- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
- 478
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
Bence okuduğunu idrak edecek ne yaşda ne kapasitede
Eminim eğitim durumuda çok vasattır.
Onunda suçu yokki.
Bu yaşta evlendiren aileyi suçlarım
Kız kendini geliştirecek, yetiştirecek imkani hiç olmamışki. Ordan burdan duyduğu şeyleri yazıp yazıp duruyor. Takıldığı yerde tamam abla, heee abla tarzında cevaplar ve komik sandığı emojileri koyuyor.
Ne yazsın, okadarını görmüş bugüne kadar. Nasıl değişsin dünyası.
çok tanıdık şeyler bu yapıda çoğu kişiyle tartışmaya girdim kimi ile anlaştım anlattım kimi ile 40 delil de getirsem ikna edemedim..
Ortaokul mezunuymuş. Öyle yazmıştı.Bence okuduğunu idrak edecek ne yaşda ne kapasitede
Eminim eğitim durumuda çok vasattır.
Onunda suçu yokki.
Bu yaşta evlendiren aileyi suçlarım
Kız kendini geliştirecek, yetiştirecek imkani hiç olmamışki. Ordan burdan duyduğu şeyleri yazıp yazıp duruyor. Takıldığı yerde tamam abla, heee abla tarzında cevaplar ve komik sandığı emojileri koyuyor.
Ne yazsın, okadarını görmüş bugüne kadar. Nasıl değişsin dünyası.
evet ailede kabahat büyük ve insan ailesini seçemiyor ama bazı şeyler gerçekten içten geliyor.
elinin altında internet açıp yazıp okuyabiliyor. insan hiç mi bunca kişi birşeyler yazıyor bir anlamaya çalışayım demez.
kişi bilgisiz olabilir ama öğrenmek hevestir.
bu arkadaşta o da yok.
Doğru diyorsunuz. Hangi çağdayız artık, istese öğrenir tabii ama o hayatının mükemmel olduğunu düşünüyor, belkide evde gördüğüne göre şuan gerçekten daha iyi yaşiyorda olabilir.
65 yaşındaki kv ile aynı kafa yapısında kızcağız, herşeyi biliyorum sanıyor ama dünyadan haberi yok
Annem ortaokul mezunuyken böyle düşünmüyordu.
bunun eğitim durumu ile çokta alakası olduğunu zannetmiyorum zira onunla aynı etiğim şartlarına sahiptim ortaokul mezunu
inan okumuş çok cahil gördüm okumamış çok bilginde gördüm..
insan yeterki kendini geliştirmek istesin hertürlü geliştirir kendini..
Akıl, eğitim okulda değil ailede başlar.
20 yaşında evlenmiş, köyde yaşamış bir insan. Evlenmeden önce ilişkiye girmeyi "hata" olarak gören (önceki mesajlarına baktım)bir insan. Hayatı sadece kocişine hizmet etmek, çocuk doğurmak olarak gören bir insan.. Ne açıklayabiliriz, ne anlatabiliriz? Hiçbirşey.
Siz kendinizi geliştirmişsiniz ne güzel
Ben yinede eğitimin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Okumuş cahil ayrı bi konu
ama bu kızcağız öyle bişeyki herkesle ve herşeyle dalga geçiyor. Aslında hiç birşey bilmiyor, ama herşeyi bildiğini saniyor. En tehlikeli insan tipi. Bilmediğini kabul etse, kendini geliştirecek zaten ama yok o zaten herşeyi biliyor kendince. Yazık gerçekten. Aileler küçücük çocukları evlendirmeyi meziyet sanıyorlar halen.
Kocasının iş yapmasına gerek yok ayol, kocasının onunla evlenmesi kocişim demesine yeter, değil mi amaiş yaptıramadığı adama kocişim diyebilmesi de ayrı ironi.. :)
Akıl, eğitim okulda değil ailede başlar.
20 yaşında evlenmiş, köyde yaşamış bir insan. Evlenmeden önce ilişkiye girmeyi "hata" olarak gören (önceki mesajlarına baktım)bir insan. Hayatı sadece kocişine hizmet etmek, çocuk doğurmak olarak gören bir insan.. Ne açıklayabiliriz, ne anlatabiliriz? Hiçbirşey.
Kocasının iş yapmasına gerek yok ayol, kocasının onunla evlenmesi kocişim demesine yeter, değil mi ama
Anneniz tahminen 40lı yaşlarındadır. Ozamanlarda ortaokul normal bir seviyeymiş. Benim annemde lise mezunu. Oda 7 kardeş arasında bir annem birde en küçük kardeşi liseyi bitimişler. Diğerleri hepsi ilk yada ortaokul mezunu.
Ama bu kız daha çok küçük. Yani en azından bi lise bitirmeyliydi.
Kocasının iş yapmasına gerek yok ayol, kocasının onunla evlenmesi kocişim demesine yeter, değil mi ama
Valla annem 50 yaşında. Liseyi yeni bitirdi. Zorlasa üniversiteye gider. Kendini geliştirmeyi istemesi lazım bir insanın.Anneniz tahminen 40lı yaşlarındadır. Ozamanlarda ortaokul normal bir seviyeymiş. Benim annemde lise mezunu. Oda 7 kardeş arasında bir annem birde en küçük kardeşi liseyi bitimişler. Diğerleri hepsi ilk yada ortaokul mezunu.
Ama bu kız daha çok küçük. Yani en azından bi lise bitirmeyliydi.
Sosyal medyada koçişimle kahve keyfisi fotosu atıyorsa bol pembiş pembiş sunumlu hayattaki misyonunu tamamlamıştır zaten
Bitanede şehzade yada prenses doğrur yakında oldu bitti.
insanlar okumak için, daha iyi bir hayat için ailesiyle kavga ediyor. bu kızcağızın hayatıysa kocasına iş yapmak..
Siz kendinizi geliştirmişsiniz ne güzel
Ben yinede eğitimin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Okumuş cahil ayrı bi konu
ama bu kızcağız öyle bişeyki herkesle ve herşeyle dalga geçiyor. Aslında hiç birşey bilmiyor, ama herşeyi bildiğini saniyor. En tehlikeli insan tipi. Bilmediğini kabul etse, kendini geliştirecek zaten ama yok o zaten herşeyi biliyor kendince. Yazık gerçekten. Aileler küçücük çocukları evlendirmeyi meziyet sanıyorlar halen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?