Eşim evi terk etti.

Eşiniz neden sizin ailenizle görüşmüyordu? Eşinle aralarında ciddi bir mesele mi oldu ki? Baksan annesinin çayını siz koyup ,çamaşırını siz yıkıyor ..yemeğini siz yapıyordunuz.Eşiniz de annesine hürmetini ,saygı /sevgisini sizi boşayarak gösteriyor.

Son düzenleme:
Özlüyorum çocuğumun babanız büyüyecek olması çok dokunuyor İnan ki

Sevgilisi olsaydı boşanma davasını da açardı DİE düşünüyorum. Çok fazla kalktı zaten
Hayır yanlış bakiyorsunuz
Ablamın kocasının iki buçuk yıldır sevgilisi var ablamla da asla boşanmak istemiyor

Tartışmada haksız olduğunuzu mu düşünüyorsunuz içten içe. Bunu hissettim ben. Yani boşanmak istediğinizi düşünmüyorum

Anneniz ne yaptı da konuşmuyor?
Annemin bir şey yaptığı yok İnan ki önceki tartışmamızda aileler bir araya gelindi eşimin annesi ben sana oğlumu yedirmem vs, ben hamileyken eşimin annesinin yemeğini yemedim diye eşimin annesi benim anneme ben yemek yaptım yemedi falan dedi annemde beni savundu belki de ondan. Birde annem benim yanıma gelirken eşimin annesine haber vermeden geliyormuş buna kızmışlar.

Sizi sahipsiz bırakmaya çalışmışlar, ve başarmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…