Eşim ev işi yaptığı için utanıyor

Kiradayken eşim bana çok yardım ederdi halende eder evimiz dubleks olduğundan annemle ben alt katı temizlerken oda üst katı temizler..kılıbık değilim ben diye göstermek istiyordur eşiniz oda zamanı gelince devam edecektir yardım etmeye..hayat müşterek bir evde beraber yaşanıyorsa yardım da edilmesi taraftarıyım

Hiç şaşmaz, siz de hasbelkader okuma yazma öğrenmiş üyelerdensiniz. Cariyelik ruhunuza işlemiş, üzücü.

Sen soğumadın mı peki? Ne o öyle kadın gibi çay servisi yapan adam mı olurmuş
Ya pipisi düşerse ben eşime çay doldurtmam asla hatta wcye gider bağırır gider silerim erkek sonuçta kendimi temizleyecek totosunu

Son düzenleme:
Bazı yorumlar beni şoka soktu ne demek rica ederek söyleyin aynı evde yaşıyorsanız bu iki kişinin sorumluluğu ben çalışmadığım halde eşim bana yardım eder bundan da asla utanmaz neden utansın ki ayıp bir şey olduğunu düşünmüyorum hatta bazen der bu akşam kahveler benden olsun yapıp getirir yemek yaparken izler ihtiyaç durumunda yaparsam zehirlemeyeyim seni der çocuklarınızı da o şekilde yetiştirin kalkıp işten gelen adama hadi kalk şurayı şupur kalk yemek yap demem ama gerektiğinde de yapar nesi ayıp ki bunun olması gereken bu bence erkek kardeşim de 18yasinda annem bı kaç gün şehir dışına ananemin yanına gitmişti görüntülü arayıp temizlik yaptı izin gününde bu nasıl şunu nasıl yapayım makina nasıl çalışıyor diye düşünüyorum olması gereken budur diye düşünüyorum

Bir erkek ona çay hizmeti edildiğinde gönlü hoş oluyor da kadın neden bunu istemesin?

Bir erkek ona çay hizmeti edildiğinde gönlü hoş oluyor da kadın neden bunu istemesin?
Kadınların gönlü hoş olabiliyormuymuş ya bide sevişirken zevk alan kadınlar varmış diyollay gerçek mi acaba ben sadece erkeki mutlu etme aracı ve doğurma aracı diye biliyorum

Kadınların gönlü hoş olabiliyormuymuş ya bide sevişirken zevk alan kadınlar varmış diyollay gerçek mi acaba ben sadece erkeki mutlu etme aracı ve doğurma aracı diye biliyorum
Kadının gönlü mü varmış?

Kasten yorumumu sildim. Sıkıldım artık eski konulardan. çünkü kişiye özel cvp yazıyorumm. Tabi bnde de var tarihe dikkat etmem lazım.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın kızlar ama ev isi yapan erkek yüzde 99 kendi ailesinde öyle gördüğü icin yapıyordur yoksa ailede bunun utanılacak birsey olduğu düşüncesiyle yetistirilmis bir erkek asla yapmaz. Bu karakterde bir adamı hicbir kadının değiştirebileceğine inanmıyorum ben.

Kaçıncı yüzyıldan sesleniyorsunuz bize? Bilelim ki ona göre tarihten merak ettiklerimiz soralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…