Merhaba kızlar,
Önceki konularımı bilenleriniz vardır belki.
Kısacası 3yılı aşkın bir süredir evliyiz fakat bir kısmı vajinusmus(bununda aslında eşimden kaynaklandıgını düşünüyorum) , bir kısmı eşimin sertleşme problemi bir kısmı da eşimin isteksizliği ile geçti.
Kendimi asla çekici bi kadın gibi göremiyorum artık. Bakımsız çirkin bi kadın değilim aksine evlendikten sonra 6 kg almak dısında cok daha bakımlı biri olmaya basladım. Dekolteli giyinmeye özen gösteriyorum. Ama yine de kendimi bekarlıgımda oldugum gibi cekici göremiyorum eşim yüzünden.
Aramızda tutku denen bişey yok. Kurban bayramından beri aramızda cinsel ilişki diye bişey yok. Normalde de ayda bir falan anca oluyor. O da eşim alkol aldıgında falan genelde. Hiçbiri de benim tatminimle sonuclanmıyor. Eşim orgazm oluyor ve bitiyor. Çünkü kadınlar zor orgazm olurmus. Neyse ben kendi tatminin üzerinde hiç durmamıştım bu gğne kadar bu kısmını es geçiyorum o yüzden.
Benim asıl sorum kafam özellikle son dönemlerde cok karısık. Eşimi seviyorum, çekici buluyorum, aramızda saygı var şefkate dayalı bir sevgi var,orrak zevklerimiz var, eşimin şefkate dayalı ilgisi de var ama tutku yok. Terapilere gittik ama eşim sürekli yarıda bıraktı. Ürologa gidiyorum diyor ama ben gittigibi sanmıyorum cunku her ne hikmetse sonradan bi sorun yok ya bence deyip testlerinü falan yaptırmıyor. Düzelen hiçbişey yok. Bu durumda dogru olan gençken ve henüz cocugumuz falanda olmamısken ayrılmak mıdır?
O kadar zor geliyorki düşüncesi bile severken cinsellik yok diye ayrılmak.
Birde benim evlendikten sonra cok huzurlu bir hayatım oldu cinsellik konusu dısında, eşim bana karısmaz etmez resmen özgürlügümü elime almıs gibi oldum. Üniversite hayatım evlendikten sonrada devam etmiş gibi oldu. Bunların hepsini boşandıktan sonra kaybetmekten korkuyorum. Evimden tasınma fikri falan beni cok mutsuz ediyor. İstiyorumki bosansak bile eşim gitsin baska bi yere ben burada kaldıgım yerden devam edeyim. Bana ailem yine evli biriymişim gibi müdehale etmesin.
Bu durumları yasamıs deneyimli arkadaslardan fikir almak istedim.