Senin koca adamına denk gelmemiş ama sende de hata var.
Mesela su mutfak meselesine çok güldüm
Ya adam elinde birseyler almış yiye yiye geliyormus sana getirmemis ve icerlenmissin.
Amaaaan ne büyük suç işlemiş
E dogru diyor mutfak orada git al. Belki yiyeceğini tahmin etmedi belki düşünemedi
Bir de kısasa kısas yapmışsın
Gezelim diyormussun,birlikte dolasmak bir yerlere gitmek istiyorsundur ama adam yine kotu bise dememis e sen gez demiş ne var bunda bazi erkek karısına nefes aldirmaz para vermez çalıştırmaz ac su bdvyi de karıştır bakalim neler neler var
Demissin ki suratı asik kimseyle konuşmaz e bu da yapı meselesi bir de elindeki telefon onu asosyallestirmis kendine bağlamıştır yani.
Bence sen biraz prenses sendromuna girmişsin
Hele o bak seni doverim lafina ayrı güldüm. Bence senin kocan tavuk kesemez çünkü bu tip erkekleri biliyorum.
Bırak oynasin oyununu. Sen de kendine baska ilgi alanlari olustur. Sende oyna oyun. Sevmiyorsan,dizi izle,film izle.. Yok dersen minder al eve spor yap. Al arkadaslarini cık git kahve icmeye. O kadar cok ilgi beklersen eğer cok aşırı yıpranırsın
Ben bazi seyler yaşadım yaşıyorum da tecrubeli biri olarak söylüyorum sana bunları. Ev islerini de haftada 1 yap madem cok çalışıyorsun
Zaten 2 kisisiniz cok batmaz ev. Evde evcil hayvan falan da yoksa . Haftasonu bastan asagi temizle. Sadece tuvaleti 3 kez yap . Maddiyat musaitse yardimci birini tut.
Yani üzerine cok fazla sorumluluk alma cok sorumluluk alırsan ,beklentin çoğalır,beklentin cogalirsa da mutsuz olursun.