- 30 Mart 2009
- 14.583
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.204
- 1.123
- Konu Sahibi yakamozmisali
-
Burada işi var çalışıyor belki de gideceği bir arkadaşı yoktu çünkü önceki tartışmada gittiği Arkadaşı evlendi ona gidemezdiNeden ailesinin yanına, arkadaşına gitmek yerine daire kiraladı? Bence başka Bi kadın var...
O kadın annesi.Neden ailesinin yanına, arkadaşına gitmek yerine daire kiraladı? Bence başka Bi kadın var...
Allah akıl fikir versin. Oğlum yuvanı bozma diyeceği yerde ön ayak mı olmuşEvet oğlu dışarıda kalıyor diye eşimin annesi buraya gelip oğluna burada kiralık ev tutmuş içindeki eşyaları da Ankara’da evleri var oradan getirtmişler
Ben ne dersem o olacak benim sözümden çıkılmayacak diyor birde burada ikinci evliliğini yapan bir ortak akrabamız var onun eşi kocasının her dediğini yapıyormuş eşini mutlu etmeye çalışıyormuş. Sende onun gibi olabilirsin diyorO kadın annesi.Süt kuzularında o kadar bile vizyon olmaz. Tek dertleri analarının bir yaşa kadar sunduğu hizmeti artı olarak seks hizmeti alacak şekilde devam ettirebilecekleri bir kadın bulmak.
Olamam, git olanını bul de.Ben ne dersem o olacak benim sözümden çıkılmayacak diyor birde burada ikinci evliliğini yapan bir ortak akrabamız var onun eşi kocasının her dediğini yapıyormuş eşini mutlu etmeye çalışıyormuş. Sende onun gibi olabilirsin diyor
Her şey bence eşimin annesinin başının altından çıkıyor beni kötü anlatıyor annesine gibi geliyorAllah akıl fikir versin. Oğlum yuvanı bozma diyeceği yerde ön ayak mı olmuş
Her şey bence eşimin annesinin başının altından çıkıyor beni kötü anlatıyor annesine gibi geliyor
Bu devrin süt kuzularından bile korkacaksın. Zorunalan, aysel gibiler çok.O kadın annesi.Süt kuzularında o kadar bile vizyon olmaz. Tek dertleri analarının bir yaşa kadar sunduğu hizmeti artı olarak seks hizmeti alacak şekilde devam ettirebilecekleri bir kadın bulmak.
Aysel alsın Zorunlu alsın bela etsin başına bana ne? Onlar ile bir kefede olamam, sırf kocasız kalmim, Aysele Zorunlu ya kaptirmim diye böylesi dağ ayısını çekemem. Aysel ve Zorunlu ile rekabete girecek kadar kendime saygımı yitirmedim.Bu devrin süt kuzularından bile korkacaksın. Zorunalan, aysel gibiler çok.
Bi insan eşini bıraktı eyvallah çocuğunu neden bırakır sormaz aklım almıyor. Yatak döşek öncesinde evde ayrı, ne haltlar karıştırdığı belli değil.
Hayatımda sizin kadar kendini hiç gören, ezdiren, ailesini ayaklar altına alan birini hiç görmemiştim.Annemin bir şey yaptığı yok İnan ki önceki tartışmamızda aileler bir araya gelindi eşimin annesi ben sana oğlumu yedirmem vs, ben hamileyken eşimin annesinin yemeğini yemedim diye eşimin annesi benim anneme ben yemek yaptım yemedi falan dedi annemde beni savundu belki de ondan. Birde annem benim yanıma gelirken eşimin annesine haber vermeden geliyormuş buna kızmışlar.
En azından bu hatayı tekrarlamayın öz saygınızı yitirmeyin. Ne güzel zorluk çıkartmadan başka eve geçmiş bile davayı siz açın ve rahat bi hayata geçiş yapın kimseden zorla özür dilemediğiniz boyunduruk altında hissetmediğiniz hor görülmediğiniz bir hayataBende döneceğini sanmıyorum önceki evden gidişinde bile ben konuşmak istedim direttim şart sundu ben ne dersem o olacak benim sözüm kanun olacak. Ailemden özür dileyeceksin vs hepsini kabul ettim annesinden özür diledim ne için dilediğimi bilmeden sırf bir şeyler yoluna girsin diye. Ama olmadı
Ailemle Gönlünden gelerek konuşuyorsa konuşsun istemiyorsa konuşmasın diye düşünüyordumHayatımda sizin kadar kendini hiç gören, ezdiren, ailesini ayaklar altına alan birini hiç görmemiştim.
Kocanızdan da mi burnunuz yanmıyor annesi için evi terketmiş, siz annenizle konusmamasinibile takmıyorsunuz. Çoktan tekmeyi basmalıydınız.
Ben annesine eşim söylesin istedim diğer türlü ben konuşmaya çalışırsam aramızda tartışma çıkar tatsızlık olur dedim zaten eşimin annesiyle de anlaşamıyoruz o yüzdenAnnesi gelsin deneyelim demekle hata etmişsiniz
Bence bakıcıyı geri çağırın anneye de uygun bir dille bakıcı gelecek deyin.
Delil olarak ne sunacağım kiSöyle dava açsın boşanın, evden gittiği için ağır kusurlu, delilleri toplayın sakın geri adım atmayın, böyle yaparak sizi pes ettirmeye çalışıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?