Eşim evlendikten sonra aldığım kilodan ve yüzümdeki tüylerden dolayı rahatsızmış

Canım yeni gördüm mesajları. Ben de de aynı sorunlar var malesef. Sana iki Önerim var inşallah işe yarar ben de yaradı çünkü . Şu evde yapılan Philips gibi markaların lazerleri var . Yüz için muhteşem hem geç çıkarıyor. Hem de ağda ip gibi sivilce yapmıyor. Bitirmiyor ama ağda gibi düşün ama sivilce tahriş yapmıyor. Konforlu . Ben yüzüme yıllarca lazere gittim çok şükür çok azaldı . Çene altım a falan bunu kullanıyorum . Güzel oluyor . En azından sivilce yapmıyor. Sonra gövdemin ön tarafı da azaldı sayılır. Ama sırtıma ulaşamıyorum tabi oralar kalıyor. Bir de eldiven kullan o da sivilce tahriş yapmıyor ben uzanabildipim yerleri eldivenle alıyorum. Psikolojik olarak insanı çok yoran şeyler malesef 🖐🖐

Lumea yüzde çok kullanışlı değil. İnce tüyleri zor görüyor, yüzde leke yapma ihtimali var (bende yaptı) bırakınca 3 katı olarak geri geliyor.

Diğer vücut bölgeleri için kesinlikle tavsiye ederim, kurtarıcı alet ama yüz için aman ha!!!

Genelde yüzüme yapıyorum. Evet lekelerim çok fazla ondan mı acaba esmerim güneştendir diyordum. Gerçi sir ağda ip daha kötü yapıyor. Onların lekesi daha fena. Bilemedim. Tek bildiğim tüysüzz Kadınlar çok şanslı

Bende çok epilasyon yaptirdim yuzum cok tüylüydü erkek favorisi gibi favorilerim vardi yazin 3 ay epilasyon yapılmaz leke olmasin diye yazin kullandınız mı bende lazer almayi düşünüyordum. Hic bir ise yaramıyor mu.

Ben sadece bıyıkta kullandım. Şu an dudağımın üstünde lumea başlığı izi var 5 senedir geçmedi. Yüze en iyi çözüm iğneli epilasyon.

Beş senedir kullanıyorum yaklaşık. Kesinlikle tavsiye ederim. Her bölge için çok başarılı ama yüzde maalesef. Yüz için alacaksanız almayın.

Beş senedir kullanıyorum yaklaşık. Kesinlikle tavsiye ederim. Her bölge için çok başarılı ama yüzde maalesef. Yüz için alacaksanız almayın.
Cok teşekkür ederim her bolge icin düşünüyorum yaz aylarındada kullaniyor musunuz bacaklarda leke yapiyor mu yazin kullaninca

Cok teşekkür ederim her bolge icin düşünüyorum yaz aylarındada kullaniyor musunuz bacaklarda leke yapiyor mu yazin kullaninca
Öyle sık kullanılan bir şey değil düzene oturduktan sonra. Ben mayıs gibi yapıp eylüle kadar tekrar yapmıyorum artık. Kışın başlamakta fayda var o yüzden.

Şimdi ben buraya birşeyler yazıcam herkes beni linçleyecek spamlayacak ama yani ben de mükemmel fıstık gibi herkesten güzel değilim de kadın figürü özen istiyor kimse kusura bakmasın.Artı öyle bir çağdayız ki güzelleşebilmek artık çok kolay.10 kilo yüksek bir rakam.Kıl,tüy sorunu e sevgililikten beri diyormuş adam.Bilemiyorum acımasız olmak istemiyorum ama benim kafamdaki kadın şıkır şıkır temiz bakımlı.Heee erkek leş gibidir kilosu kılı tüyü dişi kuşu rezalettir sen kimsin derim ama eşiniz kendine bakıyorsa sizin de acillll kendinize bakmanız gerekir.

Ben kpss sürecinde kilo almıştım. Önce 78 kilodan 68 e düştüm. Uzun süre o kiloda kaldım. Spor salonuna git şöyle yap böyle et. Vermedim veremedim daha fazla. Çünkü o dönem o enerjiyi de isteği de bulamadım. Ama geçen sene eve kapandığımız dönemde 58 e düştüm. Çünkü kendim istedim gerçekten kendim istediğim için o enerjiyi ve isteği o zamanda bulabildiğim için verdim. Şimdi 53 e düşmem lazım çünkü boyum 1.58 uzun değil ve sıkılaşmam gerek. Ama şu ara canım istemiyor onu da isteyeceğim ve yapacağım zaman gelecek. Çevremden sürekli kilo ver kilo ver diye baskı yapsalardı içimden küfür ederdim onlara. Hele bu eş veya sevgiliyse.

Ben insanın sevip evlendikten sonra
Alınan verilen kiloların kesinlikle karşı tarafı etkıleyecegını düşünmüyorum.
Etkiliyorsa eger o sevgi degıldır .

Aldığınız 10 kilo disinda siz yine aynı kişisiniz

Tanısırken, gezerken, evlenirken de vardı bu kıllar.

Kısacası söylemek istediğim şey, eşiniz belki de görünüşünğzden degil evlilikten sıkılmıştır.

Yok öyle bir dünya. Kendine bakmayanların, kişisel bakımına dikkat etmeyenlerin uydurması o.

Kimse kimseyi her haliyle sevmez. Kocamın kulağından burnundan kıllar fışkırsa, ter koksa, dişini fırçalamasa, 100 kilo olsa kendine bir çeki düzen ver adam derim. Düzelmez aynen devam ederse ömür boyu seveceğimin garantisini de vermedim. Karşısınıdaki insanın gözüne de hitap etmeli insan.

O çok ayrı bisi. İnsanda kalan bir alışkanlık vardır . Bakımlıysa zaten bakımlıdır

10 kilo alındı diye de soruyorsa kusura bakmasın .
Benim anlatmak istediğim şey orman insani degil, alınan biraz kilo
Siz de öyle misal verdiniz ki uçtunuz yani!

Post sahibi zaten hormon yapısı olarak tüylü bir kadın,

Tüyler alınır
Kilo verilir
Eşine anlatsaydı bu durumu daha iyi olurdu.
Öyle içten içe ıgrenecegıne anlatmalıydı

eşimde cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu basladı. Cinsel terapi ve cift terapisi de aldık ama zamanında eşim yarıda bırakmıştı.
Eşiniz öce kendi sorununa çözüm bulsun da sonra sizin tüyünüze kilonuza kusur bulsun.Resmen kendi eksikliğini bastırmaya çalışıyor.

İyide eşinizin sorunu siz evlenir evlenmez başlamış,evlendiniz bir günde kilo mu aldınız.Bahane bahane bahane.
Kendi eksiğini örtmeye çalışıyor bu kadar.

Insanin cinsellik yaşadığı birinden bu sözleri duymasi çok çok kirar. Özguven falan birsey kalmaz ama şu da bir gercekki kusurlariniz halledilebilir şeyler kil ve kilo ikiside azimle alt edebilecegimiz ufak sorunlar. Daha sonrasında kendinizi çok daha iyi hissedersiniz ama hemen baslamayin bence bu psikolojiyle gene yarim kalır hersey kilonuz fazla değil 10 kilo vermeniz yeterli

Kırılacak bir şey yok eşiniz haklı eşiniz için değil kendiniz için saygı duyduğunuz bir beden sahip olmalısınız temiz, kılsız gerekirse yağsız elinizde olmayan şeyler olsaydı soylemezdim kusurlarınızı görüp almış derdim ama saydıklarınizin tamamı size ait olan şeyler kişisel bakımını yapmayan insanlar herkesi sogutur

165 boyda 72 kilo öyle çok şişman durmaz yaa...5 kilo versen bile gayet iyi görünürsün..

Yani emin olamayız ama genelde aldatan erkek, eleştirel olup kendini kafasında haklı çıkarmaya çalışıyor...Ve seni gerçek manada sevmiyor, bütün olayı cinselliğe bağlamış ....Peki pardon senin başına bi hastalık gelse, ilaçlarla kilo alsan bu adam seni direkt boşar demekki...

Boşversene, şimdi hiç azmin kalmaz kilo vermeye, daha da yemek istersin inadına çünkü bunlar aşağılayıcı direkt şekilsel şeyler...Bi kadın var karşısında bi şişme bebek değil...Yürekten seven için bunlar beraber aşılabilecek küçük sorunlar....Bunu şöyle de diyebilirdi hayatım valla kilo aldım ben de beraber spora mı başlasak, sen bana gaz verirsin..yemekleri soyle diyet yapsak vs...Sen çok güzelsin zaten de ikimizde 4-5 kilo verelim pandemide aldık vs...Tüy konusunda da biz erkeklerin tüylü yaratıklar oldugunu direkt kabul ediyoruz, eee o zaman kendisi de bütün tüylerden arınsın...Brad Pitt falan mı kendisi gerçekten merak ettim

Ben sadece bıyıkta kullandım. Şu an dudağımın üstünde lumea başlığı izi var 5 senedir geçmedi. Yüze en iyi çözüm iğneli epilasyon.
İğneli epilasyon da yaptırdım. Yüzüm arı sokmuş gibi oluryo cildiye ye gidip ilaç kullanıyordummm ama faydasını gördüm. Peşinden de lazere gittim. Kalanları da lumea ile alıyorum. Misss. Bıyıklarıma pek yapamıyorum zaten. Burnuma yakın yerlere çok girmiyor cihaz. Onu da kuaförde kaş bıyık şeklinde hallediyorum. Çok şükür fena değil işte. O kadar emekten sonra kalanla yetiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…