• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ev işi yaptığı için utanıyor

Ay oglunuz oldugunu dusunun ve sizin gibi bi gelını oldugunu... Yani empati.. siz sanki yüzverıldıkce tum işleri eşinize yıkcaksınız. Misafırın yanında da eşten çay istenmez, hatta bence normalde bile istenmez, hatta siz eşinizin çayını doldurup gonlunu hos tutun, bu sekılde sogutursunuz, ne kadar eşitiz de dense kadın kadındır erkek erkek. Sonra onu kadınacevırdıgınızde siz ondan sogursanız? Siz aşık oldugunuzda adam boyle miydi . Kimin calısma hayatı daha az yoğunsa evde çogu işi o yapmalı bence. Kaldı ki kazandıgınızı eve harcamıyorsanız , ben de calısıyorum deyip te yemek vs yapmamak çok saçma, koca hem iş guc yapsın, hem soylenem iş isteyen bir hanım, hem de gelen bir para yok.. iyimiş.. adama üzüldüm biraz , umarım sınırlarını çizer..
Nigar Hanım siz herhalde evde hizmetçi muamelesi görmeyi seviyorsunuz? İki birey bir evi paylaşıyorsa sorumluluk eşittir. Benim kocam yeri gelir benimle temizlik de yapar yemek de bir kere de gocunmaz. İkimiz de çalışan insanlarız. Ne güzel kafalar yaşıyorsunuz valla. O kadın işi bu kadın işi diye diye erkekleri tepelerinize çıkarttınız. Aman oğlum yapmasın etmesin diyerek özgüvensiz, kendini bir şey sanan bireyler yetiştirdiniz. Aferin.

Ay oglunuz oldugunu dusunun ve sizin gibi bi gelını oldugunu... Yani empati.. siz sanki yüzverıldıkce tum işleri eşinize yıkcaksınız. Misafırın yanında da eşten çay istenmez, hatta bence normalde bile istenmez, hatta siz eşinizin çayını doldurup gonlunu hos tutun, bu sekılde sogutursunuz, ne kadar eşitiz de dense kadın kadındır erkek erkek. Sonra onu kadınacevırdıgınızde siz ondan sogursanız? Siz aşık oldugunuzda adam boyle miydi . Kimin calısma hayatı daha az yoğunsa evde çogu işi o yapmalı bence. Kaldı ki kazandıgınızı eve harcamıyorsanız , ben de calısıyorum deyip te yemek vs yapmamak çok saçma, koca hem iş guc yapsın, hem soylenem iş isteyen bir hanım, hem de gelen bir para yok.. iyimiş.. adama üzüldüm biraz , umarım sınırlarını çizer..
Nasıl yani?
Benim ki her akşam çayı kendi yapar.
Üstelik kendi çayını kendi doldurur.
Neden çünkü eli kolu tutuyor sağlam çünkü.
Üsteliğin üsteliği benim çayımı da dolduruveriyor.
Bir üstelik daha oğlum da gelinimin çayını doldursun sevinirim ben.
O şekilde yetiştiriyorum zaten.
13 yaşında olduğundan onun çayını da ben doldurmam.
Üstelik birşey daha diyeyim.
Yorgunluk kahve mi de canım oğlum yapar.
Ben mi?
Çalışmıyorum.
Akşamlara kadar yayılıp TV bakıyorum.
Ohh sefam olsun.
Tövbe estağfurullah.

Biliyorsun burada kocası çamaşır sepetinin kapağını açabilecek kabiliyetten yoksun kadınlar var.
Ya eski bi üye anlattı, totosunu yıkamayan adam varmış ayol, kadın burda '' sevişirken kahverengi lekeler oluyo yattığı yerde bu nedir '' diye sormuş, b.k demişler. :KK70:

Ya eski bi üye anlattı, totosunu yıkamayan adam varmış ayol, kadın burda '' sevişirken kahverengi lekeler oluyo yattığı yerde bu nedir '' diye sormuş, b.k demişler. :KK70:
Keşke bunu anlatmasaydın. Ancak sevişirken kıçındaki boku nasıl oraya buraya bulaştırıyormuş ki? Çok acayip 🙄

Yani cay koymak kadin isi mi? Hangi kitapta yaziyor ki.bence es olmayi cok yalnis anliyor bir cok kisi bizim toplumda.

Gurur duyuyorum yaptigi temizlikle yaptigi yemekle ne soğuyacam be adamdan, aksine diyorum ki ne kadar şanslıyım, Sabahtan aksama hosur hosur tv karsisinda oturup 7/24 hizmet bekleyen koca mi Errrkekkkk geliyor size😂

Yani cay koymak kadin isi mi? Hangi kitapta yaziyor ki.bence es olmayi cok yalnis anliyor bir cok kisi bizim toplumda.
Evet kadının işi bence. Bu işin bir kitabı mı var :) neler yazıyor sizin kitapta ? :) İş te degil üstelik zevk,elime mi yapışacak

Gurur duyuyorum yaptigi temizlikle yaptigi yemekle ne soğuyacam be adamdan, aksine diyorum ki ne kadar şanslıyım, Sabahtan aksama hosur hosur tv karsisinda oturup 7/24 hizmet bekleyen koca mi Errrkekkkk geliyor size😂
Sizi kaynana oldugunuzda goreyım:)) insan bu kadar da kullanılmaz bence yazık onlara da

Ben de adama çok üzüldüm. Umarım kadın onu boşamıştır. :D Çay falan istemiş aman Allahım olur mu öyle şey ? Tövbeler olsun yarabbim.

Evet kadının işi bence. Bu işin bir kitabı mı var :) neler yazıyor sizin kitapta ? :) İş te degil üstelik zevk,elime mi yapışacak

Yani siz istiyorsaniz esinize cayi verin. Mesele cay degil. Mesele eslerin birbirine her konuda destek vermesi. Cay koymak en basit örneklerden biri. Istediginiz kadar esinize cay koyun. O baska zaman ayni sekilde size karsilik veriyorsa Mesele yok. Ama sizin bakis aciniz bunu cinsiyete bagliyor, yalnis orda ve bütün yalnis yetistirilen erkeklerde cinsiyetci bakis acisindan dolayi böyle 🤷‍♀️

Sizi kaynana oldugunuzda goreyım:)) insan bu kadar da kullanılmaz bence yazık onlara da
Kaynana olduğumda oğlum gelinime yardım etmezse canına okurum onun. Biz seni böyle mi yetiştirdik çocuğum, hiç mi babanı örnek almıyorsun. Karına yardım etmezsen hakkımı helal etmem sana derim 😂😂 insan bu kadar kullanılmaz, gelinimin de canı var.

Back