Eşim Eşcinsel olduğunu itiraf etti :(

Sonrasında hić süphelenmediniz mi?
Sizin elbiselerinizi giymeden önce yani. Muhakkak açık vermiştir diye düşünüyorum. Zira başka erkeklere bakabilir,internet geçmişinde farklı birseyler olabilir,yatakodasında farklı talepleri olabilir vs vs.
Bilemedim. Konu sahibi ne yapmayı düşünüyorsunuz? Samimimiydiniz seni bırakmam derken?

Anliyamadim niye tv tamirine oturdu ilk gece
Ev esyalariniz hemen ne cabuk bozuldu
Kocaniz hem tv tamircisi hem escinselmi
Vay be fanteziye bak
ya siz tv tamirinde filan takılı kalıyorsunuz evet ilk gün uydu ayarları tam olmadığı için adam oturdu uyduyu ayarlamaya koyuldu sabaha kadar, konu tamir etmesi değil adam bir kadınla birlikte olmak istemediği için alenen bahaneler buldu arkadaşlarını çağırdı gece 2 ye kadar onlarla oturdular sonrada uydu tamir etti zaten anlaşılmayacak bir durum yoktu sadece konduramadım... SİZLER GİBİ BÖYLE DURUMDA OLAN İNSANLARLA DALGA GEÇENLERDE BİRGÜN BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞIRLARSA O ZAMAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARLAR... LÜTFEN DALGA GEÇMEYE DEVAM EDİN...

Peki toplum olarak erkekle erkeğin kadınla kadının evlenmesine müsade mi edelim?
Ayrıca bunların tedavisi yok mu? Ne kadar doğru bilmiyorm ama bazı ünlü isimlerin tedavi olup normal hayatlarına devam ettiklerini okumuştum.

Laptoptaki geçmişini hep temizliyordu.... Hayır samimi değildim ilk günden bu tarafa farkındaydım ama direk konduramıyordum ve içim içimi yiyene kadar kimselere de söyleyemiyordum ondan direk öğrenmenin daha mantıklı olacağını düşündüm..

acaba bizi mi kekliyon diye bi an düşünmedim değil.inanasım da pek gelmiyo.doğruysa Allah kolaylık versin.boşan hemen.

ohhh bedduamızı da aldık

hadi kocan tv tamiri yaptı olabilirde o arkadaşları ne demiye geldi ki

allah aşkına bu yazdıklarınız doğruysa siz nereye düştünüz böyle

Eşcinsellik bir hastalık olmadığı için tedavisi mümkün değildir.

Birbirini seven iki yetişkin insanın evlenmesine "toplum olarak" karışma cüreti zaten en başından yanlış.

Peki ne kadar zamandır tanıyorsunuz eşinizi?

ohhh bedduamızı da aldık

hadi kocan tv tamiri yaptı olabilirde o arkadaşları ne demiye geldi ki

allah aşkına bu yazdıklarınız doğruysa siz nereye düştünüz böyle
Kimseye beddua etmiyorum sadece burada yaşadığım bir gerçeği yazıyorum ve benide anlayın diyorum dalga geçmeyin diyorum o kadar.... Evet bende düşünüyorum ben nasıl bir yere düşmüşüm diye...

gerçekten zor bir durum. benimde eski erkek arkadaşım biseksüelmiş o zaman kadar ne anlama geldiğini bile bilmiyordum sanırım senınkıde öyle allah yardımcın olsun.

bunu b,lmeyen yaşamayana komik yada uydurma gelebilir ama öyle hayatlar varki. maalesef

Kimseye beddua etmiyorum sadece burada yaşadığım bir gerçeği yazıyorum ve benide anlayın diyorum dalga geçmeyin diyorum o kadar.... Evet bende düşünüyorum ben nasıl bir yere düşmüşüm diye...
evlenmeden önce ne kadar flört ettiniz? arkadaşları ilk gece sizle kaldıysa demek onlar da biliyordu bu durumu?
hiç sevişmediniz mi bu kadar ay içinde?

hayır ben arkadaşları geldi gece 2 ye kadar oturdular demişin o arkadaşlar ne akla hizmet geldiler bunlarda düşünce akıl yokmu

eger doğruysa yazdıklarınız ailenize söyleyeceksiniz bundan boşanıcaksınız başka yolu yok

evlenmeden önce ne kadar flört ettiniz? arkadaşları ilk gece sizle kaldıysa demek onlar da biliyordu bu durumu?
hiç sevişmediniz mi bu kadar ay içinde?
bizde kalmadılar gece geç saate kadar bizde oturdular, o arkadaşıda evliydi neymiş onun ilk gününde o oturmuş bununkinde de bu oturacakmış, gece 2 ye kadar oturup gittiler

Eşcinsellik bir hastalık olmadığı için tedavisi mümkün değildir.

Birbirini seven iki yetişkin insanın evlenmesine "toplum olarak" karışma cüreti zaten en başından yanlış.
Transbirey, gay... Gibi yukarıda tartışılan şeyleri sordum. Eşcinselliği yadırgamıyorum, yadırgayamamda haşa Allah ın yarattığı kul.
Ben bu tarz evliliklerin toplum ahlakını bozacağına inanıyorum.
Cevabınız için teşekkürler.

Peki sen nasıl anladın?
ya burda detaylı anlatamayacağım ama ani dengesizlikleri ayak takıntısı vardı ve çok farklı istekleri zamanla anlarsın başına geldikçe sonra ağlayarak itiraf etti tedavi olucam falan dedi ama boş. suan başkasıyla evli tedavi görüyor diye bilyorum ve eşi bu durumu bilmiyor hatta son gördüğüme göre çocukları olmuş eşi şuan hala biliyormu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…