- 3 Nisan 2014
- 36.124
- 147.249
- 798
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
Esitlik istiyormus gibi konusmuyorsun farkindaysan konuna yazilan yorumlarin cogu esinden cok sey bekliyorsun yonunde hangi kadinin esinin kendisine yardim etmesini istemezki.. Ama cam sil lavabo ovala balkonu yika camasirlari as katla ütüle bunlar bizim erkeklerimizin yapisinda yok sen esine bunu aşılayamazsin istesende zor... Erkegin yetisme tarzi cok farkli biz kadinlarin yetisme tarzi cok cok daha farkli... Yaptirabilirsen ne mutlu sana fakat başaramagindan yakiniyorsun buda cok dogal cunku erkek kadin isi yaparak yetismiyor... Neden ters algilandi soylediklerim bunuda cozemedim...
eziğim bensindirilmiş kadınlarkadınlarımız
Tüh keske ayrlmasaydın cnm öyle erkek az gelir dünyaya..Evli değilim ama eski sevgilim bu temizlik işlerine meraklıydi. Hangi deterjan nereyi temizler, nasıl temizler , nasıl yemek yapılır bu konularda benden iyi ev hanımı yoktur diyene taş çıkarırdi. Fakat baktım ki kizdigında bağırıp çağırmiyor küsüyor temizlik yapıyor. Benim yaptığım yemeğin eksikliklerini sayıyor beğendiği tarifleri yazıyor. Yani rol olarak bir şekilde adam ciddi ciddi kadına bürünmüş. Toplumun bize verdiği görevler var kadın ve erkek eşit olmaya çalıştığında denge bozuluyor. Ben demiyorum ki erkekler yardım etmesin etsin, edecekte ama işte umduğunu bulamamak var sonrasında
Evet onu ben demiştim. Bir de demiştim ki l kendisi temiz olan insan her şeyi temiz yapar. Siz de pis kocalar almasaydınız da içinize sinseydi keşke. Ama napacaksın bazıları temiz insan sever bazıları aman der. Erkekle kadının yapacağı işler de bazen farklıdır evet mesela bir erkek çocuk doğuramaz çünkü yaradılışında yok..bak valla yok burda erkek şöyle böyledir diye genelleme yapmıyorum gerçekten yok. Keşke bazıları diye yazacağınıza alıntı yapsanız da vurkaç gibi olmasa. Neyse ben banyo temizlemeye gidiyorum anca biter benim işim bu gecemi gündüzüme katıyorumHerkesin yorumlarini tek tek alintilayip yorum yapamam fakat ortada gercek bir sey var erkekten kadin gibi hareket etmesini isteyemezsin erkek erkektir kadinda kadin herkes kendi rolunu bilecek demiyorumki kadin köle erkegin her dedigini yapacak yanlis anlasilmasin benim baskin her dedigini yaptiran bi babam yok ole bi ailede yetismedim aksine pis gordugu bir yeri hemen kendisi temizler siler gerekirse supurgeyi takip supurur yemekte yapar benim babam ama cam sildigini hali yikadigini bulasik yikadigini filan gormedim diyorumki erkek bazi seyleri yapar evet ama kadinda erkekten hersey yapmasini beklememeli... Ayrica bir arkadas demiski erkekler cok guzel araba temizliyor gayet ev temizleyebilir filan evdeki cami arabasini temizledigi kadar hevesle temizlemiycegi icin evdeki is pek isine gelmeyecegi icin dogal olarak o camda bir bayan olarak senin icine sinmeyecek, fakat herkesin temizlik anlayisi da farkli tabiki ona lafim yok kimisine bal dök yala gelen baskasinin gözüne hala pis görünebilir buda temizlik anlayisi iste...
Evet onu ben demiştim. Bir de demiştim ki l kendisi temiz olan insan her şeyi temiz yapar. Siz de pis kocalar almasaydınız da içinize sinseydi keşke. Ama napacaksın bazıları temiz insan sever bazıları aman der. Erkekle kadının yapacağı işler de bazen farklıdır evet mesela bir erkek çocuk doğuramaz çünkü yaradılışında yok..bak valla yok burda erkek şöyle böyledir diye genelleme yapmıyorum gerçekten yok. Keşke bazıları diye yazacağınıza alıntı yapsanız da vurkaç gibi olmasa. Neyse ben banyo temizlemeye gidiyorum anca biter benim işim bu gecemi gündüzüme katıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?