Eşim evi terk etti.

Allaha şükür ailem yanımda

Benim annemde eşimin annesini aradı çocukların yuvası bozulmasın diye ama kadın ben karışmam diyor kendileri halletsinler
Farketmez. O ailen suçlanacak. Çünkü suçlu lazım, tabi ki de onlar olmayacak.

Bosanmak istememe sebebi hala sevmesi değil nafaka odemeye baslamak istememesi arti avukat masrafi bence.
Eğer doğru ise yeni bir ev açılmış, bekliyorlar ki tıpış tıpış gitsin konu sahibi oraya, hizmetçi gelin olsun, bütün şartları kabul etsin.

Bak ablacım, yaşım tecrübem senden çok.
Herşeyin yolun girmesini istiyorsan artık taviz vermekten vazgeç.
Neden arayıp duruyorsun sürekli?
Seni pişman etmeye çalışıyor taktik uyguluyor sen de geliyorsun bu oyuna.
Git öncelikle boşanma için internette anlaşmalı boşanma örnekleri var. Onu doldur, nafaka talebini vb yaz mail at.
Dolduracaktır. Geri adım atmaz. Blöf yapıyor der. Gün verirler.
Çocuguna baba olmak istemeyeni neden zorla tutuyorsun?
Bak yalvaracak. Pişman olacak.
Ama sen böyle yapıp kıçını kaldırırsan asla yapmaz, hep ezik ve özür dileyen sen olursun.

Nasıl oluyor şimdi eşim anlaşmalı boşanmak için görüşeceksen görüşelim yoksa yüzyüze gelmeyeceğim seninle diyor. Ben ne yapmalıyım dediğiniz gibi isteklerimi yazıp yolluyorum sonra mahkemeye mi gidiyorum

Allah birilerini çıkarır ikimizinde karşısına diyor annesi başka bir kadın bulur bence boş bırakmaz
Kıymetli de bu süt kuzusu he. Şimdiden endişelenilmeye başlanmış başkasını bulurlar diye.

Boşanmak gerçekten bana çok ağır geliyor ama boşanmayı bu kadar çok isterken neden o açmıyor anlamıyorum
Burnunuzu sürttürüp, annesi ve kendi istekleri konusunda size tamam dedirtmek için. Kesin önce annesinden ve kendisinden özür de diletir.
Dik durun, neden adamın ayağına gidip konuşuyorsunuz? Hatalı değilsinizki

Evet. İmzalar atılırsa mahkemeye gidiyorsun. Ayrıca anlaşmak gerekmez illa, çekişmeli açarsın davayı, evi terketmesi kusur, tazminat da alırsın.

Yok artık... Siz çalışan kendi ayakalrinin üzerinde duran bir kadinsiniz def edin bu adamı.

Yanlarına kadar gittim annesiyle konuştum değişen bir şey olmadı.
Nereye kadar gideceksiniz. O annesi ana da sizinki değil mi? Ne demek gelirken ona haber edecekmiş o kim? Başkasını bulursa bulsun evlensin siz de bulursunuz. Bu adama köle diye mi geldiniz dünyaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…