- 26 Ocak 2021
- 169
- -9
- 46
- 31
- Konu Sahibi yakamozmisali
-
Buldu benim gibi safı gerçekten oynadı benimleE bu adam bildiğin zorbanın teki. Atın gitsin. Versin nafakasını ne yapıyorsa yapsın.
Ne yazık ki aslında dışarıdan bakıldığında hiçte öyle görünmez. Kendisi sorsanız da öyle çok iyi bir baba çok iyi bir eşNeyi agir gelecek hayatinizi siz sirtlanmissiniz zaten esim dediginiz kisi esiniz degil ki . Bence hic olamamis zaten. Sadece ortak cocuk yapmissiniz gerisi bombosmus . Acin davayi baska yerde kaldigini ,evi terk ettigini vs kanitlarsiniz zaten alin nafaknizi hayatinizi devam ettirin . Herkes anne baba yada es olamiyor iste
Bosverin ne olduysa oldu boyle bombos birine ne vakit ayirin nede pismanlik duyun. Omur boyu boyun egin isteyecek. Onun pasa gonlunun istemedigi herseyde cekip anasinin dizinin dibine mi gidecek. Kusura bakmayin ama sevmiyor sizide cocuk filanda umrunda degil. Esim boyle yapsa dusunmem bileBuldu benim gibi safı gerçekten oynadı benimle
Aynı evde kaldığımız zamanlar tavrından dolayı para falan göndermedim zaten. Daha Whatsapp profil resmimi Facebook resmimi değiştirmedim aynı üçümüzün resmî var ama o değiştirdi hesapları da kapatmışNe para gonderin ne bosanma davasi acin madem bosanmak istemiyorsunuz. Yok varsayin, ne yapacaksa yapsin.
Malesef disarda farkli yansitiyor boyleleri kendini cunku kafalarinda oyle haklilar ki . Suan sen suclusun o hakli cunku herkesede oyle lanse ediyordurNe yazık ki aslında dışarıdan bakıldığında hiçte öyle görünmez. Kendisi sorsanız da öyle çok iyi bir baba çok iyi bir eş
Evet gram sevmiyor beni de oğlumu da bence onun gözünde biz ÖLDÜKBosverin ne olduysa oldu boyle bombos birine ne vakit ayirin nede pismanlik duyun. Omur boyu boyun egin isteyecek. Onun pasa gonlunun istemedigi herseyde cekip anasinin dizinin dibine mi gidecek. Kusura bakmayin ama sevmiyor sizide cocuk filanda umrunda degil. Esim boyle yapsa dusunmem bile
Sabriniza hayranim gercektenAynı evde kaldığımız zamanlar tavrından dolayı para falan göndermedim zaten. Daha Whatsapp profil resmimi Facebook resmimi değiştirmedim aynı üçümüzün resmî var ama o değiştirdi hesapları da kapatmış
Kesinlikle benden sonra bir başka kadınında günahına girecek ona üzülüyorumMalesef disarda farkli yansitiyor boyleleri kendini cunku kafalarinda oyle haklilar ki . Suan sen suclusun o hakli cunku herkesede oyle lanse ediyordur
Gerçekten çocuğum için ve birlikte yaşadığımız güzel zamanların hatrı İçin sabrediyorumSabriniza hayranim gercekten
Topragi kendi ustunuze atmayin . Zaten guc sizde calisanda cocuga bakanda sizsiniz. Topragi onun ustune ortun gitsinEvet gram sevmiyor beni de oğlumu da bence onun gözünde biz ÖLDÜK
Evet bende öldü diye düşünerek hareket edeceğimTopragi kendi ustunuze atmayin . Zaten guc sizde calisanda cocuga bakanda sizsiniz. Topragi onun ustune ortun gitsin
Ayni evde kaldiginizda gondermeniz, ayni evde kalmadiginizda gondermemeniz gerekiyordu. Ayrica annesiyle anlasamiyorsaniz kesinlikle kabul etmemeli, cocuk icin catisma yasayabiliriz atamizi yeni duzeltmisken bizmayalim falan diye gecistirmeniz gerekiyordu. Annesiyle olabildigince tartismaktan kacinmaniz tartistiysaniz da esiniz evi terk ettiginde sen de benim annemle goruseceksin o zaman sarti kosmaniz gerekiyordu. Bana gore hep hatali davranmissiniz.Aynı evde kaldığımız zamanlar tavrından dolayı para falan göndermedim zaten. Daha Whatsapp profil resmimi Facebook resmimi değiştirmedim aynı üçümüzün resmî var ama o değiştirdi hesapları da kapatmış
Kiralık ev tuttu annesi buraya gelmiş bende tesadüf ya o gün annesini aradım konuşalım diye gittik o zaman öğrendim ev tutmuşlar annesiyle hatta o eve annesiyle konuşmaya da gittim
Bakıcımız zaten ayrıldı bebeğime annem bakıyor. Zaten annemin bakıyor olmasından son derece rahatsızlar kendi annesi bakabilirmiş öyle diyor. Buradaki evde annesiyle kalıyorlar ya cuma gününden alıp pazar günü geri bırakacakmış öyle istiyor beyefendiBu adam boşanmaz, blöf yapıyor. Annesine yaranmak için bir araç olmayı reddedince kesin bir dille, davayı siz açın. Yoksa anca mezarda dinlenirsiniz. Şimdi tekrar yapıcı olmaya kalkarsanız bakıcı da süresiz gönderilir, annesinin istediği hizmetçi gelin olursunuz.
Buna mahkeme karar verir. Önce o davanın açılması lazım. Yok öyle bedava.Bakıcımız zaten ayrıldı bebeğime annem bakıyor. Zaten annemin bakıyor olmasından son derece rahatsızlar kendi annesi bakabilirmiş öyle diyor. Buradaki evde annesiyle kalıyorlar ya cuma gününden alıp pazar günü geri bırakacakmış öyle istiyor beyefendi
Evet hatalıyım biliyorum eşim çok ısrar edince bak annem yemeğimizi yapar gece bebeğe bakar sana yardımcı olur dedi bende ona inanıp gelsin baksın dedim ama hiçte eşimin dediği gibi olmadı.Ayni evde kaldiginizda gondermeniz, ayni evde kalmadiginizda gondermemeniz gerekiyordu. Ayrica annesiyle anlasamiyorsaniz kesinlikle kabul etmemeli, cocuk icin catisma yasayabiliriz atamizi yeni duzeltmisken bizmayalim falan diye gecistirmeniz gerekiyordu. Annesiyle olabildigince tartismaktan kacinmaniz tartistiysaniz da esiniz evi terk ettiginde sen de benim annemle goruseceksin o zaman sarti kosmaniz gerekiyordu. Bana gore hep hatali davranmissiniz.
Evet. Kaynananın tuttuğu evde, faturaların kaynana üzerinde olduğu evde sığıntı olmaya zorlanıyor konu sahibi.Geri dönse ne olur. Çocuğu hasta iken bakmayan adamdan hayat arkadaşı olurmu. Evi kv ile mi tutmuş. Doysunlar birbirlerine diyeceğim de o sizi yola getirmek (!) için bir numara gibi geldi bana. Böyle beleş bir hayatı kolay kolay bırakmaz kimse
Evet oğlu dışarıda kalıyor diye eşimin annesi buraya gelip oğluna burada kiralık ev tutmuş içindeki eşyaları da Ankara’da evleri var oradan getirtmişlerGeri dönse ne olur. Çocuğu hasta iken bakmayan adamdan hayat arkadaşı olurmu. Evi kv ile mi tutmuş. Doysunlar birbirlerine diyeceğim de o sizi yola getirmek (!) için bir numara gibi geldi bana. Böyle beleş bir hayatı kolay kolay bırakmaz kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?