• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eşcinsel olduğunu itiraf etti :(

Bu durumda olan arkadaşlar var mı diye sormuşsun, evet var. Hepimizin kocası bizim elbiselerimizi giyer akşamları, geçen o gelinliğimi giydi ben de damatlık halay çektik. Bi gün öncede jartiyerlerimi giydi balkonda sigara içtik. Ama ben şahsen hiç şüphelenmiyorum kocişkomdan.

Ebrucumu öp bizim için, o da gelsin takılsın buraya, pavyon elbiselerini nerden almış söylesin, çok arıyorum bulamıyorum.. Bir de işten kocamız dönerken ne giyelim ne cilve yapalım fikir versin, ışık var Ebrucumda.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Beraber kadin reyonlarinda alışverişe çıkacak, kadın kadına dertlesecek, hangimize mini daha çok yakışıyor diye kritik yapacak haliniz yok. İlk eteği giydiğinde anlamamak mümkün değil gerçi. Peruğunu, sutyenini takip karşına çıkmasını mi bekledin ne oldugunu anlamak için? İnandırıcı gelmedi.

Konu sahte midir değil midir bilemem, herkes dalga geçmiş, ama bu olaylar yaşanıyor maalesef.

Bir kaç sene önce arkadaşımın başına geldi..Aşık olarak bir adamla evlendi, 7 ay sonra boşandı..Adam gaymiş ve bu durumunu kamufle etmek için evlenmiş..

Arkadaşımın acısını görünce içim cız etmişti, hala da atlatabilmiş değil bu travmayı.

İlk akşam bunun erkek arkadaşları eve geldiler ilk günümüzde neymiş onun ilk gecesinde de bu gitmiş öc alıyomuş gece yarısına kadar bizde oturdular ve zaten onlar gidincede o gecenin bir yarısı tv tamirine oturdu...
neyse. bu mesajdan sonra bu konu benim için btmiştir

profil ayarlarında olucak oraya bi bak olmazsa Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ye mesaj at bu kadar yardımcı olabilirim bide konu içine bu tarz şeyler yazma yasak kodese yine gidersin
yok zaten adım mimlendi diye konuyla alakalı yazdım, bu gidişle ismimi değiştirmek zorunda kalacam herhalde.
teşekkürler arkadaşlar
yanlış anlaşıldı espiri olarak yazmıştım

Konu sahte midir değil midir bilemem, herkes dalga geçmiş, ama bu olaylar yaşanıyor maalesef.

Bir kaç sene önce arkadaşımın başına geldi..Aşık olarak bir adamla evlendi, 7 ay sonra boşandı..Adam gaymiş ve bu durumunu kamufle etmek için evlenmiş..

Arkadaşımın acısını görünce içim cız etmişti, hala da atlatabilmiş değil bu travmayı.

med konu sahibine sordukta cevab yok..
flört döneminde hiç mi anlaşılmıyor ya?

ya siz tv tamirinde filan takılı kalıyorsunuz evet ilk gün uydu ayarları tam olmadığı için adam oturdu uyduyu ayarlamaya koyuldu sabaha kadar, konu tamir etmesi değil adam bir kadınla birlikte olmak istemediği için alenen bahaneler buldu arkadaşlarını çağırdı gece 2 ye kadar onlarla oturdular sonrada uydu tamir etti zaten anlaşılmayacak bir durum yoktu sadece konduramadım... SİZLER GİBİ BÖYLE DURUMDA OLAN İNSANLARLA DALGA GEÇENLERDE BİRGÜN BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞIRLARSA O ZAMAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARLAR... LÜTFEN DALGA GEÇMEYE DEVAM EDİN...
ya bırakın Allahaşkına yeni evlenen birinin evine ilk gece 2 ye kadar hangi arkadaş oturmaya gider.

med konu sahibine sordukta cevab yok..
flört döneminde hiç mi anlaşılmıyor ya?

Anlamadı maalesef..Ne hareketlerinden, ne tavırlarından..Her şey normal, bildiğin normal adam yani..

Cinsel tercihleri kimseyi ilgilendirmez ama bu bir insanın hayatı ile oynamaktır. Kansızlıktan başka bişey değil.

Ciddi söylüyorum, hala atlatabilmiş değil, her tanıştığı adama gay muamelesi yapıyor şimdi..

Bir de o kadar yaygınlaştı ki bazı şeyler, ben de şüpheyle yaklaşıyorum herkese, paranoyak olduk iyice.

yok zaten adım mimlendi diye konuyla alakalı yazdım, bu gidişle ismimi değiştirmek zorunda kalacam herhalde.
teşekkürler arkadaşlar
yanlış anlaşıldı espiri olarak yazmıştım

sizde kendi kendinize bir alınganlık yaptınız sizlede ilgisi yok siz nickinizi değiştirin rahat olun arkadaşım

her ebru aynı olucak diye bir şey mi var töbe töbe ya

Anlamadı maalesef..Ne hareketlerinden, ne tavırlarından..Her şey normal, bildiğin normal adam yani..

Cinsel tercihleri kimseyi ilgilendirmez ama bu bir insanın hayatı ile oynamaktır. Kansızlıktan başka bişey değil.

Ciddi söylüyorum, hala atlatabilmiş değil, her tanıştığı adama gay muamelesi yapıyor şimdi..

Bir de o kadar yaygınlaştı ki bazı şeyler, ben de şüpheyle yaklaşıyorum herkese, paranoyak olduk iyice.

Gerçekten korkunç birşey.. Rabbim arkadaşınızı iyi insanlarla karşılaştırsın :KK43: Kimse ilgilendirmez ama birinin hayatına mani oluyorsa ilgilendir ozaman..

bayanlar konu ilk başından beri okudum...şimdi geldiğimde 16 sayfadan sonra okuyorum ve bir yandanda düşünmedim değil...

gerçek olamazmı ???
belki anlatımında hatalar olabilir
bazı sorulara yanıt vermiyor olabilir
belki kendi başına gelemişte olabilir
ama bu devirde dizilerde,kitaplarda,filmlerde bu tür ilişkiler normal gösteriliyorken,,avrupada evleniliyorken..bizim ülkemizde niye olmasın....etrafımıza ciddi bakın bayanlar...kaç tane babalarımız,abilerimiz gibi adam kaldı???
bende duymuştum hatta isim yazmayacağım çok ünlü dünya güzeli seçilmiş bir sunucumuz vardı...izmir sosyetesinden ( google sorun söyler kesin ) çok zengin bi adamlar diller destan evlenmiş 1 ay içinde boşanmıştı yıllar önce ve sebep bunun gibi birşey miş

Back