Sen önce okuduğunu anlaUnutmamış vayyyy donunuzu da aynı almistir ayni modeli markasi
Bir küpeyle bitmez o iş, göz gördüğünü ister valla...
Diger fotolara da bakin estetik yaptirmayi da teklif etti mi? Ay sizi ona benzetmeye mi çalışıyor?
Assiri duygusal olmasi lazim o adamin kupeye bakip bakip hislenmek.. kadinin hayatini kurcamak istese acip acip resmine bakar belki vakti zamaninda hediye etmistir, boyle bir tesaduf olabilirkonu sahibinin düşündüğü onda görüp eşine alması eşine bakınca onu hatırlaması gibi . ben öyle anladım ama tesadüp olabilir
En harika en kabulkar sensin tamamAllahtan öyle takıntılarımız yok çift olarak. Geçmişimizle kabul ettik birbirimizi
E tmm o zaman kuzum kafani kurcalamasinO küpeyi o almış olamaz zaten on yıldan fazla bir süre var arada. Ya kadın kendi almıştır ya ona da kocası vs hediye etmiştir
Mevsimi değil atma ziyaaaaAksam kereviz yedim de
Kereviz sende zeka geriliği yapıyor o zaman ertesi günlere de dikkat et mevsimi dışında tüketmemeye bakMevsimi değil atma ziyaaaa
At çiflikte horoz çöplükte bulur kereviziMevsimi değil atma ziyaaaa
Sorma sorma kızıyo32 yaşındaymışsınız
Eşinizin aklı hala taaa lisedeki sevgilisinde olabilir mi sizce?
Gerçekten soruyorum
Adam küpeyi unutamamış bence.Aynen öyle. Ben çok beğenmeme rağmen o çok çok beğendiğini söylediği için değiştirmedim be kullanıyorum o yüzden belki de paranoyaklık mı bilemedim
Bacım dur ortalık zaten karışıkAdam küpeyi unutamamış bence.
Adamla evlenmiş, sorun görmemiş demek. Bize ne canım.Eşinizin konsomatrisle olan ilişkisi daha büyük bir sorun zannımca. Niye kimse buraya takılmamış ya?
Ne bileyim konslarla, o alemle bir alakası olan bir adamı ben istemem şahsen. Cinselliği parayla satın almış olma ihtimali de var. Yani ortama girdim de bir şey yapmadım diyen adama pek inanasım gelmez, ne yalan söyleyeyim. Ve böyle bir eylemi gerçekleştirmiş bir adamı, her şeyden önce bir kadın olduğum için istemem, tiksinirim.
Evladım sen neden okuduğunu anlayamıyorsun yorma gülüm kalk kocana yemek hazırla.Adam küpeyi unutamamış bence.
Üslubunuz on numara çok aradınız mıEvladım sen neden okuduğunu anlayamıyorsun yorma gülüm kalk kocana yemek hazırla.
Kocam yapıyor cınım. Seni bir yerden gözüm ısırıyor dur bakalım.Evladım sen neden okuduğunu anlayamıyorsun yorma gülüm kalk kocana yemek hazırla.
Konu sahibi evlendiğine göre sorun etmemiş diye düşünüp yorum yapmadım o kısma ben açıkçası. Çünkü bize ne.Eşinizin konsomatrisle olan ilişkisi daha büyük bir sorun zannımca. Niye kimse buraya takılmamış ya?
Ne bileyim konslarla, o alemle bir alakası olan bir adamı ben istemem şahsen. Cinselliği parayla satın almış olma ihtimali de var. Yani ortama girdim de bir şey yapmadım diyen adama pek inanasım gelmez, ne yalan söyleyeyim. Ve böyle bir eylemi gerçekleştirmiş bir adamı, her şeyden önce bir kadın olduğum için istemem, tiksinirim.