- 24 Mart 2009
- 3.098
- 4.167
- 658
- Konu Sahibi PrensesMononoke
- #1.001
Hayır efendim yapmak zorunda ben para kazanmak zorundaysan oda yapmak zorunda her ay maaşı elimizden alırken iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorsun burada kocası çamaşır sepetinin kapağını açabilecek kabiliyetten yoksun kadınlar var.İlginç gerçekten, adam yaşam alanını temiz tutuyor karnını kendi doyurabiliyor diye kadınlaşacağını düşünmek.
Nigar Hanım siz herhalde evde hizmetçi muamelesi görmeyi seviyorsunuz? İki birey bir evi paylaşıyorsa sorumluluk eşittir. Benim kocam yeri gelir benimle temizlik de yapar yemek de bir kere de gocunmaz. İkimiz de çalışan insanlarız. Ne güzel kafalar yaşıyorsunuz valla. O kadın işi bu kadın işi diye diye erkekleri tepelerinize çıkarttınız. Aman oğlum yapmasın etmesin diyerek özgüvensiz, kendini bir şey sanan bireyler yetiştirdiniz. Aferin.Ay oglunuz oldugunu dusunun ve sizin gibi bi gelını oldugunu... Yani empati.. siz sanki yüzverıldıkce tum işleri eşinize yıkcaksınız. Misafırın yanında da eşten çay istenmez, hatta bence normalde bile istenmez, hatta siz eşinizin çayını doldurup gonlunu hos tutun, bu sekılde sogutursunuz, ne kadar eşitiz de dense kadın kadındır erkek erkek. Sonra onu kadınacevırdıgınızde siz ondan sogursanız? Siz aşık oldugunuzda adam boyle miydi . Kimin calısma hayatı daha az yoğunsa evde çogu işi o yapmalı bence. Kaldı ki kazandıgınızı eve harcamıyorsanız , ben de calısıyorum deyip te yemek vs yapmamak çok saçma, koca hem iş guc yapsın, hem soylenem iş isteyen bir hanım, hem de gelen bir para yok.. iyimiş.. adama üzüldüm biraz , umarım sınırlarını çizer..
Nasıl yani?Ay oglunuz oldugunu dusunun ve sizin gibi bi gelını oldugunu... Yani empati.. siz sanki yüzverıldıkce tum işleri eşinize yıkcaksınız. Misafırın yanında da eşten çay istenmez, hatta bence normalde bile istenmez, hatta siz eşinizin çayını doldurup gonlunu hos tutun, bu sekılde sogutursunuz, ne kadar eşitiz de dense kadın kadındır erkek erkek. Sonra onu kadınacevırdıgınızde siz ondan sogursanız? Siz aşık oldugunuzda adam boyle miydi . Kimin calısma hayatı daha az yoğunsa evde çogu işi o yapmalı bence. Kaldı ki kazandıgınızı eve harcamıyorsanız , ben de calısıyorum deyip te yemek vs yapmamak çok saçma, koca hem iş guc yapsın, hem soylenem iş isteyen bir hanım, hem de gelen bir para yok.. iyimiş.. adama üzüldüm biraz , umarım sınırlarını çizer..
Ya eski bi üye anlattı, totosunu yıkamayan adam varmış ayol, kadın burda '' sevişirken kahverengi lekeler oluyo yattığı yerde bu nedir '' diye sormuş, b.k demişler.Biliyorsun burada kocası çamaşır sepetinin kapağını açabilecek kabiliyetten yoksun kadınlar var.
Keşke bunu anlatmasaydın. Ancak sevişirken kıçındaki boku nasıl oraya buraya bulaştırıyormuş ki? Çok acayipYa eski bi üye anlattı, totosunu yıkamayan adam varmış ayol, kadın burda '' sevişirken kahverengi lekeler oluyo yattığı yerde bu nedir '' diye sormuş, b.k demişler.
Ay oglunuz oldugunu dusunun ve sizin gibi bi gelını oldugunu... Yani empati.. siz sanki yüzverıldıkce tum işleri eşinize yıkcaksınız. Misafırın yanında da eşten çay istenmez, hatta bence normalde bile istenmez, hatta siz eşinizin çayını doldurup gonlunu hos tutun, bu sekılde sogutursunuz, ne kadar eşitiz de dense kadın kadındır erkek erkek. Sonra onu kadınacevırdıgınızde siz ondan sogursanız? Siz aşık oldugunuzda adam boyle miydi . Kimin calısma hayatı daha az yoğunsa evde çogu işi o yapmalı bence. Kaldı ki kazandıgınızı eve harcamıyorsanız , ben de calısıyorum deyip te yemek vs yapmamak çok saçma, koca hem iş guc yapsın, hem soylenem iş isteyen bir hanım, hem de gelen bir para yok.. iyimiş.. adama üzüldüm biraz , umarım sınırlarını çizer..
Yıkamayınca kalıyor demekKeşke bunu anlatmasaydın. Ancak sevişirken kıçındaki boku nasıl oraya buraya bulaştırıyormuş ki? Çok acayip
Eş olmak mıYani cay koymak kadin isi mi? Hangi kitapta yaziyor ki.bence es olmayi cok yalnis anliyor bir cok kisi bizim toplumda.
Gurur duyuyorum yaptigi temizlikle yaptigi yemekle ne soğuyacam be adamdan, aksine diyorum ki ne kadar şanslıyım, Sabahtan aksama hosur hosur tv karsisinda oturup 7/24 hizmet bekleyen koca mi Errrkekkkk geliyor sizeAy oglunuz oldugunu dusunun ve sizin gibi bi gelını oldugunu... Yani empati.. siz sanki yüzverıldıkce tum işleri eşinize yıkcaksınız. Misafırın yanında da eşten çay istenmez, hatta bence normalde bile istenmez, hatta siz eşinizin çayını doldurup gonlunu hos tutun, bu sekılde sogutursunuz, ne kadar eşitiz de dense kadın kadındır erkek erkek. Sonra onu kadınacevırdıgınızde siz ondan sogursanız? Siz aşık oldugunuzda adam boyle miydi . Kimin calısma hayatı daha az yoğunsa evde çogu işi o yapmalı bence. Kaldı ki kazandıgınızı eve harcamıyorsanız , ben de calısıyorum deyip te yemek vs yapmamak çok saçma, koca hem iş guc yapsın, hem soylenem iş isteyen bir hanım, hem de gelen bir para yok.. iyimiş.. adama üzüldüm biraz , umarım sınırlarını çizer..
Evet kadının işi bence. Bu işin bir kitabı mı var :) neler yazıyor sizin kitapta ? :) İş te degil üstelik zevk,elime mi yapışacakYani cay koymak kadin isi mi? Hangi kitapta yaziyor ki.bence es olmayi cok yalnis anliyor bir cok kisi bizim toplumda.
Sizi kaynana oldugunuzda goreyım:)) insan bu kadar da kullanılmaz bence yazık onlara daGurur duyuyorum yaptigi temizlikle yaptigi yemekle ne soğuyacam be adamdan, aksine diyorum ki ne kadar şanslıyım, Sabahtan aksama hosur hosur tv karsisinda oturup 7/24 hizmet bekleyen koca mi Errrkekkkk geliyor size
Ben de adama çok üzüldüm. Umarım kadın onu boşamıştır. Çay falan istemiş aman Allahım olur mu öyle şey ? Tövbeler olsun yarabbim.Ay oglunuz oldugunu dusunun ve sizin gibi bi gelını oldugunu... Yani empati.. siz sanki yüzverıldıkce tum işleri eşinize yıkcaksınız. Misafırın yanında da eşten çay istenmez, hatta bence normalde bile istenmez, hatta siz eşinizin çayını doldurup gonlunu hos tutun, bu sekılde sogutursunuz, ne kadar eşitiz de dense kadın kadındır erkek erkek. Sonra onu kadınacevırdıgınızde siz ondan sogursanız? Siz aşık oldugunuzda adam boyle miydi . Kimin calısma hayatı daha az yoğunsa evde çogu işi o yapmalı bence. Kaldı ki kazandıgınızı eve harcamıyorsanız , ben de calısıyorum deyip te yemek vs yapmamak çok saçma, koca hem iş guc yapsın, hem soylenem iş isteyen bir hanım, hem de gelen bir para yok.. iyimiş.. adama üzüldüm biraz , umarım sınırlarını çizer..
Of ne alaka ya ne alaka gerçekten. Para kazanmak da erkeğin işi o zaman kadın neden çalışıyor?Evet kadının işi bence. Bu işin bir kitabı mı var :) neler yazıyor sizin kitapta ? :) İş te degil üstelik zevk,elime mi yapışacak
Evet kadının işi bence. Bu işin bir kitabı mı var :) neler yazıyor sizin kitapta ? :) İş te degil üstelik zevk,elime mi yapışacak
Ya eski bi üye anlattı, totosunu yıkamayan adam varmış ayol, kadın burda '' sevişirken kahverengi lekeler oluyo yattığı yerde bu nedir '' diye sormuş, b.k demişler.
Ev işi yapmak kullanmak ise siz niye yapıyorsunuz ? Aynı evde yaşayan insanlar ev işlerini birlikte yaparlar. Merhaba 21.yüzyıl.Sizi kaynana oldugunuzda goreyım:)) insan bu kadar da kullanılmaz bence yazık onlara da
Kiz ne okudum ben. Allah'ım sen denk getirme böylelerini
Kaynana olduğumda oğlum gelinime yardım etmezse canına okurum onun. Biz seni böyle mi yetiştirdik çocuğum, hiç mi babanı örnek almıyorsun. Karına yardım etmezsen hakkımı helal etmem sana derim insan bu kadar kullanılmaz, gelinimin de canı var.Sizi kaynana oldugunuzda goreyım:)) insan bu kadar da kullanılmaz bence yazık onlara da