• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eşcinsel olduğunu itiraf etti :(

Konu sahte midir değil midir bilemem, herkes dalga geçmiş, ama bu olaylar yaşanıyor maalesef.

Bir kaç sene önce arkadaşımın başına geldi..Aşık olarak bir adamla evlendi, 7 ay sonra boşandı..Adam gaymiş ve bu durumunu kamufle etmek için evlenmiş..

Arkadaşımın acısını görünce içim cız etmişti, hala da atlatabilmiş değil bu travmayı.
neyse. bu mesajdan sonra bu konu benim için btmiştir

bir ton soru soruldu tek cevap yok ve ısrarla hangi akla hizmet gerdek gecesi günü arkadaşları gelirde tv ayarı yapar dedim cevap yok.

evliliğimiz bir yılı doldurmadı nasıl boşanalım diyor tutarsız cevaplar evliliğin yılla ne ilgisi var iki günlük evli olsanda geçerli sebebin varsa boşarnırsın.

ha bide sizin başınıza gelsin de dendi ne desek bilemedik

ebru arkadaş nickini değiştirecekmiş alaksı olmayan şekilde üstüne alındı bu konudaki ebru adını hay allahım ya

bayanlar konu ilk başından beri okudum...şimdi geldiğimde 16 sayfadan sonra okuyorum ve bir yandanda düşünmedim değil...

gerçek olamazmı ???
belki anlatımında hatalar olabilir
bazı sorulara yanıt vermiyor olabilir
belki kendi başına gelemişte olabilir
ama bu devirde dizilerde,kitaplarda,filmlerde bu tür ilişkiler normal gösteriliyorken,,avrupada evleniliyorken..bizim ülkemizde niye olmasın....etrafımıza ciddi bakın bayanlar...kaç tane babalarımız,abilerimiz gibi adam kaldı???
bende duymuştum hatta isim yazmayacağım ama çok ünlü d

şahsım adıma yardımcı olmaya çalıştım. yardımcı olabilmek içinde birkaç bilgi edinmek lazım..
defalarca sorulan sorulara cevap vermedi..

konu sahibi fake bile, günümüzde böyle şeyler çok var..

konuyu okurken zihnimde direk dizi sahnesi gibi canlandi....
ama inandiriciligi sifir.
o bahsettiginiz elbiselerin resmini paylasirsaniz inanirim ancak

bizde kalmadılar gece geç saate kadar bizde oturdular, o arkadaşıda evliydi neymiş onun ilk gününde o oturmuş bununkinde de bu oturacakmış, gece 2 ye kadar oturup gittiler
arkadaşım iyimisin sen.. iyice safmı sandın kkdaki kadınları.
arkadaşlarının ilk gecesinde o onlardaymış, oturmuş,
şimdi onlar oturuyormuş.
neymiş bu,
zimbabwe adetimi

Son düzenleme:
Umarim fake konudur ve anladigim kadariyla fake. Avukata verdim dilekceyi bosanicam, bir yil oldu nasil bosanabilirim falan celisiyor. Ama Allah dusmanimin basina vermesin çok zor bir durum, yakin bir tanidigimizin basina gelmisti, kizin durumu hala çok kotu

Back