Ya herşey iyi hoş da eşiniz bir Yunan heykeli mi merak ettim???
Kadınları bir kalıbın içine sokmaktan bıkmadılar usanmadılar..
Cinsellik sadece et parçası ile mi yapılan birşey?? E hani aşk?? Nerde duygular?? Sevgi bu işin neresinde?? Hemen biraz fazlalığınız oldu diye ilişkiye girmek içinden gelmiyormuş falan
Ama eşiniz de haklı çünkü biz milletçe erkeklere lütuf olarak davranıyoruz.. En güzel kadına layık onlar, onların kadını kilo alamaz.. Şekilcilik işte..
Evlenmeden önce ideal kilolarda olabilirsiniz aşık olmuşsunuz evlenmişsiniz evet kilo almışsınız hepimize sorsanız eşlerimizin fit olmasını isteriz elbette erkeklerde öyle ama kilo aldık diye ya da kilo aldılar diye hiç soğumadık eşlerimizinden.. Eşinizin sizi sevmediğini düşünmüyorum ama belli ki eşiniz de bahsettiğim bu fikre kapılmış.. Ayna gerekiyor bir de kendisine ve kusurlarına bakması gerekiyor.. Mükemmeli isterken ne kadar mükemmel olduğuna bakması gerekiyor..
Bence temiz olmalı, pis kokmamalı, ağız temizliği vücut temizliği önemli.. Yüzünüzdeki tüyler için yapabileceğinizi yapmışsınız zaten.. Ama lazerle ara verdiğiniz şu dönemde size tavsiyem şu beş bıçaklı Kadın jiletleri.. Gerekirse her gün traş edin üzerine de biraz fondöten bütün kusurunuzu kapatacak inanın.. Kilo meselesi için düşündüğümü yüzünüzdeki tüyler için düşünmüyorum o biraz itici olabilir belki ama çaresi olmayan birşey değil her gün dikkat ederseniz eşiniz hiç farketmeyecektir.