- 22 Kasım 2021
- 85
- 87
- 3
- Konu Sahibi yakamozmisali
-
Seni sindirmeye çalışan bir adet file çanta anasından plesantası kesilmemiş hanzo bir eşin var. Yapman gereken davayı açıp boşanmak çocuğu hastalandığı halde bile ilgilenmeyen bir erkekten bahsediyorsun evi sürekli terk edip giden bir tipten. Bu daha büyümemiş ki sana eş çocuğuna baba olsun. Boşa vur tekmeyi acıma.Merhaba. 2019 yılında eşimle evlendik aynı köylüyüz aynı toprağız ben ve eşim çalışıyoruz. Bundan yaklaşık 2 ay önce eşimle aramızda tartışma oldu bebeğimiz var bakıcı bakıyordu başlarda öyle anlaştık eşimle daha sonra eşimin annesi bakmak istediğini söylemiş bende eşimin annesiyle daha öncesinde bir takım tartışmalar yaşamıştım pek anlaşabildiğimiz söylenemez. Eşim de benim annemle konuşmaz görüşmez. Eşimin annesini başlangıçta bebeğe bakmasını istemedim sonra eşimin ısrarları neticesinde bir deneyelim gelsin dedik. Kadın 4-5 gün kaldı ama evde hiçbir şeye elini sürmedi bebeğin ek gıdası hazırlanacaktı onu da sen yap diyerek benim üstüme attı. Geceleri ben kalkıp bakıyordum sabahları da işi gidiyordum yorulduğumu fark ettim ve eşimle konuşup gitmesini istediğimi söyledim. Orada eşimle biraz tartıştık dışarıdaydık bana defol git diyince bende eve gittim. O ara anneside bizi başka bir yerde bekliyordu eşim annesine gidip benim onu istemediğimi evde bile dolaşmasından rahatsız olduğumu vs söylemiş kadın da eve gelmeden eşyalarını eşime toplatıp evden ayrıldı hiç ses etmedim çünkü ben yarın işe gidecektim ve bebeğe bakacak kimse yoktu tekrar eski bakıcıyı aradım geldi. Ama çok sinirlendim haliyle eşime alındım daha sonra eşim önce aynı ev içinde başka bir odada yatıp kalkmaya başladı. Ben 2-3 kere konuşmak için yanına gittim kabul etmedi. Ben seninle artık aynı evde yaşamak istemiyorum dedi. Daha öncesinde yine bir tartışmamız olmuştu onda evi terk edip gitti arkadaşında kaldı. Bu sefer de çocuk hastalandı gece ilgilenilmesi gerekiyordu 3 gece uykusuzluktan sonra eşime söyledim ben gece kalkamam vs. Dedi. Ardından kiralık ev tuttuğunu söyleyip eşyalarını toplayıp yine evden gitti 2 ay oluyor çocuğunu bile görmeye gelmedi doğum gününü yaptık ona da gelmedi boşanmak istediğini söyledi anlaşmalı olsun dedi bende git boşanma davanı aç dedim ama 1 ay olacak daha açmadı ne yapmaya çalışıyor anlamadım birkaç kere yanına gittim annesiyle de konuştum. Hiç umursamıyor. Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz??
Evi terkedip yeni ev açması.Delil olarak ne sunacağım ki
O kadar haklısınız ki zaten bir olay olsun boşanalım diyor boşanmayı kolay sanıyor onun için belki de kolaydırSeni sindirmeye çalışan bir adet file çanta anasından plesantası kesilmemiş hanzo bir eşin var. Yapman gereken davayı açıp boşanmak çocuğu hastalandığı halde bile ilgilenmeyen bir erkekten bahsediyorsun evi sürekli terk edip giden bir tipten. Bu daha büyümemiş ki sana eş çocuğuna baba olsun. Boşa vur tekmeyi acıma.
Evet ailesine karşı bir kere bile olsun beni savunmadıYuva yıkan bir kayınvalide daha ve ona sonsuz güvenen asla hata yapmayacağına inanan OĞLU. Geçmiş olsun.
ne güzel ben hastalandığım adam halı saha maçı oynamaya gittiğini bilirim. neymiş çok sürmezmiş bir saate gelirmişKonu sahibi, zamanında eşim de böyle keko keko arkadaşlarının evliliğine özenmişti, 2.ayda eşya topladım ben. Ailem evlenmemi istememişti üstelik, hamilelik şüphem de vardı. O an bir kekoyu çekeceğime anamın dırdırını çekerim diye düşündüm, annemle de çok sevişmeyiz hani. Şimdi fena gribim, adam sabah kalktı kahvaltı hazırladı, bulaşıkları yıkadı, eve süpürge tuttu.
Annesinden daha büyük sorunlarınız var, adam resmen vaktim geldi evlenip çoluk çocuğa karışayım, yemeğim ütülü donum hazır olsun, anam yaşlandı yapamaz artık diye evlenmiş. Bi de kadınlar çalışıp eve para getiriyor artık, ohh maaşlı köle.ne güzel ben hastalandığım adam halı saha maçı oynamaya gittiğini bilirim. neymiş çok sürmezmiş bir saate gelirmiş
Niye bu kadar kendini bir şey sanması için uğraşıyorsunuz, bulunmaz hint kumaşı mı?Bende döneceğini sanmıyorum önceki evden gidişinde bile ben konuşmak istedim direttim şart sundu ben ne dersem o olacak benim sözüm kanun olacak. Ailemden özür dileyeceksin vs hepsini kabul ettim annesinden özür diledim ne için dilediğimi bilmeden sırf bir şeyler yoluna girsin diye. Ama olmadı
Olaysız boşanın el kadar bebeğin de seninde ne günahın var bu davarı güdeceksin? Anlaşamadık de soran olursa. Bu faydasız senin ömrünüde paranı da yer zaten bakmıyormuş ne gerek var iyice hırpalanmana? Sanada bebeğinede yazık değil mi? Kendinizi niye hiç düşünmüyorsunuz?Bu faydasızdan ne yol olur ne kasaba.Dedikocular gibi annesiyle seni çekiştirmiş resmen sana saygısı yok ve kendi aklıda yok bırak kv turşusunu kursun.O kadar haklısınız ki zaten bir olay olsun boşanalım diyor boşanmayı kolay sanıyor onun için belki de kolaydır
Annemin bir şey yaptığı yok İnan ki önceki tartışmamızda aileler bir araya gelindi eşimin annesi ben sana oğlumu yedirmem vs, ben hamileyken eşimin annesinin yemeğini yemedim diye eşimin annesi benim anneme ben yemek yaptım yemedi falan dedi annemde beni savundu belki de ondan. Birde annem benim yanıma gelirken eşimin annesine haber vermeden geliyormuş buna kızmışlar.
Sizin yanınızda olan ailenize siz yukarda yazdıklarınızın yapılmasına göz yummuşsunuz. Kendinizi ezdirmeyi kabullenmişsiniz de bari ailenize bu tavırları göstermelerine izin vermeseydiniz.Allaha şükür ailem yanımda.
Dalga mı geçiyorsunuz siz? Derdiniz başka birini mi bulması cidden?Allah birilerini çıkarır ikimizinde karşısına diyor annesi başka bir kadın bulur bence boş bırakmaz
Size az bile yapmıd bu adam o zamanBende döneceğini sanmıyorum önceki evden gidişinde bile ben konuşmak istedim direttim şart sundu ben ne dersem o olacak benim sözüm kanun olacak. Ailemden özür dileyeceksin vs hepsini kabul ettim annesinden özür diledim ne için dilediğimi bilmeden sırf bir şeyler yoluna girsin diye. Ama olmadı
Sen aç davayı canımm.. çocuk oyuncagı değil.. bu adamdan hayır gelmez baksana.. ayaklarının üzerinde durabiliosan ne mutlu sana çekmeMerhaba. 2019 yılında eşimle evlendik aynı köylüyüz aynı toprağız ben ve eşim çalışıyoruz. Bundan yaklaşık 2 ay önce eşimle aramızda tartışma oldu bebeğimiz var bakıcı bakıyordu başlarda öyle anlaştık eşimle daha sonra eşimin annesi bakmak istediğini söylemiş bende eşimin annesiyle daha öncesinde bir takım tartışmalar yaşamıştım pek anlaşabildiğimiz söylenemez. Eşim de benim annemle konuşmaz görüşmez. Eşimin annesini başlangıçta bebeğe bakmasını istemedim sonra eşimin ısrarları neticesinde bir deneyelim gelsin dedik. Kadın 4-5 gün kaldı ama evde hiçbir şeye elini sürmedi bebeğin ek gıdası hazırlanacaktı onu da sen yap diyerek benim üstüme attı. Geceleri ben kalkıp bakıyordum sabahları da işi gidiyordum yorulduğumu fark ettim ve eşimle konuşup gitmesini istediğimi söyledim. Orada eşimle biraz tartıştık dışarıdaydık bana defol git diyince bende eve gittim. O ara anneside bizi başka bir yerde bekliyordu eşim annesine gidip benim onu istemediğimi evde bile dolaşmasından rahatsız olduğumu vs söylemiş kadın da eve gelmeden eşyalarını eşime toplatıp evden ayrıldı hiç ses etmedim çünkü ben yarın işe gidecektim ve bebeğe bakacak kimse yoktu tekrar eski bakıcıyı aradım geldi. Ama çok sinirlendim haliyle eşime alındım daha sonra eşim önce aynı ev içinde başka bir odada yatıp kalkmaya başladı. Ben 2-3 kere konuşmak için yanına gittim kabul etmedi. Ben seninle artık aynı evde yaşamak istemiyorum dedi. Daha öncesinde yine bir tartışmamız olmuştu onda evi terk edip gitti arkadaşında kaldı. Bu sefer de çocuk hastalandı gece ilgilenilmesi gerekiyordu 3 gece uykusuzluktan sonra eşime söyledim ben gece kalkamam vs. Dedi. Ardından kiralık ev tuttuğunu söyleyip eşyalarını toplayıp yine evden gitti 2 ay oluyor çocuğunu bile görmeye gelmedi doğum gününü yaptık ona da gelmedi boşanmak istediğini söyledi anlaşmalı olsun dedi bende git boşanma davanı aç dedim ama 1 ay olacak daha açmadı ne yapmaya çalışıyor anlamadım birkaç kere yanına gittim annesiyle de konuştum. Hiç umursamıyor. Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz??
Boşanmak gerçekten bana çok ağır geliyor ama boşanmayı bu kadar çok isterken neden o açmıyor anlamıyorum
Eee ailen yanında işin gücün var hala bu adamdan neden boşanmayipta yalvariyordun pekiAllaha şükür ailem yanımda.
+1Siz de dava acabiliyorsunuz, öyle bir hakkınız var. Kesin bilgi
Bir şey soracağım. Neden bu kadar eziksiniz ki? Boşanmak ağır geliyor diyorsunuz, bunlar daha mı hafif? Biraz gurur ya, ileride salaklık etmişim deyip pişman olacaksınız. Yapmayın kendinize bunu. Erkeksiz de yaşanır, hem de bundan daha rahat yaşanır.Bende döneceğini sanmıyorum önceki evden gidişinde bile ben konuşmak istedim direttim şart sundu ben ne dersem o olacak benim sözüm kanun olacak. Ailemden özür dileyeceksin vs hepsini kabul ettim annesinden özür diledim ne için dilediğimi bilmeden sırf bir şeyler yoluna girsin diye. Ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?