Eşim Eşcinsel olduğunu itiraf etti :(

bizde kalmadılar gece geç saate kadar bizde oturdular, o arkadaşıda evliydi neymiş onun ilk gününde o oturmuş bununkinde de bu oturacakmış, gece 2 ye kadar oturup gittiler
siz de inandınız öyle mi????ne yapmış olursa olsun kimse ilk gece 2 ye kadar oturmaz,sonra da tv tamir etmez..sanırım sizin haricinizde herkes biliyordu..neticede adamın hiç kız ark. olmamıştır ve arkadaşları biliyordur durumunu..belki ailesi de..
öncesinde sevgili oldunuz mu? herkes soruyor cevap yok..

Ben boşanma dilekçemi verdim böyle bir durumu itiraf bile etmiş hiç çekemem beni toplum tarafından kabul görmek için kullanan bir insanla evli kalamam

peki kocan öyle böyle her neyse seende bu durumdasın

peki sen ne yapıcan buraya derdini açmışın herkes bir şeyler yazdı sonuç senin hayatın sen ne yapıcaksınız onu dermişin?

şu kocanla ne zamandır tanışıyorsun sorusuna da cevp verdikten sonra tabiki

bir de sonrasında kendi elbiseleri içinde görüyor ama hiçbişey yokmuş gibi devam ediyor..ne için,itiraf etsin miş..öyle saçmalık olur mu ?? madem öyle şok olmamış işte,3 ay sonra ebru çıkmış ortaya :):)

fake mi bu?bana da çok inandırıcı gelmedi saçmalık ayrıca nasıl beraber oldunuz madem eş cinsel bunuda yapmazdı ozmn..

hahahhaa berbat bir senaryooo çok mu canın sıkıldı evde kimsen yok mu konuşacak ???
neyse eşinin kardeşin çıkmasından iyi bundan sonra kız kıza oturursun...
sevgilim içime boşalmadı ağzıma boşaldı hamile kalır mıyımdan başarılı ama

soruları görmeyen bir yeteneği var arkadaşın valla bravo

Yanlisiniz var hanfendi ben dalga gecmedim
Ama durum sizin icin ne kadar tuhafsa inannin okurken bizim icinde okadar tuhaf
Ayni konuyu siz disardam biri olarak okudugunuzda ne dusunurdunuz heleki hergun sahte konu acilan bir sitede
Kusura bakmayinda bu kadar olayin uzerine uydu tamiri daha bir tuhaf geldi

Evliliğimiz 1 yıl olmadı bu yüzden hemen nasıl boşanabilirim sizce?

biliyormusun sen bizle dalga geçiyorsun ve hiç bir bilgin yok yada varsa cahilliğe bağlamışın.

nedemek nasıl boşanıcam gidicen böyle böyle diyecen avukata mahkemeye sunulucak ve biticek bu işin bir yılı altı ayı olmaz ...

Ben boşanma dilekçemi verdim böyle bir durumu itiraf bile etmiş hiç çekemem beni toplum tarafından kabul görmek için kullanan bir insanla evli kalamam
birde en kötüsü kadınlardan kıskanmayı bırak düşünsene zamanla ailenden erkek kardeşinden bile kıskanırsın. insanın psikolojisi bozulur allah yardımcın olsun. onlarada bişey diyemiyorum çünkü ne yaşadıklarını bilmiyoruz

bide 11 12. sayfalarda avukatta gibi bir şey yazmış. sonrada başkasına yazdım demiş..

Kimseyi kınamak haddimiz değil.. Yarın birinin başına gelip gelmeyeceğini kimse bilemez.. Ama bu şekilde tutarsızlığınızdan dolayı inanmıyorum size..

Derdi olan insan derdini anlatır, bu şekilde laf cambazlığı yapmaz..

Hayatımda hiç bir zaman hiç kimse ile dalga geçmedim şimdi de dalga geçmeyeceğim ama yalan söylemeyin lütfen buradaki uydurduğunuz hikayeyle elinize ne geçicek bence en kısa zamanda hatta hiç vakit kaybetmeden şimdi bir psikoloğa gidin ...

Fake olduğunuzu düşünmek istemiyorum ama sadece dalga geçenlere cevap vermeniz ve bazı sorulardan ısrarla kaçmanız başka seçenek bırakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…