esim evi terk etti

Evey
kaç yaşındasınız bilmiyorum
@fevaran3425 in demek istediği ve benim de aynı şekilde düşündüğüm şey şu:
insan sürekli kendisini bırakıp şehir dışına giden bir adam için dönüp beni tatile götürse giderim der mi? telefon etse açmasam merak eder der mi?
gitmeyi adet haline getiren birine ağlayıp, yalvarıp gitme denmez
maddi gücün var mı?
varsa çek git kendin tatile, bak o zaman nasıl düşüyor peşine
ezdirtme kendini bu kadar

kavgada kimin hatalı olduğu önemli değil
bu kadar küçük kavgalarda insan eşini bırakıp hem de şehir dışına gider mi
evet düşünmemek lzim bende kabahat

eşin evi terketti nerde olduğunu bilmiyorsun günlerce aramadı, üstelik bu ilk de değil doğru anlamışım dimi

bu adam las vegasta da olabilir van gölünde de, hatta bir sevgilisi olabilir ara ara olmadık şeylerden kavga çıkartıp onun yanına kaçıyodur olamaz mı

Benim de aklima bu geldi.
En olmadi kacamak adi altinda farkli insanlarla ara ara sozde kafa tatili yapiyor gibi.

Konu sahibi arkadasim, dondugunde eve alma. Baslarim bayram tatiline de kendin yap tatilini.

Annesi de o
Neden barıştığınız halde bayram gunu sen tatıle falan cıkmayı beklerken basıp gidio. Annesi sormuyor mu karın nerede? Annesini arasana sor, size tek gelmesinin gerekçesi olarak ne söyledi de sor bunu anlaşılır ztn bişiler az cok
Annesi de onu desteklyo cnm.bnm.burasına grlmis dio yoksa anasını dinlerdi

Evet bence de lniyim eve bakalım doğru valla be kendi basimin cresine bakarım.
Benim de aklima bu geldi.
En olmadi kacamak adi altinda farkli insanlarla ara ara sozde kafa tatili yapiyor gibi.

Konu sahibi arkadasim, dondugunde eve alma. Baslarim bayram tatiline de kendin yap tatilini.
evet ben kendim basimin cresine bakarım banane

Annesi de o

Annesi de onu desteklyo cnm.bnm.burasına grlmis dio yoksa anasını dinlerdi

Sen bundan snr en az zarar ile o adamdan kurtulmaya bak şuan eşine çok sinir oldum açma telefonları falan da bence ztn arasa arasa bir bilemedin iki kere arar.. Şuan sana yapılan büyük haksızlık ben yerinde olsam önce bir tatile cıkardım geldiginde kapı duvar görsün bakalım sana küstüm gittim seni gibi dersin ama o şuan annesinde degil ben öyle hissediyorum ve senin bunu ıspatlaman lazım o dönmeden ara bişiler yap kolu komşu birsiy yokmu orda ögrenecegin kimseler veya telefonundan bul neredeymiş yani artık teknoloji var düş biraz peşine kendisini senden daha akıllı sanmasın ve emnim degil de ..!!!

Valla annesinde
Sen bundan snr en az zarar ile o adamdan kurtulmaya bak şuan eşine çok sinir oldum açma telefonları falan da bence ztn arasa arasa bir bilemedin iki kere arar.. Şuan sana yapılan büyük haksızlık ben yerinde olsam önce bir tatile cıkardım geldiginde kapı duvar görsün bakalım sana küstüm gittim seni gibi dersin ama o şuan annesinde degil ben öyle hissediyorum ve senin bunu ıspatlaman lazım o dönmeden ara bişiler yap kolu komşu birsiy yokmu orda ögrenecegin kimseler veya telefonundan bul neredeymiş yani artık teknoloji var düş biraz peşine kendisini senden daha akıllı sanmasın ve emnim degil de ..!!!

Yuhhh . Pardonda şehir dışında nereye gttiğni biliyo musun. Yada bildiğine emin misin. Bnce sen önce bunu sorgula

Adam sizi birakip gitmis daha gelsin tatile cikarsin derdindesiniz.
Bence bi sure.mesafeli.olun..
Tatilden kastim senelik iznimdeyum de burada bıraktı gitti alirs a giderim dedim ama bayramda alza da kabul etmem bitti artık oniki gün iznim var allah kahretmesin emi

X