Öncelikle hepsi düzelebilir şeyler. Kendiniz için, kendinizi daha çok seveceğinizi düşünüyorsanız, değiştirebilirsiniz sizin elinizde.
Yüz tüylerinizden çok rahatsızsanız size nacizane bir öneri vermek istiyorum, deneyip denememek size kalmış. Herkesin kıl ve ten yapısı farklı olduğu için, kesinlikle çalışır demiyorum. Benim yüz tüylerimle derdim şuydu, lazere gidecek durumum yoktu, ağda veya iple alınca da sivilce yapıyordu ve sivilceler iyileşene kadar yeniden kıl çıkıyordu. 10 günlük bir kısır döngüden bahsediyorum. Daha sonra yabancı kişilerde yüzü usturayla (kaş usturası) alma olayını gördüm. Elimde o anda olmadığı için kadınlara özel jiletle, sadece çıkış yönüne doğru aldım. Tabi tertemiz oldu. Daha sonra aşırı rahat ettiğimi farkettim, ne sivilce ne bir şey. Kıllarda zerre kalınlaşma yok, aksine ağdaya göre çok daha geç alıyorum artık. 2.5 senedir bu şekilde devam ediyorum ki vücuduma jilet süremeyen bir insanım, anında farkedilir şekilde sertleşiyor ve çoğalıyor kıllarım. Fakat yüzümde tam tersi oldu. Eğer kalınlaşma hissetseydim direkt ağda veya ipe dönüp inceltecektim. İhtiyaç olmadı öyle bir şeye. Eşim yüzün ne kadar güzelleşti dedi, farkına bile varmadı ki çok dikkatli bir adamdır hemen anlar normalde böyle şeyleri. Dediğim gibi deneyip denememek tamamen size kalmış, ben kendi şahsi deneyimimi anlattım. Makyaj da çok daha güzel duruyor bu arada, pütür ve kıl olmuyor çünkü.
Yapma şekli de şu, öncesinde güzelce nemlendirip sadece çıkış yönüne doğru alıyorum, sonrasında yine nemlendiriyorum ve bitti. Umarım sizde de etkisi iyi olur denerseniz, en azından bir nebze rahat edersiniz. Kilo yatkınlığı varsa, vitaminlerinize ve hormonlarınıza baktırmanızı öneririm. Misal D vitamini eksikliği kilo yapabilir gibi gibi. Doktorunuz yönlendirecektir. Üzmeyin kendinizi, eşinize de kızmayın sonuçta size bam bam söyleyip incitmemiş. İnsan çok kırılır çok haklısınız fakat dediğim gibi karşınızda en azından hödük bir adam olduğunu düşünmüyorum. Umarım her şey sizin için iyi olur