esim evi terk etti

canim 8 aylik evlilik henuz cok yeni. her yeni ciftlerde yaklasik 3 yili bulur evliligin oturmasi.
sen sadece kendi sagligin acisindan hic degilse destek al. bak bagirmak istemedigini dile getiriyorsun
bu farkindalik senin daha cabuk toparlanman icin bir neden.
insallah duzelir bu hallerinize esinle birlikte gulersiniz ilerde

Sagol yaa amin tmm farkindaym da sinirimin ama katlanamiyo baksana ben de ona dyrm herkes srn yasiyo bi iki yil hatta dedgn gibi uc yil.ama o tahammulsuz
Neyse suan onun benim yanima gelmeyisini srun edicek halim yok napip ne edip annemlere sakin olduumu kantlamam lazim fikirlerin vardir bu konuda.hatta telde dedim
Teli bozuk ondan kapali ddm onceden de bozlmustu cnku ve biraz tansynu var ddm.hep keyfli knustm ama baksana sapsakin ols da annemler baslicak ki nie boyle yaptn bilmem ne
Ee napicam ben suan tek sorun bu yaa

hiçbir şey yapma. nasıl olsa seni kabahatli bulacaklar. ne derlerse he he de geç. ve en kısa zamanda destek almaya bak.

sen sadece destek almaya bak ofke kontrolun olursa sen zaten kendin bu sorunlarla basedeceksin
annemler beni haksiz bulacaklar esim evi terkedecek kv dem esime destek cikiyor gibi dusuncelerden direk arinacaksin.
sadece sakin olmayi basar kendine ozguvenin gelecek. buda kendine inanarak asilir canim okadar kotu evlilikler varki
her ikinizde zamanla bunlara tekrar diyorum guleceksiniz esinle

Evet gulucez ilerde demistn.dedigin gibi su ofkemi yensem zaten birakip gtse de koymaz bana.tinlamam bile.az once annemler geldi.yattilar zaten gec oldu da.annem daha gelir gelmez basladi.babanin yaninda nasil gyniysn.acik secik karsilamisim.buyur burdan yak devamli mudahale ama.bunun caresini bulucam.onlar bu huylarndan vazgecmeseler de ben ofkemden bi sekilde krtlmaliyim boyle hayat gecmez hayat.dvamli mudahale.birakin beni yaa.zaten babamin surat bes karis.bisuru saklabanlk yaptm guluyorm.nese sactm ama babamin hala surati asik gel de patlama simdi
Emegimin karsiligi bile yok bugn geceydi uyudular sayma ama babam yarin baslicak bak gör sen kulagimi cekmeye.allahim yardim et.patlarsam yanarim.ona da bagriyosun bak cock tabi kacar daha biz dayanamiyrz dicekler tamam da siz sagliyosunuz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…