemesin?mesela benim de dişimde bir sorun vardı,tedavi oldum sanıyordum ama geçmemiş,eşim bir gün öpüşürken canım ağzında tuhaf bir koku var bir baktıralım dedi,gittik doktora iltihap varmış.e adam şimdi beni beğenmiyor sevmiyormu oldu?Hayır sevmiyor. Adam eşi kıllı diye eşinden uzaklaşmış. Gerçekten sevse içine atmak ve soğumak yerine aman kıl nolcak derdi.
Canim pandemi biticek insallah lazere baslarsin yine. Ozaman a kadar kilini tuyunu izatmadan al temiz gorun. Ben cok bakimli biriyim. Kisi kendini severse bakarsa hem kendisi hem cevresi guzel enerji yayar. Bi rahatsizliginiz varsa tedavi olun yoksa diyet spor verin o kilolari. Saglikli degil zaten, esinizden once o kilolari kendiniz sevmeyin. Bu sira evde guzel alimli giyinin cekici taraflarinizi on plana cikarin. Ciftler birliktelikleri icin bazen emek vermek zorunda kalirlar. Bunlari yapmak size yuk gibi gelmesin. Evlilik kolay mi? Bakin siz de esinizde cinsellikte sorunlar yasamissiniz. Piskoloji herseydir. Toparlayin birbirinizi, askla muhabbetle, dokunmakla asarsiniz bu sorunlariMerhaba, 1.65 boyunda 72 kg bir kadınım. Eşimle ilk tanıştığımız zamanlar 62 kg mdım. Evlenirken 65 şimdi ise 72 kg ım. Kendim de kilo aldıgım için çok mutsuzum fakat bir türlü diyet yapıp zayıflama enerjisi görmüyorum kendimde.
Yüzümdeki tüyler içinde pandemiden önce uzun zamaan lazere gitmiştim fakat bitmedi araya pandemi girince uzuyor ben makine ile kısaltıp sıfırlıyorum fakat illaki uzun oldugu dönemler oluyor.
Daha önceki açtığım konulardan bilenleriniz vardır belki evlendikten sonra vajinusmus yasadım sonrasında eşimde cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu basladı. Cinsel terapi ve cift terapisi de aldık ama zamanında eşim yarıda bırakmıştı. Son zamanlarda benim bu durumu kafama takmamdan ve baska sorunlarda olmasından dolayı kavga edip duruyoruz. Ve yaklasık 1 aydır durumları toparlayamıyoruz. Eşimin de talebiyle terapi almaya başladık tekrar.
Dünkü terapimizde öğrendimki
1- kavga ederkenki bağrışmalarımız ve kırıcı sözlerim eşimi çok etkiliyormuş sonrasında hemen toparlayamıyormuş
2-sertleşme problemi yaşamak onda strese sebep oluyormuş o nedenle isteksiz oluyormuş
3-yüzümdeki tüyleri görünce (eşim sevgililipimizden beri kıldan tüyden tiksindigini söyler) (bense çok tüylü bir kadınım bitek yüzüm değil sırtımda falanda tüylerim var. Bacaklarımı falan lazer yaptırdım oralar azaldı zaten) ve evlendikten sonra aldıgım kilolardan dolayı eskisi gibi çekici gelmiyormuşum. Ve bunu ben kırılır incinirim genel olarak beni hiç beğenmediğini sevmediğini düşünürüm diye söyleyememiş bu zamana kadar. Ama terapist bunu bana acıklıkla söylemesini istediği için seans sırasında söyledi.
Gerçekten de o kadar Üzüldüm ki ben beni her halimle beğeniyor sanıyordum ve ömür boyu zayıf güzel kalma garantisi veremem böyle paranoyak olurum bişey gördü mü, kilo mu aldım, güzel miyim diye düşüne düşüne. Paranoyak olmamak için ayrılmak mı gerekir yoksa bu basit bi konu da ben mi abartıyorum.
Bana akıl verin kızlar nasıl düşünmem gerekiyor. Özgüvenim çoook kırıldı o kadar mutsuzum ki eşimden de 1 günde çok soğudum bu yorumlarından dolayı bana dokunmasını bakmasını bile istemiyorum. O da kırıldığımı düşündüğü için güzek davranmaya çalışıyo daha da leş hissediyorum kendimi.
su an destege ve doğru akıla ihtiyacım var.
Valla uzuuuun bi açıklama yazmışsın ama zaten ben bu savunduğuna ters bi şey söylemedim ki sen de soğudum eşimden göbekli diye yazmamışsın. Eş dediğin kişinin yanında ne olursa olsun insan rahat edebilmeli. Ki biz de eşimle birbirimizle kusurlarımız hakkında konuşuyoruz ama bi kez bile bu sebeple psikolojimiz bozulacak kadar birbirimizden soğumadık.O zaman ben de eşimi sevmiyorum.eşimin kilosu çok olmamasına rağmen işi gereği hep oturduğu ve vakti zamanında çok sağlıksız beslendiği için göbeği vardı.ben de birlikte olurken aramızda bir göbek olmasından hoşlanmıyordum.onu kırmadan söyleyebileceğimi bildiğimden terapiste gitmeyi değilde kendim anlatmayı tercih ettim.ben anlattım o anladı ve spora başladı çok da kısa bir sürede göbek filan kalmadı.ben mutlu o mutlu.anlattığımda hiç de aaa sen beni sevmiyorsun artık bi göbeğim var diye benden soğumuşsun demedi aksine keşke daha önce söyleseydin dedi.birbirimizde rahatsız olduğumuz hoşlanmadığımız şeylerin olması birbirimizi sevmediğimiz anlamına gelmez.hepimiz insanız kilo alırız tüylerimiz çıkar bazen kendimizi salarız temizliğimize bakımımıza önem vermeyiz bunlar çok insani durumlar.yatağımız bedenimiz yemeğimiz hayatımız dahil herşeyimizi paylaştığımız kişi bizi niye uyaramasın,onu rahatsız eden uzaklaştıran şeyleri neden söyleyemesin?mesela benim de dişimde bir sorun vardı,tedavi oldum sanıyordum ama geçmemiş,eşim bir gün öpüşürken canım ağzında tuhaf bir koku var bir baktıralım dedi,gittik doktora iltihap varmış.e adam şimdi beni beğenmiyor sevmiyormu oldu?
İyi de kadın pandemiden lazere gidemiyorum bakımımı yapıyorum arada geciktiği oluyor demiş. Daha napsın bu kadın? Askeriyede mi yaşıyor sürekli sinek kaydı takılacak yoksa evinde mi?Şimdi burda bir kadın arkadaşımız deseki eşim kilo aldı,orasında burasında kıllanma problemi var,kendinde kilo verme enerjisini bulamıyormuş bende bu durumlardan çok rahatsız oluyorum,bana eskisi gibi çekici gelmiyor,onu kırmamak için içime attım attım günden güne uzaklaştım,bana kırılmasın diye terapiye bile gittik orada doktor anlattı durumu ama hala bir değişiklik yok,bana da çok darılmış,onu sevmediğimi düşünüyor.
Hemen ne deriz: okadar iyi niyetine rağmen böyleyse boşa öküzü,bu dünyaya onun kılını tüyünü kilosunu gereksiz alınganlıklarını çekmeyemi geldin deriz.
Mesele kadın olmak erkek olmak değil,insan olmak.kimse karısının kılını tüyünü kilosunu beğenmek zorunda diil,kimse kocasının kılını tüyünü kilosunu beğenmek zorunda diil.
Adam sevmese artık seni beğenmiyorum ayrılalım derdi,terapiste gidelim sorunlarımızı halledelim demezdi.
Ya güzel arkadaşım bizim psikolojimiz bozulmuyo ama adamınki bozuluyo,olabilir.bunun için konu sahibinin kırılmasına yada kompleks yapmasına gerek yok diyorum.Valla uzuuuun bi açıklama yazmışsın ama zaten ben bu savunduğuna ters bi şey söylemedim ki sen de soğudum eşimden göbekli diye yazmamışsın. Eş dediğin kişinin yanında ne olursa olsun insan rahat edebilmeli. Ki biz de eşimle birbirimizle kusurlarımız hakkında konuşuyoruz ama bi kez bile bu sebeple psikolojimiz bozulacak kadar birbirimizden soğumadık.
Ki bi şey daha ekleyeceğim hayat bu geri gelmesi mümkün olmayan kayıplar yaşayabiliriz kolumuz yanar, saçımız dökülür ve hatta altımıza kaçırabilecek bi rahatsızlığa yakalanabiliriz. Bu hanımefendinin kocası bu gibi durumda ne yapardı acaba? Neymiş 10 kg almış neymiş kılları midesini bulandırmış. Hanımefendi çok haklı. Eşi de onu hanımefendinin sevdiği kadar sevmiyor.
Çıkış yönü derken, ağda gibi aşağıdan yukarıya mı yoksa erkeklerin traş olduğu gibi yukarıdan aşağıya mı alıyorsunuz?Öncelikle hepsi düzelebilir şeyler. Kendiniz için, kendinizi daha çok seveceğinizi düşünüyorsanız, değiştirebilirsiniz sizin elinizde.
Yüz tüylerinizden çok rahatsızsanız size nacizane bir öneri vermek istiyorum, deneyip denememek size kalmış. Herkesin kıl ve ten yapısı farklı olduğu için, kesinlikle çalışır demiyorum. Benim yüz tüylerimle derdim şuydu, lazere gidecek durumum yoktu, ağda veya iple alınca da sivilce yapıyordu ve sivilceler iyileşene kadar yeniden kıl çıkıyordu. 10 günlük bir kısır döngüden bahsediyorum. Daha sonra yabancı kişilerde yüzü usturayla (kaş usturası) alma olayını gördüm. Elimde o anda olmadığı için kadınlara özel jiletle, sadece çıkış yönüne doğru aldım. Tabi tertemiz oldu. Daha sonra aşırı rahat ettiğimi farkettim, ne sivilce ne bir şey. Kıllarda zerre kalınlaşma yok, aksine ağdaya göre çok daha geç alıyorum artık. 2.5 senedir bu şekilde devam ediyorum ki vücuduma jilet süremeyen bir insanım, anında farkedilir şekilde sertleşiyor ve çoğalıyor kıllarım. Fakat yüzümde tam tersi oldu. Eğer kalınlaşma hissetseydim direkt ağda veya ipe dönüp inceltecektim. İhtiyaç olmadı öyle bir şeye. Eşim yüzün ne kadar güzelleşti dedi, farkına bile varmadı ki çok dikkatli bir adamdır hemen anlar normalde böyle şeyleri. Dediğim gibi deneyip denememek tamamen size kalmış, ben kendi şahsi deneyimimi anlattım. Makyaj da çok daha güzel duruyor bu arada, pütür ve kıl olmuyor çünkü.
Yapma şekli de şu, öncesinde güzelce nemlendirip sadece çıkış yönüne doğru alıyorum, sonrasında yine nemlendiriyorum ve bitti. Umarım sizde de etkisi iyi olur denerseniz, en azından bir nebze rahat edersiniz. Kilo yatkınlığı varsa, vitaminlerinize ve hormonlarınıza baktırmanızı öneririm. Misal D vitamini eksikliği kilo yapabilir gibi gibi. Doktorunuz yönlendirecektir. Üzmeyin kendinizi, eşinize de kızmayın sonuçta size bam bam söyleyip incitmemiş. İnsan çok kırılır çok haklısınız fakat dediğim gibi karşınızda en azından hödük bir adam olduğunu düşünmüyorum. Umarım her şey sizin için iyi olur
Bunları eşinizin paylaşması bile sizin kâriniza en azından eşinizi memnun etmek için bı değişim yapabilirsiniz kendinize. Oturup kafa yormazssiniz niye böyleydi niye şöyleydi diye. Erkekler dile getirmiyor maalesef ama takildiklaru şeyler var üzülmeyin güzel şeyler olur inşallahMerhaba, 1.65 boyunda 72 kg bir kadınım. Eşimle ilk tanıştığımız zamanlar 62 kg mdım. Evlenirken 65 şimdi ise 72 kg ım. Kendim de kilo aldıgım için çok mutsuzum fakat bir türlü diyet yapıp zayıflama enerjisi görmüyorum kendimde.
Yüzümdeki tüyler içinde pandemiden önce uzun zamaan lazere gitmiştim fakat bitmedi araya pandemi girince uzuyor ben makine ile kısaltıp sıfırlıyorum fakat illaki uzun oldugu dönemler oluyor.
Daha önceki açtığım konulardan bilenleriniz vardır belki evlendikten sonra vajinusmus yasadım sonrasında eşimde cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu basladı. Cinsel terapi ve cift terapisi de aldık ama zamanında eşim yarıda bırakmıştı. Son zamanlarda benim bu durumu kafama takmamdan ve baska sorunlarda olmasından dolayı kavga edip duruyoruz. Ve yaklasık 1 aydır durumları toparlayamıyoruz. Eşimin de talebiyle terapi almaya başladık tekrar.
Dünkü terapimizde öğrendimki
1- kavga ederkenki bağrışmalarımız ve kırıcı sözlerim eşimi çok etkiliyormuş sonrasında hemen toparlayamıyormuş
2-sertleşme problemi yaşamak onda strese sebep oluyormuş o nedenle isteksiz oluyormuş
3-yüzümdeki tüyleri görünce (eşim sevgililipimizden beri kıldan tüyden tiksindigini söyler) (bense çok tüylü bir kadınım bitek yüzüm değil sırtımda falanda tüylerim var. Bacaklarımı falan lazer yaptırdım oralar azaldı zaten) ve evlendikten sonra aldıgım kilolardan dolayı eskisi gibi çekici gelmiyormuşum. Ve bunu ben kırılır incinirim genel olarak beni hiç beğenmediğini sevmediğini düşünürüm diye söyleyememiş bu zamana kadar. Ama terapist bunu bana acıklıkla söylemesini istediği için seans sırasında söyledi.
Gerçekten de o kadar Üzüldüm ki ben beni her halimle beğeniyor sanıyordum ve ömür boyu zayıf güzel kalma garantisi veremem böyle paranoyak olurum bişey gördü mü, kilo mu aldım, güzel miyim diye düşüne düşüne. Paranoyak olmamak için ayrılmak mı gerekir yoksa bu basit bi konu da ben mi abartıyorum.
Bana akıl verin kızlar nasıl düşünmem gerekiyor. Özgüvenim çoook kırıldı o kadar mutsuzum ki eşimden de 1 günde çok soğudum bu yorumlarından dolayı bana dokunmasını bakmasını bile istemiyorum. O da kırıldığımı düşündüğü için güzek davranmaya çalışıyo daha da leş hissediyorum kendimi.
su an destege ve doğru akıla ihtiyacım var.
Geçmiş olsun. Hayırlı bayramlar diliyorum.Ya güzel arkadaşım bizim psikolojimiz bozulmuyo ama adamınki bozuluyo,olabilir.bunun için konu sahibinin kırılmasına yada kompleks yapmasına gerek yok diyorum.
Bak sana ne anlatacam: benim bir hastalığım var,oturduğum yerden kalkınca bir süre doğrulamıyorum iki büklüm yamuk bir şekilde kalıyorum ve çok küçük adımlarla yürüyebiliyorum.normalde de bir yana doğru eğik ve hafif topal yürüyebiliyorum.oğlum bebekken belini tutar topallar benim taklidimi yapardı....eşim bu yüzden beni eleştirse ve benden uzaklaşsa çok üzülürüm kırılırım. Ama kilo aldım diye tüylenmem fazla diye eleştirse bundan rahatsızım senden uzaklaşıyorum dese tüylerimi alır kilo veririm. Bunu önce kendime saygımdan sonra eşime saygımdan sonra ilişkimize saygımdan yaparım.düzeltilmesi benim elimde olanlara Eyvallah,senin dediğin gibi benim elimde olmayanlara çözümsüzlere kırılırım.
Ya neyse işte atışmayalım şimdi sana ve konu sahibine hayırlı bayramlar dilerim
Yukarıdan aşağıya doğru alıyorum, ağda gibi alanlar varmış da ben gerek duymuyorum. Tek taraflı yetiyorÇıkış yönü derken, ağda gibi aşağıdan yukarıya mı yoksa erkeklerin traş olduğu gibi yukarıdan aşağıya mı alıyorsunuz?