- 26 Ocak 2021
- 169
- -9
- 46
- 31
- Konu Sahibi yakamozmisali
-
HaklısınızBir şey soracağım. Neden bu kadar eziksiniz ki? Boşanmak ağır geliyor diyorsunuz, bunlar daha mı hafif? Biraz gurur ya, ileride salaklık etmişim deyip pişman olacaksınız. Yapmayın kendinize bunu. Erkeksiz de yaşanır, hem de bundan daha rahat yaşanır.
HaklısınızGerçekten kız çocuklarına, kadınlara özsevgi, özdeğer, özsaygı dersleri vermek istiyorum.
Konu sahibi çocuğum babasız büyümesin demişsiniz de çocuğunuzun babası zaten ortada değil? Adam, zaten babalık yapmıyor ki? Bari açın boşanma davasını da nafaka versin. Burada bir sürü konu okudum ve bence acayip şanslısınız. Aileniz arkanızda, çalışıyorsunuz, ekonomik olarak özgürsünüz, adam evi terk etmiş kusurlu davranmış. Sizin elinizde bir sürü koz varken nasıl ve niye hala barışmak için hiçbir suçunuz yokken özür diliyorsunuz anlamıyorum. Adam benim sözüm kanun demiş bunu nasıl kabullenebiliyorsunuz anlamıyorum ki ben. Gidiceksiniz avukata, diyeceksiniz adam evi terk etti beni yalnız bıraktı, iki aydır çocukla ilgilenmiyor, anlatacaksınız her şeyi. Boşanmıyor çünkü nafaka bile vermek istemiyor, o kadar bile babalık yapmıyor. Nolur biraz kendinizi sevin ya. Siz de anne olmuşsunuz bakın çocuğunuz bu durumda olsa ona ne derdiniz bir öyle düşünün.
Adam o kadar emin ki karısının kendisinin peşini assla bırakmayacağından, davayı açmayacağından, evi terketme kusuru işlemiş, bi de ev kiralamış yeni, yani deliller gözüne gözüne giriyor insanın. Ellerin kocası napıp edip evden kovuyor, kendi gitti diye suçlu çıkarmaya çalışıyor ama konu sahibinin kocasındaki rahatlığa bak. Adam karısını çok iyi tanıyor. Ölse boşanmaz konu sahibi, yoksa kaynanası oğluna başka hizmetçi bulur.Gerçekten kız çocuklarına, kadınlara özsevgi, özdeğer, özsaygı dersleri vermek istiyorum.
Konu sahibi çocuğum babasız büyümesin demişsiniz de çocuğunuzun babası zaten ortada değil? Adam, zaten babalık yapmıyor ki? Bari açın boşanma davasını da nafaka versin. Burada bir sürü konu okudum ve bence acayip şanslısınız. Aileniz arkanızda, çalışıyorsunuz, ekonomik olarak özgürsünüz, adam evi terk etmiş kusurlu davranmış. Sizin elinizde bir sürü koz varken nasıl ve niye hala barışmak için hiçbir suçunuz yokken özür diliyorsunuz anlamıyorum. Adam benim sözüm kanun demiş bunu nasıl kabullenebiliyorsunuz anlamıyorum ki ben. Gidiceksiniz avukata, diyeceksiniz adam evi terk etti beni yalnız bıraktı, iki aydır çocukla ilgilenmiyor, anlatacaksınız her şeyi. Boşanmıyor çünkü nafaka bile vermek istemiyor, o kadar bile babalık yapmıyor. Nolur biraz kendinizi sevin ya. Siz de anne olmuşsunuz bakın çocuğunuz bu durumda olsa ona ne derdiniz bir öyle düşünün.
Aynen adam karısını tanıyor, boşanmayacagindan emin, sadece iyice burnunu sürtüp önümüzdeki 40 -50 yıl iliğini kemiğini somurebilecegi kıvama getiriyor. O adam eve dönerse konu sahibi minnetinden sevincinden anasıyla oğlunun ayaklarının suyunu her gün içer bundan sonra, o derece korkuyor kocasizliktan, onlar da bunun farkında maalesefAdam o kadar emin ki karısının kendisinin peşini assla bırakmayacağından, davayı açmayacağından, evi terketme kusuru işlemiş, bi de ev kiralamış yeni, yani deliller gözüne gözüne giriyor insanın. Ellerin kocası napıp edip evden kovuyor, kendi gitti diye suçlu çıkarmaya çalışıyor ama konu sahibinin kocasındaki rahatlığa bak. Adam karısını çok iyi tanıyor. Ölse boşanmaz konu sahibi, yoksa kaynanası oğluna başka hizmetçi bulur.
Eve dönmek derken? Ne münasebet. Kaynana ev kurmuş, tıpış tıpış gidilecek, yoksa nimet deyip başına koyan biri bulunur.Aynen adam karısını tanıyor, boşanmayacagindan emin, sadece iyice burnunu sürtüp önümüzdeki 40 -50 yıl iliğini kemiğini somurebilecegi kıvama getiriyor. O adam eve dönerse konu sahibi minnetinden sevincinden anasıyla oğlunun ayaklarının suyunu her gün içer bundan sonra, o derece korkuyor kocasizliktan, onlar da bunun farkında maalesef
Annesinden yine özür diletecek bunu da yazalım lütfen.Adam hem tomruk hem salagin önde gideni, evi terketmiş gel beni boşa, tazminatın dibine vur diye yalvarıyor siz hala bekliyorsunuz...bence siz asla bosanmayacaksiniz hatta bu adama 2. Ve 3. çocuğu da vereceksiniz. Buraya yazıyorum
Ev tutmuşsa onla alakalı herşey, altının falan varsa onların resimleri videoları, yani işinize yarayabilecek herşeyi delil olarak kullanın , siz ciddi ciddi bende boşanmak istiyorum demezseniz bu saçma oyun hem sizi üzer hem de daha fazla yıpratır, kararlı olun gerçek niyetini o zaman anlarsınız, bence sizin herşeye boyun eğmeniz için bu kadar büyük oynuyor, böyle bir adam için üzülmeyin gereken hamleyi yapın ve çok kararlı durun ...Delil olarak ne sunacağım ki
Hele iş ciddiye binsin o zaman gör sen hergele nin halini , bilerek yapıyor sakın kanmayın , direk soğudum ben boşanmak istiyorum deyin..O kadar haklısınız ki zaten bir olay olsun boşanalım diyor boşanmayı kolay sanıyor onun için belki de kolaydır
Sen ipleri eline vermissin. Bundan ne koca ne baba olmaz. Git sen ac davayi. Hem de cekismeli olsun surunsunBende döneceğini sanmıyorum önceki evden gidişinde bile ben konuşmak istedim direttim şart sundu ben ne dersem o olacak benim sözüm kanun olacak. Ailemden özür dileyeceksin vs hepsini kabul ettim annesinden özür diledim ne için dilediğimi bilmeden sırf bir şeyler yoluna girsin diye. Ama olmadı
Allaha şükür ailem yanımda
Benim annemde eşimin annesini aradı çocukların yuvası bozulmasın diye ama kadın ben karışmam diyor kendileri halletsinler
Evden gitmesini istediğim için hatalı olduğumu düşünüyorum ama hatamı kabul eden birisiymdir. Artık bir şey yapmıyorum zaten. Ondan da ses Seda yokBurnunuzu sürttürüp, annesi ve kendi istekleri konusunda size tamam dedirtmek için. Kesin önce annesinden ve kendisinden özür de diletir.
Dik durun, neden adamın ayağına gidip konuşuyorsunuz? Hatalı değilsinizki
İş ciddiye binince ne olacak ki adamın hiçbir şey umurunda değilHele iş ciddiye binsin o zaman gör sen hergele nin halini , bilerek yapıyor sakın kanmayın , direk soğudum ben boşanmak istiyorum deyin..
Ev tuttuğunu öğrenince ve hasta çocuğuyla ilgilenmeyince bende sinirlenip çocuğunla da ilgilenmeyeceksen git dedim şimdi sen beni evden kovdun diyor zatenAdam o kadar emin ki karısının kendisinin peşini assla bırakmayacağından, davayı açmayacağından, evi terketme kusuru işlemiş, bi de ev kiralamış yeni, yani deliller gözüne gözüne giriyor insanın. Ellerin kocası napıp edip evden kovuyor, kendi gitti diye suçlu çıkarmaya çalışıyor ama konu sahibinin kocasındaki rahatlığa bak. Adam karısını çok iyi tanıyor. Ölse boşanmaz konu sahibi, yoksa kaynanası oğluna başka hizmetçi bulur.
Evden gitmesinin suçlusu da benim zaten ben git dedim ya onu öne sürüyor ondan önce ben şeninle aynı evde yaşamak istemiyorum kiralık ev tuttum dediğini unutmuşAdam hem tomruk hem salagin önde gideni, evi terketmiş gel beni boşa, tazminatın dibine vur diye yalvarıyor siz hala bekliyorsunuz...bence siz asla bosanmayacaksiniz hatta bu adama 2. Ve 3. çocuğu da vereceksiniz. Buraya yazıyorum
Eşim çok ısrar etti şöyle Yardımcı olur böyle yardımcı olur geceleri uyanır dedi rahat edersin dedi bende belki de diyerek kabul ettim bilemedim işteBak şuan esimin eline öyle guzel fırsat geçti ki annesinin gelmesi için.
Kovidiz bakıcı da kovid oldu
Cuma karantinam bitiyor.
Okula başlamam lazim.
Annem babam kronik hasta onları cagiramam bu dönemde.
Ve bebeğime kim bakacak?
Elde tek kaynana var.
Ve kesin kesin istemiyorum dedim çünkü başıma gelecekleri biliyorum.
Şimdi başka seçeneğim olmamasina rağmen kafa yoruyorum kimi getirebilirim diye.
Siz de biliyorsunuz sorunlu kaynanayi gelsin demissiniz.
Bakın suan başka secenegim yok yine de gelsin demiyorum.
Çünkü bazı şeyler bellidir.
Eşinize gelince burnunuzu sürtmek icin yapıyor bunu eğer taviz verirseniz omurboyu çekersiniz.
Bazen bedeli ne olursa olsun o dik durustan taviz vermemek lazim.
Kölelik kalkali çok oldu hatirlatirim.
Eşlere göre anneleri on numara zaten.Eşim çok ısrar etti şöyle Yardımcı olur böyle yardımcı olur geceleri uyanır dedi rahat edersin dedi bende belki de diyerek kabul ettim bilemedim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?