- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
ben dediklerimi yapsın değil tam tersi demediklerimi yapsın, kendi de düşünebilsin istiyorum ben demeden.O sekilde yetistirilmemis bir insan için çok fazla sey istiyorsunuz. Siz ev isini paylasmak degil kendi dediklerinizi yaptirmak istiyorsunuz. Kolay gelsin
kesinlikle :)esınız bugun bır jestı hakedıyor arkadas..
DIyor zaten manti yapalim ama gecen gun ogrenmis ki yufkadan yapilamiyormus onu soyluyordu :)....ahahhahahaha demek sarma da sardıharikaymış yaaaa kendiliğinden yapıyorsa vallahi çok güzel oturur beraber mantı falan dökersiniz.böyle erkeklere hayranım ben yaa .i,lerde oğlum olursa onu da eşine yardım edecek şekilde yetiştireceğim kesinlikle kılıbıklık değil bu.
eşim her türlü ev işini yapar sadece ütüyü pek beceremez ama onu da yapar. misafirlere ikramda da bulunur. birkaç ay önce ameliyat oldum beniml ,çocuklarla hem de ev işleri ve misafirlerle ilgilendi. sağolsun kayınvalidem öyle yetiştirmiş. bunlar hem erkek çocuğu yetiştirme tarzıyla ilgili. oğluma da şimdiden temizliği ve ev düzenini aşılamaya çalışıyorum
benim insanlar iş yaptığını bilsin gibi bi amacım yok. Sinir olduğum şey bundan utanacak zihniyette olması. o böyle düşünmese kimse bilmese de olur. Ama o bana sadece yardımcı olması gerektiğini düşünüyormuş. Nasıl bi adalet algıları var bu erkeklerin anlamıyorum. Asıl utanmaları gereken kendi temizliklerini, yemeklerini bile yapamayacak kadar aciz olup bizim elimize bakmaları değil mi?Yazık adamlara yahu:)) eşinizin algısı ıyle olmasa bile toplumun genel algısı onu utandiriyor olabilir. Siz de idare ediverin ne olacak utanıyor demek ki. Amaç is yaptırmak mi ben bu adama is yaptırıyorum gibi görünmek mi.. eğer iş yapmasıysa yapsın da tekken yapsın. Benim fikrim bu yönde.
DIyor zaten manti yapalim ama gecen gun ogrenmis ki yufkadan yapilamiyormus onu soyluyordu :)....
ya varya ev isi konusunda benden iyi...carsafi duzeltiyor bildigin jilet gibi....yada silip supuruyor hemen belli ediyor...bende belli olmuyor ya....eli degince harikalar yaratiyor sanki
anlamadim ben bu isi....icinde var demek ki....
ama dedigin gibi yetistirme ile alakali kesinlikli
kiz halimle bir bez vermediler hic...al iste simdi kocanin temizligine hayran kaliyorum simdi boyle...
Arkadasim sen keske evlenmeseydin.bakın siz de aynı şeyi söylüyorsunuz. Niye sadece yardımcı oluyor. İkimizde o evde yaşıyoruz. İkimizde çalışıyoruz. Ben olmasam o evde ne yapacak yıkamayacak mı banyoyu lavaboyu. Niye ben onun sorumluluğunu da üstleniyorum. Ben bana yardımcı olmasını istemiyorum benimle eşit derecede elini taşın altına koymasını istiyorum
İyi de eşi iz yapmam diyen bir adam değil ki... başkalarının yanında utanıyor olması o kişinin düşünce yapısını bilmesi ve arkasından dedikodusunun yapılmasını istemediği için olabilir. Yani aman millet ne derse desin kafasında bir adam değil demek ki. Etrafindakilerin kendi hakkındaki düşüncelerini umursuyor. Bu temizlik yapmasıyla alakası olmayan bir konu. Bu onun karakteri yani..benim insanlar iş yaptığını bilsin gibi bi amacım yok. Sinir olduğum şey bundan utanacak zihniyette olması. o böyle düşünmese kimse bilmese de olur. Ama o bana sadece yardımcı olması gerektiğini düşünüyormuş. Nasıl bi adalet algıları var bu erkeklerin anlamıyorum. Asıl utanmaları gereken kendi temizliklerini, yemeklerini bile yapamayacak kadar aciz olup bizim elimize bakmaları değil mi?
bir an karşı komşunun kocasının pencereye çıkıp türkü söyleyerek cam sildiğni hayal ettimFeministlerin şerrinden sana sığınırım yarabbim:)
Ben düşünemiyorum eşim olucak insana lavabo uv cam sil diyebilceğimi.
Benimde abim var babam var onlarda yapmadı yapmazlar,
Yardımcı olmak ayrı birşey ama siz bence abartmışsınız. Cam silicek komşular görcek diye korkuyor diyorsunuz ay tabiki istemicek yani bende karşı komşumun kocasının cam sildiğini görsem gülerim yani:))))))
Yook oyle begnmemezlikler yapmaz....ama şimdi öyle olunca da senin yaptığın işi beğenmezse? ay o çok kötü olur.
düşünsene senin düzlediğin yeri beğenmiyor kendi yapıyor ay istemezdim o kadarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?