esim evi terk etti

Tatilden kastim senelik iznimdeyum de burada bıraktı gitti alirs a giderim dedim ama bayramda alza da kabul etmem bitti artık oniki gün iznim var allah kahretmesin emi
Geldiğinde ya sus pus olup mesafeli olucam ya da bu anlik öfkeyle bosaniyorum senden dicem ama ya ona koymassa zor bu durum işte.evlenmeden ince nasıl yalvariyodu naptm.ben yaa allahım yarabbim.allah pişman ettirsin onu

canim yaa su bayramda yasadiklarina bak hele... kizip karisini bayram gunu birakip giden kocami olurmus allasen cok komik geldi bana. enteresan tarafi tamam kizdin git bir iki saat dolas disarda sakinles gel evi tamamen terk etmek ne???? ben olsam ananla bundan sonraki hayatinda mutlulukar dilerim der telefonu tamamen kapatirim....
not: siz sevgili degil essiniz artik bunu idrak edememis kocaniz

bugüne kadar uç dort kere yaptı bırakıp gitti sebebi ne olursa olsun bırakıp gidilmez tabi.ama önceden ben ufacık şeyleri büyütüp saatlerce kavga edip bağırıp çağıran bi tiptim o yüzden suç benimdi ve çekmek zrnda diildi uv haftadır alttan aliyrm eZik.gibiyim allah belasını vermesin bayram günü.uç dakikayı geçmedi be tartismamiz ozur diledik bitti işte nie gidiyorsun ............snshsjdbsjsjdbdsjdkdnd

Geli
Geliyorum DİE mesaj atsana dimi nefret ediyrm.huyuna gidince melek gibi bana karicim karicim diyen bi tip ama yetti yetti

Yernde olsam ne telfonlarına çıkarım ne msjlarına cwp verrim.
Zayıf noktanızı bulmuş ve hep böyle üzecek szi. Geldiğinde ne tatili yernde olsam yüzüne bakmam. Bi süre süründürrm. Sakın taviz vermeyin yoksa hep yapar bunu

Geli

Geliyorum DİE mesaj atsana dimi nefret ediyrm.huyuna gidince melek gibi bana karicim karicim diyen bi tip ama yetti yetti
Kocan seni annesine goturmemek için bahane bulmuş..bence orda başka birileri var...seninle gitmemek içinde kavga sonları gidiyor sen daha bekle bekle...

Kocan seni annesine goturmemek için bahane bulmuş..bence orda başka birileri var...seninle gitmemek içinde kavga sonları gidiyor sen daha bekle bekle...
Anneme gtrmmk ici n diil inan bu zamana kadar uç dort kere yaptı hırsını aliyo bilmiyrm amacını her gunum zehir mi olucak yaa

Evet işte ona ders vermeliyim yrin veya en fazla salı zaten mecbur gidicem burdan dyrm yaa küçük yer görürler beni ve onfun sonra gelirse bulamasin beni ama gelmez tellere hayatta bakmam ama zaten aradığı yok

Bu nasil evlilik?Bu nasil koca? Bu nasil kayinvalide? Ikisi hayatindan memnun ki arayi bulabilirdi.Yapmadigina gore keyifleri yerinde.Sen de sinirden kuduruyosun.Gitsene biyerlere sende kafan dagilsin.

Bu nasil evlilik?Bu nasil koca? Bu nasil kayinvalide? Ikisi hayatindan memnun ki arayi bulabilirdi.Yapmadigina gore keyifleri yerinde.Sen de sinirden kuduruyosun.Gitsene biyerlere sende kafan dagilsin.
Evet gidicem kardesimle otryruz yarın en fazla salı gidicem i ternetten ucuz pansiyon arıyorum on iki gün kalıp kafmi dagititim dimi bana en iyi gelicek olan deniz tatili yoksa istesem de gidemem senelik iznim bitiyo
Pansiyon da hiç kalmasın galiba arastryrm fiyatları buraya yakın şehire gidicem ise donusum kolay olsun.sacimi da siyaha boyaticam

Bulursunuz ucuza tabiki.Firsat sitelerine bakin.Orda daha ucuza getirirsiniz.Biraz kararli olun.Esinizle aranizda 10 yas varmis.Sanirim bu bile etkiliyor size olan tavirlarini.

Yenilerek orta yolu bulmak istemiyorlar oraya gidip ısmarladığı yaa kardeşiyle gelsin DİE.e bi de mesaj yazdı.kapa su teli DİE engellediğini için.o yüzden savaşı o kazanıp sanio.bana tek mesaj atsa affedicem ya da gelse ama gel seydiii.bitti artık bayramın hatri da bitti.ben sana soyluyim geleceğini hiç sanmıyorum yüzde bi ihtimal ne zaman biliyo musun belki on gün sonra işte tatilimi n bitmesine bi gün kala falan.o da öldü m mu DİE ama aramiyo ki kafam çok karisik gelmez zaten burada olmucam.bunalimdayim DİE eve kapatanam kendimi deniz tatili yapmam lazım yanicam sacimi da boyaticam.bikinimi giyip guneslenicem yuregime su serper bu durum umarım

Kıymetim
Bulursunuz ucuza tabiki.Firsat sitelerine bakin.Orda daha ucuza getirirsiniz.Biraz kararli olun.Esinizle aranizda 10 yas varmis.Sanirim bu bile etkiliyor size olan tavirlarini.
Evet ben kiymtmi bilir sandım ama yasitim.olsa daha iyiymis başka biri.en önemlisi kafa denklifiymis meğer kadir kıymetin bilinmedi

Kalicak yer arıyorum şimdi de düştüğünü duruma bakın sabahtan beri kara kara düşünüyorum bu savaşı ben kAznmliyim.evimiz arbyla denize onbeş dakika ne güzel her gün giderim ama o beni evde bulmasını ve arkadaşlarım da görür beni aah ahh sadece basımı sokucagim bi yer laZim

Bir kere de sen terk et evi ve giderken de öyle değil böyle terkedilir diyerek git bakalım nasıl oluyormuş git birkaç gün tatil yap kafanı dinle

Bir kere de sen terk et evi ve giderken de öyle değil böyle terkedilir diyerek git bakalım nasıl oluyormuş git birkaç gün tatil yap kafanı dinle
Bugün ya da yarın çıkıyorum tatile.evim o kadar yakın ama denize burdan uzaklaşmam lazım dün geceden beri düşünüyorum gidicek yer buldum int pketim bitmek üzere gitmeden almam lazım yorumlariniz için.kuaföre gidicem şimdi saclarimi biyatmaya ins guzel olur

Zaten b
Zaten ben calistigm için gidemiyodum ama şuan fırsat bu fırsat onun ise uc ay tatili var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…