- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
-
- Konu Sahibi greenyellow
Akl saglgm gdio zaten tovbe tovbe gecen sefer rest cekmistm ayrilirsan ayril dmstm zaten ayrldk sayilr dmstm aslinda bu iyi hali mesela annesi coktan arayip bana nasihat vermisti ama rest cektmküstüm hatta bak arayamiyo.
Aynen kacan kovalanir gecen ki restimde de baya dgsmsti hem oniki gndr yok annmler dcek nie sakladin.yaa onu bunu birak da son kez duzeltmis gibi yapip sonra intkam alsam ben de tel kapasam gtcek babamlara anlatcak ee ben isin ixinden cikamicam.geriye tek care kaliyo gelnce sgk davranmak.smdi msj atip ortalgi dagtrsam inan suclu ben olrmsakın restini görüp o dengesiz kocan geri dönmeye kalkarsa ki koçan kovalanır genelde öyle olur sende o tekrar kabul edip sonra yine aynı teraneyi yaşama bu adamdan bi cacık olmaz defet gitsin
Tabi ki de istenmeme duygusu.artk sevmyrm onu.ya aslında arasa biraz da o senin üzerine düşse sen geri çekıceksın kendını emınım,
bence senı çıleden çıkaran bıraz da benı niye ıstemıyor duygusu.
insallah bu kadar olayın altından başka bır kadın çıkmaz
YaZdklarimi okudun bak smdi sessiz kalip gelince.bagirip cagiririm yoksa ortalik kariscak ustme gelcekler nasil kaldrcam olmazOff içim şişti babanın şarap çanağına diye başlıycam boşa kimseyede hesap vermek zorunda değilsin babanada.
Onceden deneyemedim cunku sabredemedim hep patladim.bagirdim.cagirdim son bi kere de sessiz olsam dyrm.o bana sasirsa.beni cozmeye calissa kafasi karissaEşiniz geldiğinde soğuk davranmakla hiç bir sorunu cozemezsiniz. Eminim önceki gidişlerinde de aynı yolu denemissinizdir. Cesaretiniz olmadığı müddetçe gidip gelmelerine boyun eğeceksiniz, yolu yok.
Ama sabretmeliyim iste belki de bi hafta daha gelmicek.dayanmaliyim ama nasil nasil kendimi oyalasam ve bu sefer patlamasam bagirmasamOnceden deneyemedim cunku sabredemedim hep patladim.bagirdim.cagirdim son bi kere de sessiz olsam dyrm.o bana sasirsa.beni cozmeye calissa kafasi karissa
Ben zamaninda aylarca ona en ufak seylerde bagirdim.avaz avaz ve o hep sustu aylarca sirf o hatirlar icin diyorum aslinda sussam.diyeeve gelmeyen adama nasıl bağırmadan dururum diye birşey var mı. böyle birşey söz konusu olabilir mi. evli bir insanın başka bir şehirde olup da telefonunu günlerce kapalı tutması ne demek allah aşkına. üstelik de yeni evlisiniz anladığım kadarıyla. bu adam ya evlilik haline alışamamış ve alışmaya niyeti yok ya da siz ne kadar hayır desenizde hayatında başka biri var.
Ama dyrm ki ailem hic beni ttmuyo hic.suan o kadar aci cekiyrm kiAdama bak oha hic hayatimda boyle bir evlilik gormedim.
Ne demek cekip gitmek anasina merakliysa toplasin pilini pirtini defolsun.
Inanamiorm sende oturmus sinir krizlerne girmissin gitseene tatile kafana gore takil.
Boyle agla sizla kuslukle bu isler olmaz.
Cok sacma boyle olcagina hic olmasin daha iyi.
Bide diyosun yaglasam ballasam buraya gelincemi soguk davransam.
Yahuuu adam seni birakip gidiyo umrunda bile degilsin kendine gel bence.
Ailenden neden cekiniyosun arayip soylesene beni birakip gidiyo senimi suclucaklar sacmaliga bak.
Iliskiniz cok lackalasmis kusurabkma ama liseli iliskiisi gibi.
Bagirman sacma tamamda o dahada suclu bahane aramis.
Hey allahim!
Bunu kolay kolay soylemem ama ben boyle biriyle asla evli kalmazdim. Bende evliyimm boyle bisey ne gordum, ne duydum.Ama dyrm ki ailem hic beni ttmuyo hic.suan o kadar aci cekiyrm ki
Tatile nasil gdym daha yeni gel.vr calisyrm.mesaj atmisti iste.hastaym yazip kapatti bi iki gun diil ki gnlerce kapali.kafama takmiym diyrm.ama yediremiyrm.kendime.aileme.desem.is icin gitti gercekten kmse.bni hakli gormez.dyrm smdilik sabredym sonra hersey iyi.gderken soguk.davraniym.bitsin.kmse.de.beni sucalayamasin.sana oyle.gelmistr desinler ona da
Ama canm bnm.normalde o kadar iyi biriki adeta melek.bana cok.iyi davraniyo.baski yapmaz bagrmaz hep mtlu etmeye calisir ilglenir ama kotu oldgnda da tam kotu oluyo iste gordgn gibi.Bunu kolay kolay soylemem ama ben boyle biriyle asla evli kalmazdim. Bende evliyimm boyle bisey ne gordum, ne duydum.
Arkadaslar napicam.benAma canm bnm.normalde o kadar iyi biriki adeta melek.bana cok.iyi davraniyo.baski yapmaz bagrmaz hep mtlu etmeye calisir ilglenir ama kotu oldgnda da tam kotu oluyo iste gordgn gibi.
Evet o eski knuydu ama smdi telde bagrdim cezasi ongun tel kapamak mi soyleama sen de çok suçlusun...
ne demek sokak ortasında bağırdım
Hala sehir disindamiSesimi duyan var mi.arkadaslar