- Konu Sahibi yakamozmisali
-
Kocası yok mu? Sen ne yapıyorsun, dur diyen biri yok mu?Kesinlikle ama annesini ben bir gün önce arıyorum telefonda bana bir şey demiyor sonraki gün burada bitiyor ve ev açıyor oğluna
Şuan bebeğin masraflaeının yarısını karşılıyorTedbir nafakasına başvur, boşanmasan da daha sonuçlanana kadar ödemek zorunda.
Maalesef kocasını da o yönetiyor her şey kaynanamdan sorumluKocası yok mu? Sen ne yapıyorsun, dur diyen biri yok mu?
Başkasınin basini yakacak yazik bulacagi kisiye. Sen kurtul bunlardan kendi hayatina bak, kimi bulmus bulmamis seni hic ilgilendirmesin.Allah birilerini çıkarır ikimizinde karşısına diyor annesi başka bir kadın bulur bence boş bırakmaz
İnanamiyorum size. Gidin boşanma davası açın, kabul ederse boşanın, etmezse "benim sözüm kanun olursa tekrar deneme ihtimalimiz var" deyin.Bende döneceğini sanmıyorum önceki evden gidişinde bile ben konuşmak istedim direttim şart sundu ben ne dersem o olacak benim sözüm kanun olacak. Ailemden özür dileyeceksin vs hepsini kabul ettim annesinden özür diledim ne için dilediğimi bilmeden sırf bir şeyler yoluna girsin diye. Ama olmadı
Bir erkegin cocugu icin hastayken veya degilken uykusuz kalması,ilgilenmesi karısına destek degil babalıgının kalitesidir.Sizi gectim, cocuguna babalık vazifesini yapmayan bir adam icin fikir mi istiyorsunuz?Bu sefer de çocuk hastalandı gece ilgilenilmesi gerekiyordu 3 gece uykusuzluktan sonra eşime söyledim ben gece kalkamam vs. Dedi. Ardından kiralık ev tuttuğunu söyleyip eşyalarını toplayıp yine evden gitti 2 ay oluyor çocuğunu bile görmeye gelmedi doğum gününü yaptık ona da gelmed
Yanlarına kadar gittim annesiyle konuştum değişen bir şey olmadı.
İlk mesajımı bunu okumdan yazmıştım.Bende döneceğini sanmıyorum önceki evden gidişinde bile ben konuşmak istedim direttim şart sundu ben ne dersem o olacak benim sözüm kanun olacak. Ailemden özür dileyeceksin vs hepsini kabul ettim annesinden özür diledim ne için dilediğimi bilmeden sırf bir şeyler yoluna girsin diye. Ama olmadı
Adam gibi boşanma davasını açsın sonra ne halt yiyorsa yesin. Gerçekten ne yapmak istediğine anlam veremiyorum süründürmeye çalışıyor benceİnanamiyorum size. Gidin boşanma davası açın, kabul ederse boşanın, etmezse "benim sözüm kanun olursa tekrar deneme ihtimalimiz var" deyin.
Senin elin ayağın yok mu? Sen aç?Adam gibi boşanma davasını açsın sonra ne halt yiyorsa yesin. Gerçekten ne yapmak istediğine anlam veremiyorum süründürmeye çalışıyor bence
erkekler boşanma davalarında biraz genel olarak çok haklı görülmüyor.Boşanmak gerçekten bana çok ağır geliyor ama boşanmayı bu kadar çok isterken neden o açmıyor anlamıyorum
Ya kardeşim sanane Allah aşkına neden açıp açmadığından, adam hasta çocuğuna bir gün bakmaktan aciz, bir şeyleri bahane etmiş ortada ciddi bir sorun bile yok. Boşanma davasını siz açın. Ne bekliyorsunuz anlamadım adamın ne halt ettiği bile belirsizBoşanmak gerçekten bana çok ağır geliyor ama boşanmayı bu kadar çok isterken neden o açmıyor anlamıyorum
Adam gibi boşanma davasını açsın sonra ne halt yiyorsa yesin. Gerçekten ne yapmak istediğine anlam veremiyorum süründürmeye çalışıyor bence
sizin aranızda çok ama çok uçurumlar oluşmuş.Evet annesi gittikten sonra bana tavır aldı bende ona karşı tavır aldım benden borçlar için para istemek zorunda kaldı. O zaman bile hesap numarası bu .... TL gönder dedi. Bu ne borcu falan dedim sonra telefonla arıyor bende eve gidince konuşalım dedim senden bir şey istemiyorum dedi sinirlendi evde tripli takıldı odaları ayırdı
İyi davranmaya çalışıyorum düşman gibi değildim ki köye gidiyorduk annesigillerle beraberdik büyük bir saygısızlığım olmadı sadece çok sık görüşmezdik o kadarerkekler boşanma davalarında biraz genel olarak çok haklı görülmüyor.
yani ülkemizde hep mağdur kadınlar olduğu için yasalar da hep kadınlara yönelik. eğer bunun bilincindeyse sonunda haksız çıkmaktan korktuğu için açmıyor olabilir.
bunun dışında burda gördüğüm çok net bir şey var. erkekler annesine iyi davranmayan kadından soğuğuyor.
yani yarın bir gün evlenirsem aklıma küpe olsun diye yazıyorum buraya.
ne olursa olsun anneyi hiç sevmesen de politikte olsa iyi davranıyormuş gibi yapmalısın. ben bu kk da bunu gördüm
Ya da en başından sevgisi yoktusizin aranızda çok ama çok uçurumlar oluşmuş.
yani nasıl desem. bu adam sizinle konuşmak dahi istemiyor. acaba aradaki sevgi mi bitti?
Yooo herşeyden kaynana sorumlu değil, karakteri ve kişiliği oturmamış oğlu sorumlu.Maalesef kocasını da o yönetiyor her şey kaynanamdan sorumlu
Evet gerçekten dengesiz birde bana sen beni oyalıyorsun dedi boşanma konusunda bende seni oyalamıyorum çok istiyorsan sen git aç davayı dedimYa kardeşim sanane Allah aşkına neden açıp açmadığından, adam hasta çocuğuna bir gün bakmaktan aciz, bir şeyleri bahane etmiş ortada ciddi bir sorun bile yok. Boşanma davasını siz açın. Ne bekliyorsunuz anlamadım adamın ne halt ettiği bile belirsiz
Bence de annesiyle aramızdaki dengeyi hiçbir zaman sağlayamadıYooo herşeyden kaynana sorumlu değil, karakteri ve kişiliği oturmamış oğlu sorumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?