Eşim ev işi yaptığı için utanıyor

Evet kadının işi bence. Bu işin bir kitabı mı var :) neler yazıyor sizin kitapta ? :) İş te degil üstelik zevk,elime mi yapışacak
Burda biri vardı, '' Ben bulaşık yıkamayan adamı özellikle seçtim, ben varken neden kocam ev işi yapsın. '' diye bize bağırınmıştı, sonra da kaynanaya kızı bakması gerekmez mi diye konu açtı kıyın kıyın gelip. Bal gibi biliyordu kaynanaya bakarken kocası bulaşık bile yıkamayacak.

Elime mi yapışır derken bize de hamaratlığı ile hava atmış, tepeden bakmış oldu aklınca.
Benim elime yapışıyor evet. Eli ayağı tutarken hem de bu kafa ile benden çay isteyecek ve ben de getirmeyeceğim ? Kocamın gönlünü soğutur muyum sandın yavru ? Çaydanlıkla kafasına geçiririm.

Kul köle olalim ,nasil fikir ?
Kahve istedim az once benimkinden. Hatta o ara bulasIk makinasinida bosalt dedim. Sana zahmet bana eziyet.

Fıkra gibi fıkra.
Tişikkirler.

29 yaşındayım babam 63 yaşında. 29 yıldır bir kez olsun babamın pijamasını katlamadım. Çünkü kimse onun hizmetlisi değil. Evlenirken ortaksınız. Kimse bir şeye yatkın falan değil. ütünün üzerinde kadın işidir yazmaz. Aynı şekilde ne çamaşır makinesinin üstünde ne de bulaşık makinesi üstünde. Siz özgür olmadığınıza kendinizi inandırdığınız için başkaları da aynı sefil hizmetçiyim esaretine sahip olsun istiyorsunuz. Nİhan Kaya gibi topluma dışarıdan bakabilen aydın kafalardan kitaplar okuyun. Zira ataerkil sistem hemcinslerini köle olarak görüyor. Kölelik kaldırılmış gibi yapıldı ama kadınlara devredildi. 2021 yılında toplumsal cinsiyet rollerinin olmadığını biraz olsun anlayın. Bitti o iş.

Nigar hanım, bunu izleyin.
Size cevabımı içeriyor:

Ya bak ayyyyyyynı şeyleri yaşıyoruz çoğu hanımla inanamıyorum….Benim eşim de ben demeden yardım etmez.Desem de yarım yamalak yapar yapmasa daha iyi dersin.çalışıyorum 2haftadır düzgün temizlik yaomadım üstten üstten yaptım bugün temizlik aşkıyla uyandım o da izinli.Heryer bitti banyoyu temizliyorum o sırada çamaşırların da asılması lazım.karşıdan küçük çocuk başkondan bakıyo diye asmıyo.Yahu neden neden ?? Ben anlayamıyorum?? Biz de erkek gibi çalışıp eve para getiriyoruz biz çalışırken erkekler görecek ya da başkaları görecek diye saklanıyo muyuz ??

Esime cay koyduktan sonra sordum yok sogumamis kesin bilgi arkadaslar

Ya biraz mantik nolur. Valla gulsemmi aglasammi bilemiyorum

Benim kp 9 yasindan 67 yasina kdr hala calisiiyor. Hic yardim etmezmis elinde degil gecmis gun oyle gelismis. Kv 1 aydir hastaydi nasil bakti inanamazsiniz. Son gittigimde bizle masa topladi inanamadim. karisini yedirdi icirdi yikadi bakti tam olmasi gerektigi gibi.

Ya eski bi üye anlattı, totosunu yıkamayan adam varmış ayol, kadın burda '' sevişirken kahverengi lekeler oluyo yattığı yerde bu nedir '' diye sormuş, b.k demişler.

Hayir ya kokuyuda mi almamis tobe tobe
Bence kadin bir kontrolden gecmeli
Hayir bu kdr aciz adamlari nasil bulup secip evleniyolar.

niye kocadan cay istenmiyor? Kolu yok mu? Kadin calissin icerde disarda oluyo ama erkek neden kalkip bi cay koyamiyor gerikafalilik bu.. kadinlar erkek isi yapiyosa onlarda kadin(!) isi yapabilir. Iste senin gibilerin yetistirdikleriyle bizim gibilerin yetistirdikleri
Muhatap olacak

Ay kayınannişim bize geldiğinde oğlu tabak taşıyor, çay dolduruyor diye eve gittiğinde yatağa yüzükoyun atlayıp ağlıyor mudur acaba sjsjkl

Yaşadığı evin işini yaparken çükü düşen adamlar varmış demek, hiç bilmiyordum.
Evren gizemlerle dolu gerçekten.

Bazı yorumlara inanamadım, o zaman iş yerinde de erkekler bize işimizi sorumluluğumuz gibi değil de “yardımcı olur musun” diyerek versinler(!). Yazıklar olsun bu zihniyetler geleceğin çocuklarını da yetiştirecek üstelik… Evin sorumluluğu her açıdan evde yaşayan yetişkinler arasında ortaktır. Kromozomumuz XX diye kodlarımıza kölelik işlenmedi yani sıyrılın bu düşüncelerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…