- Konu Sahibi yakamozmisali
Bosanmak istememe sebebi hala sevmesi değil nafaka odemeye baslamak istememesi arti avukat masrafi bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben arada da olsa annesini arıyorum konuşuyorum o hiç konuşmaz bayramda bile aramadı annemi
Farketmez. O ailen suçlanacak. Çünkü suçlu lazım, tabi ki de onlar olmayacak.Allaha şükür ailem yanımda
Benim annemde eşimin annesini aradı çocukların yuvası bozulmasın diye ama kadın ben karışmam diyor kendileri halletsinler
Aynen bana da öyle gelmeye başladı artıkBosanmak istememe sebebi hala sevmesi değil nafaka odemeye baslamak istememesi arti avukat masrafi bence.
Eğer doğru ise yeni bir ev açılmış, bekliyorlar ki tıpış tıpış gitsin konu sahibi oraya, hizmetçi gelin olsun, bütün şartları kabul etsin.Bosanmak istememe sebebi hala sevmesi değil nafaka odemeye baslamak istememesi arti avukat masrafi bence.
Kesinlikle ama annesini ben bir gün önce arıyorum telefonda bana bir şey demiyor sonraki gün burada bitiyor ve ev açıyor oğlunaFarketmez. O ailen suçlanacak. Çünkü suçlu lazım, tabi ki de onlar olmayacak.
Yanlarına kadar gittim annesiyle konuştum değişen bir şey olmadı.Eğer doğru ise yeni bir ev açılmış, bekliyorlar ki tıpış tıpış gitsin konu sahibi oraya, hizmetçi gelin olsun, bütün şartları kabul etsin.
Aferin sana. Az daha nazla, ayaklarına kapan. Yetmemiş.Yanlarına kadar gittim annesiyle konuştum değişen bir şey olmadı.
Allah birilerini çıkarır ikimizinde karşısına diyor annesi başka bir kadın bulur bence boş bırakmazEn bastan kabul etmeseydiniz keske, ama olan olmus bu herifin yuzunu daha iyi gormenize vesile olmus. Acin davayi, alin nafakayi. Annesiyle iki gudubet otursunlar bi ömür.
Nasıl oluyor şimdi eşim anlaşmalı boşanmak için görüşeceksen görüşelim yoksa yüzyüze gelmeyeceğim seninle diyor. Ben ne yapmalıyım dediğiniz gibi isteklerimi yazıp yolluyorum sonra mahkemeye mi gidiyorumBak ablacım, yaşım tecrübem senden çok.
Herşeyin yolun girmesini istiyorsan artık taviz vermekten vazgeç.
Neden arayıp duruyorsun sürekli?
Seni pişman etmeye çalışıyor taktik uyguluyor sen de geliyorsun bu oyuna.
Git öncelikle boşanma için internette anlaşmalı boşanma örnekleri var. Onu doldur, nafaka talebini vb yaz mail at.
Dolduracaktır. Geri adım atmaz. Blöf yapıyor der. Gün verirler.
Çocuguna baba olmak istemeyeni neden zorla tutuyorsun?
Bak yalvaracak. Pişman olacak.
Ama sen böyle yapıp kıçını kaldırırsan asla yapmaz, hep ezik ve özür dileyen sen olursun.
Kıymetli de bu süt kuzusu he. Şimdiden endişelenilmeye başlanmış başkasını bulurlar diye.Allah birilerini çıkarır ikimizinde karşısına diyor annesi başka bir kadın bulur bence boş bırakmaz
Burnunuzu sürttürüp, annesi ve kendi istekleri konusunda size tamam dedirtmek için. Kesin önce annesinden ve kendisinden özür de diletir.Boşanmak gerçekten bana çok ağır geliyor ama boşanmayı bu kadar çok isterken neden o açmıyor anlamıyorum
Evet. İmzalar atılırsa mahkemeye gidiyorsun. Ayrıca anlaşmak gerekmez illa, çekişmeli açarsın davayı, evi terketmesi kusur, tazminat da alırsın.Nasıl oluyor şimdi eşim anlaşmalı boşanmak için görüşeceksen görüşelim yoksa yüzyüze gelmeyeceğim seninle diyor. Ben ne yapmalıyım dediğiniz gibi isteklerimi yazıp yolluyorum sonra mahkemeye mi gidiyorum
AçacağımSiz niye dava açmıyorsunuz da bu adam ne yapmak istiyor diye sorguluyorsunuz?
Tedbir nafakasına başvur, boşanmasan da daha sonuçlanana kadar ödemek zorunda.Aynen bana da öyle gelmeye başladı artık
Yok artık... Siz çalışan kendi ayakalrinin üzerinde duran bir kadinsiniz def edin bu adamı.Bende döneceğini sanmıyorum önceki evden gidişinde bile ben konuşmak istedim direttim şart sundu ben ne dersem o olacak benim sözüm kanun olacak. Ailemden özür dileyeceksin vs hepsini kabul ettim annesinden özür diledim ne için dilediğimi bilmeden sırf bir şeyler yoluna girsin diye. Ama olmadı
Nereye kadar gideceksiniz. O annesi ana da sizinki değil mi? Ne demek gelirken ona haber edecekmiş o kim? Başkasını bulursa bulsun evlensin siz de bulursunuz. Bu adama köle diye mi geldiniz dünyaya?Yanlarına kadar gittim annesiyle konuştum değişen bir şey olmadı.
Başta anlaşmalı olması için isteklerimi yazıp eşime sunuyorum sonra kabul etmezse çekişmeli oluyorEvet. İmzalar atılırsa mahkemeye gidiyorsun. Ayrıca anlaşmak gerekmez illa, çekişmeli açarsın davayı, evi terketmesi kusur, tazminat da alırsın.