esim evi terk etti

o gününü gün ediyor sen neden üzülüyon boşver biraz burnu sürtsün bakalım nasıl oluyormuş
Evet sanki teli acmamak da ve tartismada ben sucluyum gibu annemi ariyolar kim bilir neler dediler kardesim anlaticak bana bugun.ama dedigin gibi uzul uzul.nereye kadar dostum.insanin ici huzursuz oluyo kolay diil tabi ama iximden gelmese de tatilimi yapmak zorndayim care yok.gunesleniyorum bronzlasiyim da yofun bronzlastirici yag kullaniyorum saxlarimi da boyadim yaa moral olsun iste degisiklik her zaman iyidir ayni kalmktan....

aynen ne o ya sokakta kavga eden çocuklar gibi
anne bu beni dövdü bu beni itti
iğretii olurum böyle tipler
kocaman aadam kendi problemlerini kendi çözemiyor dengesiz

Çok dengesiz bir eşiniz warmış çocuk gibi..

Yaptığınızın aynısını ona da yaşatın bence...

Çıkın gidin bi tartışmada, ararsa teli açmayın bakalım ne olucak...
Dogru diosunuz ama.ben gitsem gitsem hava alip geliyrm cunku onu gibi rahat bi isim uc ay tatilim yok.uc ay disinda bile kafasi atinca gidebiliyo rahat ama benm isim oyle diil yoksa hirsimi o sekilde alirdim ama yine de yapilabilir yaa ise gittigim yersen gidip gelirim bakalim o gunler gelir mi

Evet iste anasi da yuz vermese gidemez de anasi da dio naapsin burasina gelmis falan dio.offf
iyi al sakinleştir yollaa sonra gene tartışsınlar hop oğlum sen gel yanıma
ne kıymetlli çocukları
sanki padişah dölü sadece onlarda var erkek çocuğu
önünde et parçası olunca kıymetli oluyorlar
bu kaynanaları anlamam sanki onlar kadın değil

Bi dk bi dk anlamadım; eşiniz 3 ay gidiyo gelmiyor mu
Eğer öyleyse kesinlikle boşanmalısın nett...

Evet sorma toz kondurmuyo yine beraberler isteallahlarindan bulsunlar dicem ama bedsu edemem bana dokunmasn zarari.ama allah pisman ettirsin ramazan ayindaki duam buydu ona karsi allah pisman ettirsin i sallah aynen iste kafasini topluyo eve donuyo

Bi dk bi dk anlamadım; eşiniz 3 ay gidiyo gelmiyor mu
Eğer öyleyse kesinlikle boşanmalısın nett...
Hayir bu zamana kadar uc dort kere gitti .kaldigi sure de uc dorr gundu.ama bu sefer kadir gecesibden bi gun sora gitti iste.sali crs prs cma cmrt paAr pzrt sali crs.dokuz gun oldu llah belasini vermesin.allahtan izinliyim yoksa ise gitsem yerdim kafayi

Evet sorma toz kondurmuyo yine beraberler isteallahlarindan bulsunlar dicem ama bedsu edemem bana dokunmasn zarari.ama allah pisman ettirsin ramazan ayindaki duam buydu ona karsi allah pisman ettirsin i sallah aynen iste kafasini topluyo eve donuyo
onlar seni takmıyor sen neden takıyorsun boşver
yaşamda olma bu düny6ada olma sebebin onlar değilki
onların yaptıklarını bu kadar düşünyorsun
hayata bir kere geliyorsun ye iç eğlen gerisini salla
senin düşündüğün kadar uzun değil hayat canım

Evet helal olsun sana

Ben boşanman gerektiğini düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…