-
- Konu Sahibi greenyellow
Canım telefonlarını hiç açma benim öyle eşim olsa ona mesaj atardım bana adam gibi adam lazım namusunu evde bırakıp gitmeyen. Ben bir erkek arıyorum seni değil derdim boşardım onu. Böyle erkek herşeyi hakeder çünküZaten gittim de keske eve gitse de kapak olsa
Ah aaahnasıl sabırlısın helal olsun sana.
ben çoktan yakmış yıkmıştım.
Ymn ederim bana da yapmaxik allah belalarini vermesin ind karsina cok iyi biri cikar asik olursun cocugun yok ins
Aahhh ahh cok zor ne dese.ceken bilir ama destek olmasak birbirimize yasayamaZdikyok canim benim ama canim yaniyor
cok sevdim cünkü.
17 yasimda tanistik.
vicdanim rahat elimden gelenin en iyisini yaptim hatta zorladim iyi olalim diye.
Bosanicam evet dokuz gun yok daha kac gun gelmicek teli acip onun merakini gideremem ve cekemem gelince de canim cicim diyememCanım telefonlarını hiç açma benim öyle eşim olsa ona mesaj atardım bana adam gibi adam lazım namusunu evde bırakıp gitmeyen. Ben bir erkek arıyorum seni değil derdim boşardım onu. Böyle erkek herşeyi hakeder çünkü
Evet yola getrmek istiyo ikinci evliligi insan bu kafar rhat olmaz onun verdigi dersle yola gelememTerbiyesiz adam. Allah yardımcın olsun canım. Ciddiyetine varamamış ne evliliğin ne de şu yaptığı terbiyesizliğin. Karşısına alıp konuşan da mı olmadı bugüne kadar bu adamı? Ne bu başına buyrukluk? Aklı sıra senin gözünü mü alıştırıyor ya da bak kafam kızarsa çeker giderim ayakları yaparak? Çok pişman olucak
Nasıl bir yardım istiyorsun perşembeden beri soylenenler hiç mi etki etmedi sana..napalım şimdi..kocanı tutup ayağına mı kapayalım..al son yardımım son kez tekrar edeyim BOŞAN ÇİFT.Lutfen yrdm edin agliyrm cok zor srmdaym bi care bulun