Eşim evi terk etti.

Ne yazık ki aslında dışarıdan bakıldığında hiçte öyle görünmez. Kendisi sorsanız da öyle çok iyi bir baba çok iyi bir eş

Buldu benim gibi safı gerçekten oynadı benimle
Bosverin ne olduysa oldu boyle bombos birine ne vakit ayirin nede pismanlik duyun. Omur boyu boyun egin isteyecek. Onun pasa gonlunun istemedigi herseyde cekip anasinin dizinin dibine mi gidecek. Kusura bakmayin ama sevmiyor sizide cocuk filanda umrunda degil. Esim boyle yapsa dusunmem bile

Ne para gonderin ne bosanma davasi acin madem bosanmak istemiyorsunuz. Yok varsayin, ne yapacaksa yapsin.
Aynı evde kaldığımız zamanlar tavrından dolayı para falan göndermedim zaten. Daha Whatsapp profil resmimi Facebook resmimi değiştirmedim aynı üçümüzün resmî var ama o değiştirdi hesapları da kapatmış

Ne yazık ki aslında dışarıdan bakıldığında hiçte öyle görünmez. Kendisi sorsanız da öyle çok iyi bir baba çok iyi bir eş
Malesef disarda farkli yansitiyor boyleleri kendini cunku kafalarinda oyle haklilar ki . Suan sen suclusun o hakli cunku herkesede oyle lanse ediyordur

Evet gram sevmiyor beni de oğlumu da bence onun gözünde biz ÖLDÜK

Ayni evde kaldiginizda gondermeniz, ayni evde kalmadiginizda gondermemeniz gerekiyordu. Ayrica annesiyle anlasamiyorsaniz kesinlikle kabul etmemeli, cocuk icin catisma yasayabiliriz atamizi yeni duzeltmisken bizmayalim falan diye gecistirmeniz gerekiyordu. Annesiyle olabildigince tartismaktan kacinmaniz tartistiysaniz da esiniz evi terk ettiginde sen de benim annemle goruseceksin o zaman sarti kosmaniz gerekiyordu. Bana gore hep hatali davranmissiniz.

Kiralık ev tuttu annesi buraya gelmiş bende tesadüf ya o gün annesini aradım konuşalım diye gittik o zaman öğrendim ev tutmuşlar annesiyle hatta o eve annesiyle konuşmaya da gittim

Geri dönse ne olur. Çocuğu hasta iken bakmayan adamdan hayat arkadaşı olurmu. Evi kv ile mi tutmuş. Doysunlar birbirlerine diyeceğim de o sizi yola getirmek (!) için bir numara gibi geldi bana. Böyle beleş bir hayatı kolay kolay bırakmaz kimse

Bakıcımız zaten ayrıldı bebeğime annem bakıyor. Zaten annemin bakıyor olmasından son derece rahatsızlar kendi annesi bakabilirmiş öyle diyor. Buradaki evde annesiyle kalıyorlar ya cuma gününden alıp pazar günü geri bırakacakmış öyle istiyor beyefendi

Buna mahkeme karar verir. Önce o davanın açılması lazım. Yok öyle bedava.

Evet hatalıyım biliyorum eşim çok ısrar edince bak annem yemeğimizi yapar gece bebeğe bakar sana yardımcı olur dedi bende ona inanıp gelsin baksın dedim ama hiçte eşimin dediği gibi olmadı.

Evet. Kaynananın tuttuğu evde, faturaların kaynana üzerinde olduğu evde sığıntı olmaya zorlanıyor konu sahibi.

Evet oğlu dışarıda kalıyor diye eşimin annesi buraya gelip oğluna burada kiralık ev tutmuş içindeki eşyaları da Ankara’da evleri var oradan getirtmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…