Sorun bu değil ki içkili olduğu bir anda benimle ilgili bir anıyı başkasıyla yaşadığı bir şeyle karıştırması ve on yıldan fazla bir süreden bahsediyoruzHepimizin geçmişinde sevgililerimiz var değil mi?
O küpeyi o almış olamaz zaten on yıldan fazla bir süre var arada. Ya kadın kendi almıştır ya ona da kocası vs hediye etmiştirAyni kupeyi alacak kadar kendini tekrar eden birinin senin arkadan planlar yaparak is cevirebilecegini sanmiyorun kuzum ...
konu sahibinin düşündüğü onda görüp eşine alması eşine bakınca onu hatırlaması gibi . ben öyle anladım ama tesadüp olabilirAyni kupeyi alacak kadar kendini tekrar eden birinin senin arkadan planlar yaparak is cevirebilecegini sanmiyorun kuzum ...
Anlık aktarıyorum. Az önce eşim bi filmden bahsetti izleyelim dedi. Biz onu izledik ya sinemada dedim. Ben izlemedim dedi, ısrar ettim izledik diye bi de utanmadan, anlattım falan sinemayıSorun bu değil ki içkili olduğu bir anda benimle ilgili bir anıyı başkasıyla yaşadığı bir şeyle karıştırması ve on yıldan fazla bir süreden bahsediyoruz
Erkekler eşyaya bu kadar duygu yüklemiyor. O model küpe de kadınların genel zevkine hitap ettiği için seçmiştir, eşinin zevkini bilmiyorsa.konu sahibinin düşündüğü onda görüp eşine alması eşine bakınca onu hatırlaması gibi . ben öyle anladım ama tesadüp olabilir
Kocan da gelsin konu açsın, '' Karım eski sevgilisini unutmadı mı?Anlık aktarıyorum. Az önce eşim bi filmden bahsetti izleyelim dedi. Biz onu izledik ya sinemada dedim. Ben izlemedim dedi, ısrar ettim izledik diye bi de utanmadan, anlattım falan sinemayıeski sevgilimle izlemişim. 9 senedir evliyiz 14 senedir birlikteyiz. Olur öyle. Ben sarhoş da değilim üstelik.
Aynen öyle. Ben çok beğenmeme rağmen o çok çok beğendiğini söylediği için değiştirmedim be kullanıyorum o yüzden belki de paranoyaklık mı bilemedimkonu sahibinin düşündüğü onda görüp eşine alması eşine bakınca onu hatırlaması gibi . ben öyle anladım ama tesadüp olabilir
Allahtan öyle takıntılarımız yok çift olarak. Geçmişimizle kabul ettik birbirimiziKocan da gelsin konu açsın, '' Karım eski sevgilisini unutmadı mı?'' diye.
Kocan da gelsin konu açsın, '' Karım eski sevgilisini unutmadı mı?'' diye.
Haha ben asla unutmadığım için karıştırmam mümkün değilKocan da gelsin konu açsın, '' Karım eski sevgilisini unutmadı mı?'' diye.