- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Sonrasında hić süphelenmediniz mi?İlk akşam bunun erkek arkadaşları eve geldiler ilk günümüzde neymiş onun ilk gecesinde de bu gitmiş öc alıyomuş gece yarısına kadar bizde oturdular ve zaten onlar gidincede o gecenin bir yarısı tv tamirine oturdu...
ya siz tv tamirinde filan takılı kalıyorsunuz evet ilk gün uydu ayarları tam olmadığı için adam oturdu uyduyu ayarlamaya koyuldu sabaha kadar, konu tamir etmesi değil adam bir kadınla birlikte olmak istemediği için alenen bahaneler buldu arkadaşlarını çağırdı gece 2 ye kadar onlarla oturdular sonrada uydu tamir etti zaten anlaşılmayacak bir durum yoktu sadece konduramadım... SİZLER GİBİ BÖYLE DURUMDA OLAN İNSANLARLA DALGA GEÇENLERDE BİRGÜN BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞIRLARSA O ZAMAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARLAR... LÜTFEN DALGA GEÇMEYE DEVAM EDİN...Anliyamadim niye tv tamirine oturdu ilk gece
Ev esyalariniz hemen ne cabuk bozuldu
Kocaniz hem tv tamircisi hem escinselmi
Vay be fanteziye bak
Peki toplum olarak erkekle erkeğin kadınla kadının evlenmesine müsade mi edelim?sizin gibi insanlara laf anlatamazlar, istedikleri gibi yaşamaazlar, siz sevgilinizle el ele yürürken onlar böyle şeyleri yapamazlar, ailesine sevgililerini tanıştıramazlar, evlenemezler, haklarını savunamazlar, zorla askere alınırlar, kanıtlanması için ilişki içideyken fotoğraf istenir........ insan yerine bile konulmazlar. ama ne kolay suçlayıp suçlayıp bana dokunmasınlar demek. yarın sizinde çocuğunuz olacak, en basitinden interseks çocuğunuz olsa ne yapacaksınız acaba?
edit: öğrenen aileler çocukları öldürüyor, cinayete kurban gidenlerde var.
Sonrasında hić süphelenmediniz mi?
Sizin elbiselerinizi giymeden önce yani. Muhakkak açık vermiştir diye düşünüyorum. Zira başka erkeklere bakabilir,internet geçmişinde farklı birseyler olabilir,yatakodasında farklı talepleri olabilir vs vs.
Bilemedim. Konu sahibi ne yapmayı düşünüyorsunuz? Samimimiydiniz seni bırakmam derken?
Pekideğiştirmesin arkadaşım herkezin aklı var kullanmasını bılene tabi.2 cins olarak yaratılmışız bu dünyada unutmayalım
ya siz tv tamirinde filan takılı kalıyorsunuz evet ilk gün uydu ayarları tam olmadığı için adam oturdu uyduyu ayarlamaya koyuldu sabaha kadar, konu tamir etmesi değil adam bir kadınla birlikte olmak istemediği için alenen bahaneler buldu arkadaşlarını çağırdı gece 2 ye kadar onlarla oturdular sonrada uydu tamir etti zaten anlaşılmayacak bir durum yoktu sadece konduramadım... SİZLER GİBİ BÖYLE DURUMDA OLAN İNSANLARLA DALGA GEÇENLERDE BİRGÜN BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞIRLARSA O ZAMAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARLAR... LÜTFEN DALGA GEÇMEYE DEVAM EDİN...
Eşcinsellik bir hastalık olmadığı için tedavisi mümkün değildir.Peki toplum olarak erkekle erkeğin kadınla kadının evlenmesine müsade mi edelim?
Ayrıca bunların tedavisi yok mu? Ne kadar doğru bilmiyorm ama bazı ünlü isimlerin tedavi olup normal hayatlarına devam ettiklerini okumuştum.
Peki ne kadar zamandır tanıyorsunuz eşinizi?ya siz tv tamirinde filan takılı kalıyorsunuz evet ilk gün uydu ayarları tam olmadığı için adam oturdu uyduyu ayarlamaya koyuldu sabaha kadar, konu tamir etmesi değil adam bir kadınla birlikte olmak istemediği için alenen bahaneler buldu arkadaşlarını çağırdı gece 2 ye kadar onlarla oturdular sonrada uydu tamir etti zaten anlaşılmayacak bir durum yoktu sadece konduramadım... SİZLER GİBİ BÖYLE DURUMDA OLAN İNSANLARLA DALGA GEÇENLERDE BİRGÜN BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞIRLARSA O ZAMAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARLAR... LÜTFEN DALGA GEÇMEYE DEVAM EDİN...
Kimseye beddua etmiyorum sadece burada yaşadığım bir gerçeği yazıyorum ve benide anlayın diyorum dalga geçmeyin diyorum o kadar.... Evet bende düşünüyorum ben nasıl bir yere düşmüşüm diye...ohhh bedduamızı da aldık
hadi kocan tv tamiri yaptı olabilirde o arkadaşları ne demiye geldi ki
allah aşkına bu yazdıklarınız doğruysa siz nereye düştünüz böyle
Peki sen nasıl anladın?gerçekten zor bir durum. benimde eski erkek arkadaşım biseksüelmiş o zaman kadar ne anlama geldiğini bile bilmiyordum sanırım senınkıde öyle allah yardımcın olsun.
evlenmeden önce ne kadar flört ettiniz? arkadaşları ilk gece sizle kaldıysa demek onlar da biliyordu bu durumu?Kimseye beddua etmiyorum sadece burada yaşadığım bir gerçeği yazıyorum ve benide anlayın diyorum dalga geçmeyin diyorum o kadar.... Evet bende düşünüyorum ben nasıl bir yere düşmüşüm diye...
Kimseye beddua etmiyorum sadece burada yaşadığım bir gerçeği yazıyorum ve benide anlayın diyorum dalga geçmeyin diyorum o kadar.... Evet bende düşünüyorum ben nasıl bir yere düşmüşüm diye...
bizde kalmadılar gece geç saate kadar bizde oturdular, o arkadaşıda evliydi neymiş onun ilk gününde o oturmuş bununkinde de bu oturacakmış, gece 2 ye kadar oturup gittilerevlenmeden önce ne kadar flört ettiniz? arkadaşları ilk gece sizle kaldıysa demek onlar da biliyordu bu durumu?
hiç sevişmediniz mi bu kadar ay içinde?
Transbirey, gay... Gibi yukarıda tartışılan şeyleri sordum. Eşcinselliği yadırgamıyorum, yadırgayamamda haşa Allah ın yarattığı kul.Eşcinsellik bir hastalık olmadığı için tedavisi mümkün değildir.
Birbirini seven iki yetişkin insanın evlenmesine "toplum olarak" karışma cüreti zaten en başından yanlış.
Israrla bu adamı ne zamandır tanıdığınızı söylemiyorsunuz.bizde kalmadılar gece geç saate kadar bizde oturdular, o arkadaşıda evliydi neymiş onun ilk gününde o oturmuş bununkinde de bu oturacakmış, gece 2 ye kadar oturup gittiler
ya burda detaylı anlatamayacağım ama ani dengesizlikleri ayak takıntısı vardı ve çok farklı istekleri zamanla anlarsın başına geldikçePeki sen nasıl anladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?