esim evi terk etti

Zaten gittim de keske eve gitse de kapak olsa
Canım telefonlarını hiç açma benim öyle eşim olsa ona mesaj atardım bana adam gibi adam lazım namusunu evde bırakıp gitmeyen. Ben bir erkek arıyorum seni değil derdim boşardım onu. Böyle erkek herşeyi hakeder çünkü

Ymn ederim bana da yapmaxik allah belalarini vermesin ind karsina cok iyi biri cikar asik olursun cocugun yok ins

yok canim benim ama canim yaniyor
cok sevdim cünkü.
17 yasimda tanistik.
vicdanim rahat elimden gelenin en iyisini yaptim hatta zorladim iyi olalim diye.

Bosanicam evet dokuz gun yok daha kac gun gelmicek teli acip onun merakini gideremem ve cekemem gelince de canim cicim diyemem

Gunaydin arkadaslar 11 gun oldu eve donmedi..sadece birine baktirmis evde miyim die.hala olayin ciddiyetini farkinda olnasa gerek.bnm kesin ve net kararim bosanmak.Tabi bi cok sebep var ama gururuma yediremedigim kesin sebep beni bayramda birakip gitmesi.bayramda kusler bile bqrisiyo.insan vijdan azabi duyar bayram gunu.hem de ilk bayramimimiz evliyken.

Terbiyesiz adam. Allah yardımcın olsun canım. Ciddiyetine varamamış ne evliliğin ne de şu yaptığı terbiyesizliğin. Karşısına alıp konuşan da mı olmadı bugüne kadar bu adamı? Ne bu başına buyrukluk? Aklı sıra senin gözünü mü alıştırıyor ya da bak kafam kızarsa çeker giderim ayakları yaparak? Çok pişman olucak

Evet yola getrmek istiyo ikinci evliligi insan bu kafar rhat olmaz onun verdigi dersle yola gelemem

Kölem olsa anca affederim hayatta ozur dilemem.yarin bnm.ve onun ailesi gelicek mahfedicem onun ve hayatta ozur dilemem beni terkeden sensin

Sesimi duyan var mi eve donuyorm ve korkuyrm bugun hix aramadilar evde tek kalmaktan korluyrm gidicek yerim yok lutfrn biseyler soyleyin

Canm korkma asıl eşin korkağın teki kolay olan gitmek zor olan evde kalmak
Eşin korkak olduğu için giden taraf mücadeleden korkuyor
Anneler böyle adamları evlendirmesin bütün gün beraber olsunlarda başka kızların canını yakmasınlar

Birde onlar geldiğinde senin üstüne çok gidecekler sakın fevri hareketler etme krndi dediklerini duymazlar sonra senin bir lafını hep söylerler
Acaba sen ne dedin de bu kız sana bunları dedi kimse bunu düşünmez

Evet baksana mesaj atmis yarin saat ucte otogarda olucakmis da Gelicekmisim oraya hayatta olmaz msj atmadim.bi de yazmis beni ara die haha aramam

Baksasaniza hala donmedi eve ven istanbula geldm haber saldik gelsin die beyefendi disarda bulusmaZmis illa babamin evinde ailelerin yaninda bulusucakmis beni muhattap almiyo cildiricam nasil olsa babam ayrilmama izin vermiyo die destek aliyo babamdan bu da bi nevi tehdit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…