- 18 Temmuz 2015
- 132
- 8
- 37
- Konu Sahibi greenyellow
Amin canim yaaeşinin böyle gitmekle yaptığı hiç doğru değil ama senin eşine sokakta bağırmanda hiç hoş değil canım.
inş sorununuz çözülür gönlüne göre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim yaaeşinin böyle gitmekle yaptığı hiç doğru değil ama senin eşine sokakta bağırmanda hiç hoş değil canım.
inş sorununuz çözülür gönlüne göre.
Annesinin yanına gittiOzurdıledınız affettı sarıldı ama sonra bu elindeki olayı kullanıp kustu gıttı bence nereye gitti kimin yanına gitti bunları dusun tatılden ziyade.. Surekli gidiyor diyorsun bi ögren bakalım ..
evet düşünmemek lzim bende kabahatkaç yaşındasınız bilmiyorum
@fevaran3425 in demek istediği ve benim de aynı şekilde düşündüğüm şey şu:
insan sürekli kendisini bırakıp şehir dışına giden bir adam için dönüp beni tatile götürse giderim der mi? telefon etse açmasam merak eder der mi?
gitmeyi adet haline getiren birine ağlayıp, yalvarıp gitme denmez
maddi gücün var mı?
varsa çek git kendin tatile, bak o zaman nasıl düşüyor peşine
ezdirtme kendini bu kadar
kavgada kimin hatalı olduğu önemli değil
bu kadar küçük kavgalarda insan eşini bırakıp hem de şehir dışına gider mi
Annesinin yanında aah ahheşin evi terketti nerde olduğunu bilmiyorsun günlerce aramadı, üstelik bu ilk de değil doğru anlamışım dimi
bu adam las vegasta da olabilir van gölünde de, hatta bir sevgilisi olabilir ara ara olmadık şeylerden kavga çıkartıp onun yanına kaçıyodur olamaz mı
Annesinin yanına gitti
eşin evi terketti nerde olduğunu bilmiyorsun günlerce aramadı, üstelik bu ilk de değil doğru anlamışım dimi
bu adam las vegasta da olabilir van gölünde de, hatta bir sevgilisi olabilir ara ara olmadık şeylerden kavga çıkartıp onun yanına kaçıyodur olamaz mı
Annesi de onu desteklyo cnm.bnm.burasına grlmis dio yoksa anasını dinlerdiNeden barıştığınız halde bayram gunu sen tatıle falan cıkmayı beklerken basıp gidio. Annesi sormuyor mu karın nerede? Annesini arasana sor, size tek gelmesinin gerekçesi olarak ne söyledi de sor bunu anlaşılır ztn bişiler az cok
evet ben kendim basimin cresine bakarım bananeBenim de aklima bu geldi.
En olmadi kacamak adi altinda farkli insanlarla ara ara sozde kafa tatili yapiyor gibi.
Konu sahibi arkadasim, dondugunde eve alma. Baslarim bayram tatiline de kendin yap tatilini.
annesi demiyo mu sen niye geliyorsun ikide bir diye
Annesi de o
Annesi de onu desteklyo cnm.bnm.burasına grlmis dio yoksa anasını dinlerdi
Sen bundan snr en az zarar ile o adamdan kurtulmaya bak şuan eşine çok sinir oldum açma telefonları falan da bence ztn arasa arasa bir bilemedin iki kere arar.. Şuan sana yapılan büyük haksızlık ben yerinde olsam önce bir tatile cıkardım geldiginde kapı duvar görsün bakalım sana küstüm gittim seni gibi dersin ama o şuan annesinde degil ben öyle hissediyorum ve senin bunu ıspatlaman lazım o dönmeden ara bişiler yap kolu komşu birsiy yokmu orda ögrenecegin kimseler veya telefonundan bul neredeymiş yani artık teknoloji var düş biraz peşine kendisini senden daha akıllı sanmasın ve emnim degil de ..!!!
Ben dışarı çıktım akşama yazicam işallahValla allah razı olsun hepinizden ayrı ayrı .hep beraber bu işin içinden çıkalım ooohhhhhhh
Annesinun yanında.kardesimle knustularYuhhh . Pardonda şehir dışında nereye gttiğni biliyo musun. Yada bildiğine emin misin. Bnce sen önce bunu sorgula
Tatilden kastim senelik iznimdeyum de burada bıraktı gitti alirs a giderim dedim ama bayramda alza da kabul etmem bitti artık oniki gün iznim var allah kahretmesin emiAdam sizi birakip gitmis daha gelsin tatile cikarsin derdindesiniz.
Bence bi sure.mesafeli.olun..