- 19 Mayıs 2020
- 46.578
- 208.719
- 548
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
- #1.021
Burda biri vardı, '' Ben bulaşık yıkamayan adamı özellikle seçtim, ben varken neden kocam ev işi yapsın. '' diye bize bağırınmıştı, sonra da kaynanaya kızı bakması gerekmez mi diye konu açtı kıyın kıyın gelip. Bal gibi biliyordu kaynanaya bakarken kocası bulaşık bile yıkamayacak.Evet kadının işi bence. Bu işin bir kitabı mı var :) neler yazıyor sizin kitapta ? :) İş te degil üstelik zevk,elime mi yapışacak
Kadın insan değil tabi. Hey Allah 'ım.Sizi kaynana oldugunuzda goreyım:)) insan bu kadar da kullanılmaz bence yazık onlara da
Ele yapışmıyor ise kocada yapabilir.Evet kadının işi bence. Bu işin bir kitabı mı var :) neler yazıyor sizin kitapta ? :) İş te degil üstelik zevk,elime mi yapışacak
Elime mi yapışır derken bize de hamaratlığı ile hava atmış, tepeden bakmış oldu aklınca.Ele yapışmıyor ise kocada yapabilir.Zevk mi değil mi ona bırakında yapan karar versin.
Benim elime yapışıyor evet.Elime mi yapışır derken bize de hamaratlığı ile hava atmış, tepeden bakmış oldu aklınca.
Kul köle olalim ,nasil fikir ?Ay oglunuz oldugunu dusunun ve sizin gibi bi gelını oldugunu... Yani empati.. siz sanki yüzverıldıkce tum işleri eşinize yıkcaksınız. Misafırın yanında da eşten çay istenmez, hatta bence normalde bile istenmez, hatta siz eşinizin çayını doldurup gonlunu hos tutun, bu sekılde sogutursunuz, ne kadar eşitiz de dense kadın kadındır erkek erkek. Sonra onu kadınacevırdıgınızde siz ondan sogursanız? Siz aşık oldugunuzda adam boyle miydi . Kimin calısma hayatı daha az yoğunsa evde çogu işi o yapmalı bence. Kaldı ki kazandıgınızı eve harcamıyorsanız , ben de calısıyorum deyip te yemek vs yapmamak çok saçma, koca hem iş guc yapsın, hem soylenem iş isteyen bir hanım, hem de gelen bir para yok.. iyimiş.. adama üzüldüm biraz , umarım sınırlarını çizer..
Fıkra gibi fıkra.Ay oglunuz oldugunu dusunun ve sizin gibi bi gelını oldugunu... Yani empati.. siz sanki yüzverıldıkce tum işleri eşinize yıkcaksınız. Misafırın yanında da eşten çay istenmez, hatta bence normalde bile istenmez, hatta siz eşinizin çayını doldurup gonlunu hos tutun, bu sekılde sogutursunuz, ne kadar eşitiz de dense kadın kadındır erkek erkek. Sonra onu kadınacevırdıgınızde siz ondan sogursanız? Siz aşık oldugunuzda adam boyle miydi . Kimin calısma hayatı daha az yoğunsa evde çogu işi o yapmalı bence. Kaldı ki kazandıgınızı eve harcamıyorsanız , ben de calısıyorum deyip te yemek vs yapmamak çok saçma, koca hem iş guc yapsın, hem soylenem iş isteyen bir hanım, hem de gelen bir para yok.. iyimiş.. adama üzüldüm biraz , umarım sınırlarını çizer..
29 yaşındayım babam 63 yaşında. 29 yıldır bir kez olsun babamın pijamasını katlamadım. Çünkü kimse onun hizmetlisi değil. Evlenirken ortaksınız. Kimse bir şeye yatkın falan değil. ütünün üzerinde kadın işidir yazmaz. Aynı şekilde ne çamaşır makinesinin üstünde ne de bulaşık makinesi üstünde. Siz özgür olmadığınıza kendinizi inandırdığınız için başkaları da aynı sefil hizmetçiyim esaretine sahip olsun istiyorsunuz. Nİhan Kaya gibi topluma dışarıdan bakabilen aydın kafalardan kitaplar okuyun. Zira ataerkil sistem hemcinslerini köle olarak görüyor. Kölelik kaldırılmış gibi yapıldı ama kadınlara devredildi. 2021 yılında toplumsal cinsiyet rollerinin olmadığını biraz olsun anlayın. Bitti o iş.Bir erkeğin yetişme tarzıyla,bir kadının yetişme tarzı aynı değildir.Doğal olarak tabi ki yatkın olmayacak ev işi yapmaya..Evinde annesi yaptırıyor muydu sanki de adam evlenince yapabilsin..Bende evlilikte herşeyin eşit olmasını isterim ama siz bunu çok abartmışsınız.Lavabo ovdurmak nedir yahu? Yapamıyorsanız yardımcı tutun..Eşiniz fazla bile sessiz kalmış size..İnsanların yanında kalk çay koy demişsiniz,birde tepkisine kızıyorsunuz adamın hayret yani.
Adam halinden şikayetçi de nolur, adam efemine oldu iyice de, aksini kalbi kaldırmaz.Kul köle olalim ,nasil fikir ?
Kahve istedim az once benimkinden. Hatta o ara bulasIk makinasinida bosalt dedim. Sana zahmet bana eziyet.
Ay oglunuz oldugunu dusunun ve sizin gibi bi gelını oldugunu... Yani empati.. siz sanki yüzverıldıkce tum işleri eşinize yıkcaksınız. Misafırın yanında da eşten çay istenmez, hatta bence normalde bile istenmez, hatta siz eşinizin çayını doldurup gonlunu hos tutun, bu sekılde sogutursunuz, ne kadar eşitiz de dense kadın kadındır erkek erkek. Sonra onu kadınacevırdıgınızde siz ondan sogursanız? Siz aşık oldugunuzda adam boyle miydi . Kimin calısma hayatı daha az yoğunsa evde çogu işi o yapmalı bence. Kaldı ki kazandıgınızı eve harcamıyorsanız , ben de calısıyorum deyip te yemek vs yapmamak çok saçma, koca hem iş guc yapsın, hem soylenem iş isteyen bir hanım, hem de gelen bir para yok.. iyimiş.. adama üzüldüm biraz , umarım sınırlarını çizer..
Ya eski bi üye anlattı, totosunu yıkamayan adam varmış ayol, kadın burda '' sevişirken kahverengi lekeler oluyo yattığı yerde bu nedir '' diye sormuş, b.k demişler.
Yani, bulaşık olduğu için kokmaz heralde o kadar sanırsam bilemiyorum ki.Hayir ya kokuyuda mi almamis tobe tobe
Bence kadin bir kontrolden gecmeli
Hayir bu kdr aciz adamlari nasil bulup secip evleniyolar.
Yani, bulaşık olduğu için kokmaz heralde o kadar sanırsam bilemiyorum ki.
Ay oglunuz oldugunu dusunun ve sizin gibi bi gelını oldugunu... Yani empati.. siz sanki yüzverıldıkce tum işleri eşinize yıkcaksınız. Misafırın yanında da eşten çay istenmez, hatta bence normalde bile istenmez, hatta siz eşinizin çayını doldurup gonlunu hos tutun, bu sekılde sogutursunuz, ne kadar eşitiz de dense kadın kadındır erkek erkek. Sonra onu kadınacevırdıgınızde siz ondan sogursanız? Siz aşık oldugunuzda adam boyle miydi . Kimin calısma hayatı daha az yoğunsa evde çogu işi o yapmalı bence. Kaldı ki kazandıgınızı eve harcamıyorsanız , ben de calısıyorum deyip te yemek vs yapmamak çok saçma, koca hem iş guc yapsın, hem soylenem iş isteyen bir hanım, hem de gelen bir para yok.. iyimiş.. adama üzüldüm biraz , umarım sınırlarını çizer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?