- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
-
- Konu Sahibi greenyellow
Kendine köpek diyeni de ilk defa duyuyorum kemik mi getircek eşiniz çalışan insansın bi otobüse git bi yere tas manmi var yapmayın y neden kendinize bunu reva görüyorsunuzBen de onu diyrm işte önceki bırakmalarında da demiştim hatta annesine demiştim tamam iyi insansiniz ama demism isterseniz dersiniz bak oğlum eşini bırakma al getir DİE.çok dedim falan dio yalan söylüyor eşim annesini hiç kırmaz ki annesi eve alman seni git dese öyle bi giderki biktim valla yaa.hatta annesi dioki naapsin kızım sen ına zamanında hep bagrmissin o düşmüş şimdi Dr sinirleri yprnmis tamam da bırakıp gidilmez diyrm naapsin burasına gelmiş falan dio.annesi normalde.bana melek gibi davranır ama ilk kez bi bağırdı bana telde ben de kapatiyrm dedim numarasını engelledi face whatshapp engelle oohh.bundan sonra ymn edrm.ben den ayrılacağını da bilsem dicem ki bundan sonra anneden tek kelime duymucam ortalığı kaynaşmasına hatta öfkeyle esyalarimi bile toplayabilirim o kaç kere gitti allahın belası bayram günü siz olsanız yaparsınız yaa köpek gibi kaldım buralarda
Evliliği bir çeşit savaş olarak mı görüyorsunuz?Kalicak yer arıyorum şimdi de düştüğünü duruma bakın sabahtan beri kara kara düşünüyorum bu savaşı ben kAznmliyim.evimiz arbyla denize onbeş dakika ne güzel her gün giderim ama o beni evde bulmasını ve arkadaşlarım da görür beni aah ahh sadece basımı sokucagim bi yer laZim
Aciz ve güçsüz anlamında dedim iste önemli olan bnm otobuse binmeyi bilmem.mi sadece beni bıraktığı na yaniyorumKendine köpek diyeni de ilk defa duyuyorum kemik mi getircek eşiniz çalışan insansın bi otobüse git bi yere tas manmi var yapmayın y neden kendinize bunu reva görüyorsunuz
Evliliği diil şuan içinde bulunduğum durumu savaş görüyorum.kötü hissediyorum.düşün esin bırakıp gidiyo ozur dileyip barismaniza rağmen hem de bayramdaEvliliği bir çeşit savaş olarak mı görüyorsunuz?
Şu an içinde bulunduğunuz durum da evliliğinize dahil değil mi? Eğer siz eşinizle yaşadıklarınızı savaş olarak görüyorsanız eşiniz de öyle görüyor olabilir. Evlilikleri bitiren en önemli etken bence huzursuzluktur. Sürekli kavga eden tartışan biriyle kimse bir hayat geçirmek istemez. Sizde durum nasıl bilmiyorum ancak başlarda ufak tefek sorunları büyütüp tartışma malzemesi haline getirdiyseniz kısa süre sonra evliliğin heyecanı mutluluğu aşk sevgi her şey biter. Savaşmak sorunlarınızı çözmez sadece ilişkinizi daha laçka bir hale getirir.Evlili
Evliliği diil şuan içinde bulunduğum durumu savaş görüyorum.kötü hissediyorum.düşün esin bırakıp gidiyo ozur dileyip barismaniza rağmen hem de bayramda
Senelik iznimde. Allah dayanma gücü versin
Yanma bacım sen değil o köpek olsun sana çık git tatile sakince düşün söyleme nerde olduğunuAciz ve güçsüz anlamında dedim iste önemli olan bnm otobuse binmeyi bilmem.mi sadece beni bıraktığı na yaniyorum
Doğru diosun dostum lackalastik ama ben yine de gitmesinden yana diilim tartışınca sncta on dakikayı geçmedi ve ozur diledik karsilikliŞu an içinde bulunduğunuz durum da evliliğinize dahil değil mi? Eğer siz eşinizle yaşadıklarınızı savaş olarak görüyorsanız eşiniz de öyle görüyor olabilir. Evlilikleri bitiren en önemli etken bence huzursuzluktur. Sürekli kavga eden tartışan biriyle kimse bir hayat geçirmek istemez. Sizde durum nasıl bilmiyorum ancak başlarda ufak tefek sorunları büyütüp tartışma malzemesi haline getirdiyseniz kısa süre sonra evliliğin heyecanı mutluluğu aşk sevgi her şey biter. Savaşmak sorunlarınızı çözmez sadece ilişkinizi daha laçka bir hale getirir.
Çok haklisin bi haftami yedi bitirdi artık gulumseme zamanı geldi sanırım haha.bak guldum sacimi da biyattim ama yakismadi yaa tenim bembayaz olsa yakışırdı siyah ama sarimtiragim tahmin etmiştim neyse bronzlasiriz yarın çıkıyorum tatile yuppi inşallah su int paketim geceye kadar idare etse. Evde kafa dinleyemem tatil lazım.bana sora istesem.de.çıkamam izinliimYanma bacım sen değil o köpek olsun sana çık git tatile sakince düşün söyleme nerde olduğunu
Seni takmayani sende takma oda annesinin dizinin dibinde otursun kuduracagi kesin kaynanna falan damı aramıyorÇok haklisin bi haftami yedi bitirdi artık gulumseme zamanı geldi sanırım haha.bak guldum sacimi da biyattim ama yakismadi yaa tenim bembayaz olsa yakışırdı siyah ama sarimtiragim tahmin etmiştim neyse bronzlasiriz yarın çıkıyorum tatile yuppi inşallah su int paketim geceye kadar idare etse. Evde kafa dinleyemem tatil lazım.bana sora istesem.de.çıkamam izinliim
aramiyo zaten engelledigimi anladı nosunu ama oğlunu engellwmwdim.bi guncuk aramisti oğlu da o kadar.içim karardı yine valla akşam akşam cildiricam yaa kardeşime de yazık oldu burada kaldı ya dayanamicam açıp ayrılıyorum mu desemSeni takmayani sende takma oda annesinin dizinin dibinde otursun kuduracagi kesin kaynanna falan damı aramıyor
Gel yüz yüze konuşalım de eğer ısrar eders e soyle diye o zaman soylersin bakttin tinlamiyor sende tinlamaArami
aramiyo zaten engelledigimi anladı nosunu ama oğlunu engellwmwdim.bi guncuk aramisti oğlu da o kadar.içim karardı yine valla akşam akşam cildiricam yaa kardeşime de yazık oldu burada kaldı ya dayanamicam açıp ayrılıyorum mu desem
Evet ama uç beş gün sonra sırf meraktan ev cikagelirse DİE tedirginim ben artık gidyrm dostlarGel yüz yüze konuşalım de eğer ısrar eders e soyle diye o zaman soylersin bakttin tinlamiyor sende tinlama
yani git kafanı dinle o adamdan bi, cacık olmazEvet ama uç beş gün sonra sırf meraktan ev cikagelirse DİE tedirginim ben artık gidyrm dostlarTatile.icimden gelmez de gidyrm. Evde otrmaktan iyi olucagimi düşünüyor um gunler ne çabuk geçti tam yedi gün oldu sukur ki kardeşim vardı destek olmuş oldu bana.belki de telimi kapatirim çünkü geldiğinde şak DİE ulaşması sınır bozucu
Amin insallah.baksana annemleri aramis anasi.kardesim soyledi.allahim yarabbim.kesin annemlere sikayet ettiler beni.yaa annemleri aricagina oglunu eve gondersene ara bozucuyani git kafanı dinle o adamdan bi, cacık olmaz
garip bi evlilik anlayışı var allah kolaylık versin
enerji depola
hayırlısı neyse o olsun senin için
Evet.zaten bi onceki kacisindan gardolabu bos dha kolay kaciyo aah ahhevden kaçmaya bahane arıyor bence eşiniz.
bırak bu çocugu anası büyütsünAmin insallah.baksana annemleri aramis anasi.kardesim soyledi.allahim yarabbim.kesin annemlere sikayet ettiler beni.yaa annemleri aricagina oglunu eve gondersene ara bozucu
o gününü gün ediyor sen neden üzülüyon boşver biraz burnu sürtsün bakalım nasıl oluyormuşEvet .kardesim bile ayril dedi baksana isim gucum yok da anneme haber verip onlarin merakini gidericem.yok oyle bedavacilik.daha on gun daha acmixam o teli.merakliysa eve gelip bakar.zehir etti tatilimi