- 18 Temmuz 2015
- 132
- 8
- 37
-
- Konu Sahibi greenyellow
Evet de on gundur teli kapali tatil yapio resmen anasiyla is bahanesyleHala sehir disindami
Nasil bekliym nasil.ne kadar zorrr anlamiyomusn on gun oldu onn bayilicammOtur kır dizini bekle. Yapacağın yapmak istediğin o belli yani burdan. Yok melek gibi insan vs diye bahsettiğinize göre. Me diyelim artık size biz
Bilmiyorum cokmu uzerine gidiyorsunuz isiniz yoksa sizde gidin yaninaEvet de on gundur teli kapali tatil yapio resmen anasiyla is bahanesyle
Ama yeni kullandm iznimi.azack kaldi ve annemler gelicek.bi iki gune.yaa ben nasl evllgimi kurtaricam ki on gun beni birakmayi da gectim telini kapatan biriyle nasil devam edebilvem.edebilecek olan var mu biri de evet dese sasarimBilmiyorum cokmu uzerine gidiyorsunuz isiniz yoksa sizde gidin yanina
Hic konusmadiniz mi neden boyle yaptigini artik evli oldugunu bilmesi lazim annenler baska yerde mi oturuyorAma yeni kullandm iznimi.azack kaldi ve annemler gelicek.bi iki gune.yaa ben nasl evllgimi kurtaricam ki on gun beni birakmayi da gectim telini kapatan biriyle nasil devam edebilvem.edebilecek olan var mu biri de evet dese sasarim
boşanma dilekçesi gönder, gelirse senindir, gelmezse annesinindir.Ama yeni kullandm iznimi.azack kaldi ve annemler gelicek.bi iki gune.yaa ben nasl evllgimi kurtaricam ki on gun beni birakmayi da gectim telini kapatan biriyle nasil devam edebilvem.edebilecek olan var mu biri de evet dese sasarim
Dgru ama son bi sans vermiym.mi.senceboşanma dilekçesi gönder, gelirse senindir, gelmezse annesinindir.
geçmişinizi bilmediğim için kesin bir şey söyleyemem.Dgru ama son bi sans vermiym.mi.sence
Aah ahh aynilarini ben de dusundm.koca olamamis ki zaten annesine siginiyo iste.omur.boyu da olamicak cnku zaten ogretmengeçmişinizi bilmediğim için kesin bir şey söyleyemem.
eşim öfke anında evi terketmeye kalkıştığında genelde karışmam çünkü 1-2 saat hava alır gelir ama şehir dışına gidip, bir de üstüne telefon kapatıp, annesinin koynuna sığınırsa eve almam bir daha. evin kilidi falan değişir.
o koca olamamış hala ana kuzusu. demek ki annesi göndermiyor gelemiyor diye düşünürüm. baba olursa eyvah.
çoluk çocuk ortada kalırsınız.
Ama annmler de hep onu ttuyo beni kavgaci gruyo.kmse bana hak vermiyo zorla nasil idare edym bn istemezmiym yuvam yikilmasin isin icinden cikamyrmAah ahh aynilarini ben de dusundm.koca olamamis ki zaten annesine siginiyo iste.omur.boyu da olamicak cnku zaten ogretmen
Yazlari.bos.devamli annesine.gtcek bahanelerle.ben boyle yasayamam.annesi buraya yollasa bari.tmm ben sucluym.bagrdm cagrdm ama bi fun bagrdm die onbir gun tel kapamasi baya anormal.hastym die.mesaj atmis yalanci allah bldgi gbi yapsn
millete bakmayın siz. ömür size ait.Ama annmler de hep onu ttuyo beni kavgaci gruyo.kmse bana hak vermiyo zorla nasil idare edym bn istemezmiym yuvam yikilmasin isin icinden cikamyrm
hadi kavgalarınızdan bıktı annesine sığındı diyelim.Aah ahh aynilarini ben de dusundm.koca olamamis ki zaten annesine siginiyo iste.omur.boyu da olamicak cnku zaten ogretmen
Yazlari.bos.devamli annesine.gtcek bahanelerle.ben boyle yasayamam.annesi buraya yollasa bari.tmm ben sucluym.bagrdm cagrdm ama bi fun bagrdm die onbir gun tel kapamasi baya anormal.hastym die.mesaj atmis yalanci allah bldgi gbi yapsn
Cok haklisin ama.gevenler de de oldu yeni toparlandik babm beni ariyomillete bakmayın siz. ömür size ait.
ben bu adamla her türlü devam ederim, seviyorum, idare ederim, katlanırım diyorsanız kimse bir şey diyemez.
ama bana gençliğime yazık, ben de mutlu olmak, aile olmak istiyorum, ayrılmam en iyisi diyorsanız yine kimsenin bir şey demeye hakkı yok.
kendi evliliğinize bir yabancı gibi dışardan objektif bakmaya çalışın hatanızla sevabınızla.
klasik artı eksi çizelgesi hazırlayın.
kararınızı acele etmeden sakince düşünerek verin.
hayat sizin, karar sizin.
Ozluyo ama akli sira bana ders vrmeye calisiyo bi daha bagrp cagrmiym diye.normalde melek gbi davraniyo ama kavgaya gelemiyo iste signip anasina kaciyo.smdi bagrp ayrlsam suclu olmak istemyrm.kendimi insanlara kanitlamak istyrumhadi kavgalarınızdan bıktı annesine sığındı diyelim.
hiç mi sevmiyor sizi,bir de vicdan azabı çekin diye hasta yalanını söylüyor. hiç mi özlemiyor?
sizi sevdiğine, karısı, ailesi olarak gördüğüne emin misiniz?
Yaa ben de size tamamen katiliyorum harfiyen inanin ama ne yapabilirim boyle oldu.gelmiyo da teli de acmiyo affdilmez zaten cok cok sacma cok.ama intkam almak istyrm napiym acabayahu bizim türk kadinlari ne kadarda yurtdisinda yasayan kadinlara benzemis bazen yazilanlari okurken sasip kaliyorum inaninki... Ne demek kücük bir kavgada evi terk edip gitmek?? Her ne sebeple kavga ederseniz edin bir adam evi nasil birakip gider ??? Ve bir bayan buna nasil göz yumar ben hala anlayamiyorum kizlar... Bende esimle cok kavga ederim ama birakin esimin evi terk etmesini yanimdan ayrilmaz bile ve kavgadan en fazla 1 saat sonra direk barisiriz... Ilginc bir iliskiymis sizinki.... Bu Benim görüsüm tabiki bu herkesin kendi düsünceleri farklidir....
ben sizden daha kötü kavgacıyımdır emin olun. annem asla benim tarafımı tutmaz, muhakkak haketmişsindir der. üstelik ev hanımıyım. yeri geldiğinde öfkeden tabak çanak kırmışımdır, eşimi evden kovmuşumdur (gitmedi hiç istisnalar haricinde).Ozluyo ama akli sira bana ders vrmeye calisiyo bi daha bagrp cagrmiym diye.normalde melek gbi davraniyo ama kavgaya gelemiyo iste signip anasina kaciyo.smdi bagrp ayrlsam suclu olmak istemyrm.kendimi insanlara kanitlamak istyrum
Yaa ben de size tamamen katiliyorum harfiyen inanin ama ne yapabilirim boyle oldu.gelmiyo da teli de acmiyo affdilmez zaten cok cok sacma cok.ama intkam almak istyrm napiym acaba
öncelikle siz öfke kontrol sorununuz var mı, bunun için uzman yardımı alın.Yaa ben de size tamamen katiliyorum harfiyen inanin ama ne yapabilirim boyle oldu.gelmiyo da teli de acmiyo affdilmez zaten cok cok sacma cok.ama intkam almak istyrm napiym acaba