- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
sadece espiriydi, alınacağım bir durum yoksizde kendi kendinize bir alınganlık yaptınız sizlede ilgisi yok siz nickinizi değiştirin rahat olun arkadaşım
her ebru aynı olucak diye bir şey mi var töbe töbe ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece espiriydi, alınacağım bir durum yoksizde kendi kendinize bir alınganlık yaptınız sizlede ilgisi yok siz nickinizi değiştirin rahat olun arkadaşım
her ebru aynı olucak diye bir şey mi var töbe töbe ya
Konu sahte midir değil midir bilemem, herkes dalga geçmiş, ama bu olaylar yaşanıyor maalesef.
Bir kaç sene önce arkadaşımın başına geldi..Aşık olarak bir adamla evlendi, 7 ay sonra boşandı..Adam gaymiş ve bu durumunu kamufle etmek için evlenmiş..
Arkadaşımın acısını görünce içim cız etmişti, hala da atlatabilmiş değil bu travmayı.
neyse. bu mesajdan sonra bu konu benim için btmiştir
bayanlar konu ilk başından beri okudum...şimdi geldiğimde 16 sayfadan sonra okuyorum ve bir yandanda düşünmedim değil...
gerçek olamazmı ???
belki anlatımında hatalar olabilir
bazı sorulara yanıt vermiyor olabilir
belki kendi başına gelemişte olabilir
ama bu devirde dizilerde,kitaplarda,filmlerde bu tür ilişkiler normal gösteriliyorken,,avrupada evleniliyorken..bizim ülkemizde niye olmasın....etrafımıza ciddi bakın bayanlar...kaç tane babalarımız,abilerimiz gibi adam kaldı???
bende duymuştum hatta isim yazmayacağım ama çok ünlü d
1 yılı dolmadan bu ülkede boşanmıyorlar zaten.Evliliğimiz 1 yıl olmadı bu yüzden hemen nasıl boşanabilirim sizce?
arkadaşım iyimisin sen.. iyice safmı sandın kkdaki kadınları.bizde kalmadılar gece geç saate kadar bizde oturdular, o arkadaşıda evliydi neymiş onun ilk gününde o oturmuş bununkinde de bu oturacakmış, gece 2 ye kadar oturup gittiler