- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 44
- Konu Sahibi greenyellow
Bırak gelsin ailelerle konuşun. Ailenede yanında olmalarını söyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooff off artk yazicak mecalim yok yokkkkkk
Allah askina cock gbym devamli aileee yeterrBırak gelsin ailelerle konuşun. Ailenede yanında olmalarını söyle
Askindan olen kim.bnden kacana ben niye yapisiyim ama napiym soylesene hicbisey olmams gibi mutlu mesut mu yasiympufff bezdim sizin gibi kadınlardan yaa yapışık erkeksiz yapamayan öldüm bittim aşkından diyen amaaan ne desek boş boşa zaman kaybısınız daha fazla yazıp sinirlerimi bozmayayım ne haliniz varsa görün gidin yalvarın eve getirin sonra da değer görmek için bekleyin
As
Askindan olen kim.bnden kacana ben niye yapisiyim ama napiym soylesene hicbisey olmams gibi mutlu mesut mu yasiym[/Q
kıçına tekmeyi vuracak arayıp sormayacaksın elinde mesleğinde var ne diye kahır çekiyorsun onsuz mutlu mesut yaşayacaksın hepsi bu
Cck asla dsnmem.btcek artk yeter.evde cit cikmasa beyefendi melek gibi ama bnm bklentm var beklentm.onun gibi tek derdm evse patirti olmasin yeter diilUfff niye yapisiyorsun bukadar adam daha napsin kacip kacip gidiyor telefonlar kapali. Hangi devirde yasiyoruz biraz kendi ayaklarinin uzerinde dur. Aileyi topla bu is bitti diceksin, ama yok sen cocukda yaparsin simdi.
Akl saglgm gdio zaten tovbe tovbe gecen sefer rest cekmistm ayrilirsan ayril dmstm zaten ayrldk sayilr dmstm aslinda bu iyi hali mesela annesi coktan arayip bana nasihat vermisti ama rest cektmküstüm hatta bak arayamiyo.yaw bu ne dengesızlık, adama bak estıkçe telefonlarıkapatıyor,
insan bunu flörtune yapmaz kı sız evlısınız.
sen bunca dengesızlığı çekıp hala akıl saglığım yerınde dıyebılıyorsan yat kalk şukret.
kocan normaladamı delirtır. bırak anlatsın anasına danasına az sende kararlılık gorsun.
duygusallığa kpılma ki çok zor bılıyorum ama yazık gunah sende insan evladısın.
bi restı çekebilsen arkasında da durabılsen dank edıcek adama
Ama cnm bnm is icin istanbulda anladin mi bbmlar dicek ki kizim is icin orda idrak edemiyo musun dicekler ikincisi de dicekler ki telde iki gun bagrp cagrmissin bela okumussun dicekler yine ben suclu olcamara babanı aileni herşeyi anlat herhalde evini terkedip giden adamı babanda istemez hatta ağla zırla ailene yeter bıktım psikolojim bozuldu de böyleyken böyle artık yokum daha fazla peşinden koşup kendimi küçük düşüremicem de ha hala senden yana değiller eyvallah dersin nasılsa bir gün doğruyu görürler