• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi terk etti.

Konu sahibi önce eşinin ayağına gitmiş senden bosanacagim gel dedigi için. Sonra barışıp eşinin annesine gitmişler. Sizce neden gitti?
Ben baya eminim ki özür dilemeye, gönül almaya gitti. Konu sahibi de gayet yanlışa yürüyor.
Hem bakici tutmuştum demiş ama hangi bakıcı hem bebeğe bakıp hem işleri yapıp hem yemek yapabilir. Ki yaşını başını almış kadın nasıl yapsın.
Konu sahibinin esi yine yan gelip yatıyor hiçbir değişim yok. O da Konu tatlıya bağlandı evdeyiz yazıyor. Pembe gözlükleri var bence.
Evet haklısınız eşimin yerine kayınvalidem yapıyor her şeyi rahat bırakmıyor

Bence de yapabilir ama yapmamayı tercih ediyor hem çalışıp hem de bakamiyor yoruluyor demek ki evde temizlik de yapıyormuş kayınvalide kaç gün dayanacak ki birde bir insan niye tüm bunları kabul eder resmen hizmetçilik yeter ki oğlumun evinde durayım hizmetcilige bile razıyım demek bu resmen seni evde istemedikldri için ayrılma noktasına gelmişler gelip bu kadarinj yapmanın mantığı nedir illaha oğlumun evinde kalacağım ve orda yasayacagim bu da bir zafer kısmını ben anlamıyorum . Konu sahibi çocuk digurunca daha çok rahatlamış bebeğe sabah akşam biri bakıyor ev temixleniyor oh 🤣 ama tüm bunlarda suçlu konu sahibi değil brnce
Doğru söylüyorsunuz yeter ki bebeğe ben bakayım oğlumun başında olayım her şeye razıyım mantığı var. Birde oğlu ne derse onu yapar onun sözünü tutar. eşim annesine gel çocuğa sen bak dedi diye bakıyor.

Back